Monteur/assamblage

CV gegevens

 • Plaats: Valkenswaard
 • Laatste update CV: 12-06-2018
 • Branche: Werktuigbouwkundige, Monteur
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract
 • Rijbewijs: Ja
 • Leeftijd: 25 (31-03-1993)
 • Link naar dit CV
 • CV's in je mailbox?

Opleiding

MBO

Gewenste functie

Monteur/Tooling

Persoonlijke motivatie

 Geachte,

Leergierig & creatief, discipline en gemotiveerd, goed in het functioneren in groepsverband en individueel en een tikkeltje perfectionistisch. Mijn naam is Cathoir Bart en naar aanleiding de openstaande vacature bij ASML, stuur ik u deze brief. Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat mijn handen beginnen te jeuken bij de gedachte onderdeel te mogen zijn van ASML. Na het zien van de openstaande vacature assembler/fasy kon ik niet anders dan de conclusie trekken dat dit een functie is waarin ik erg geïnteresseerd ben.

Ik ben een zeer motiverende persoon die zich inzet voor zijn doel, daarom had deze functie direct mijn volledige aandacht.

Ik vind het zeer boeiend om producten te bouwen, verder vind ik het een uitdaging om iedere keer efficiënter te werken waardoor de producten goed en op de gevraagde tijd afgeleverd worden.

Zoals u wel zult begrijpen biedt deze baan veel uitdagingen voor me en deze uitdaging pak ik graag met beide handen aan.

Verder spreekt het afwisselende karakter van deze baan me erg aan, voordat je gaat bouwen moet je ook troubleshooter zijn dat is een enorm belangrijk punt.

Ik vind het enorm interessant deze baan, dat ik zo een groot onderdeel ben van het proces dat leidt naar een eindproduct.

Tijdens de afgelopen jaren studie & ervaring heb ik me geprobeerd zo breed mogelijk op te leiden op het technische en mechanische vlak. Ik heb gestart met mijn studie elektromechanica & computergestuurde machines te Sint-Joris Instituut in Bazel.

Deze studies hebben mij in de afgelopen jaren de mogelijkheid geboden om me zowel technisch als computergestuurd creatief te ontwikkelen en ‘out of the box’ te denken om zo het beste uit mezelf te halen.

Technisch onderhoud & assemblage zijn 2 grote factoren die mijn interesse opwekken om me zo breed mogelijk daar in te specialiseren, altijd al een belangrijk onderdeel geweest waar ik met veel passie en enthousiasme aan werk. Heb veel ervaring met monteren & demonteren, troubleshooting & analyseren. Ook beschik ik over kennis van verschillende werkinstructies die altijd goed volgens de normen moeten nageleefd worden die het bedrijf vaststelt. Daarnaast probeer ik op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen het bedrijf waar ik werk, ik vind het zeer belangrijk om me steeds weer te vernieuwen.

De afgelopen jaren heb ik vanuit mijn kennis en interesses veel ervaring op gedaan met verschillende doelgroepen. Ik vind het prettig te werken met gemotiveerde mensen die dezelfde doelstelling hebben om deze job tot een mooi eind te brengen. Daarnaast heb ik geleerd om communicatie op verschillende manieren allround toe te passen, ben ik assertief kan ik mijn verantwoordelijkheid nemen. Niet alleen een informerend persoon te zijn maar ook een luisterend persoon. Ook heb ik veel ervaring om mensen steeds te blijven motiveren op een vriendelijke & gepaste manier.

De 2 belangrijkste onderdelen voor te werken zijn kwaliteit & veiligheid waarover ik beschik. Binnen deze werkervaringen heb ik geleerd om een teamplayer te zijn, wisselende teams en om als medewerker van ASML goed te functioneren.

Tenslotte wil ik u graag laten weten dat ik er niet voor schuw om hard te werken, flexibel ben en werk ik graag in een dynamische omgeving met mensen die professioneel en gedreven zijn in dat wat ze doen. Ik heb er vertrouwen in dat mijn kwaliteiten, competenties en sprankelende persoonlijkheid een aanvulling kunnen zijn voor deze functie.

Ik hoop dat u net zo enthousiast bent geworden over een mogelijke match en uiteraard zie ik een uitnodiging om deze motivatie toe te mogen lichten graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Cathoir
Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
 • Als medewerker technische dienst werktuigbouw zoek ik een nieuwe uitdaging

  Laatste update CV: 19-10-2018
  Plaats: Velserbroek, Noord-Holland
  Werkniveau: MBO
  Dienstverband: Tijdelijk contract

   Ik doe mijn werk zoals ik motor rij; ik neem risico's gecalculeerd, ik herken gevaren op tijd en voorkom ze doeltreffend, denk aan verbeteringen rij veilig en met plezier, ik hou van de kick, en ga ook door onder mindere omstandigheden. Bekijk het complete CV

 • Per direct beschikbaar. Consultant en ingenieur met WO opleiding.

  Laatste update CV: 19-10-2018
  Plaats: Arnhem, Gelderland
  Werkniveau: Universitair
  Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Tijdelijk contract, Freelance, Thuiswerk

  Ik ambieer een baan waarin ik veel reis voor mijn werk en klanten wereldwijd kan helpen met het oplossen van hun problemen of een bepaald product of machine kan installeren of het of een internationaal project kan leiden waarbij aanwezigheid on site nodig is. Bekijk het complete CV

 • Techneut op HBO werkniveau.

  Laatste update CV: 15-10-2018
  Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Vast contract, Freelance, Thuiswerk

   Ben een techneut met 2 rechter handen die denk/werkniveau hbo werkzaamheden uitvoerd. Heb heel veel ervaring in de techniek, werkzaamheden uitvoeren met je hoofd erbij, denken voordat je ergens aan begint past heel goed bij mij. Streef altijd naar het betere/snellere/efficientere manier waarbij kwaliteit erg hoog licht. Blijf altijd doordenken wat de reden is ipv alleen iets te vervangen, dus ik kijk ook... Bekijk het complete CV

 • Scheepswerktuigkundige (Bsc.) met SAP PM ervaring zoekt technische uitdaging

  Laatste update CV: 29-08-2018
  Plaats: IJmuiden, Noord-Holland
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Tijdelijk contract, Detachering/Interim, Vast contract, Thuiswerk

  Ervaren maintenance professional. Veel ervaring met preventief / correctief onderhoud en onderhoudsstrategieën,met name in de scheepvaart wereld / olie en gas. Continue nadenkend over de vraag hoe we het onderhoud zo veilig, efficiënt en goedkoop mogelijk uit kunnen voeren met als doel een hoge reliabilty /availability..Kernwoorden: improviserend, flexibel ,plangericht ingesteld, oplossingsgericht denken en... Bekijk het complete CV

 • Geweldig/goed

  Laatste update CV: 02-07-2018
  Plaats: Zuidlaren, Drenthe
  Werkniveau: LBO / VMBO
  Dienstverband: Vast contract

   1965-1969 lts met succes afgerond  1969-1985 mach/rep berijf D.E Gorter   machinebankwerker/monteur  1985-1986 AVEBE   tech dienst.  1986-2017 Ppg/Neg  machinist Bekijk het complete CV

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank