TIG Lasser

Baan gegevens

 • Bedrijf: Effect Personeelsdiensten
 • Plaats: Almelo
 • Plaatsingsdatum: 05-01-2023
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Jij gaat als TIG lasser een team van 7 lassers versterken. Alle onderdelen worden gezaagd aangeleverd en zo kun jij doen wat je het liefste doet: lassen! Je werkt geheel zelfstandig aan veel verschillende projecten. De series die gemaakt worden zijn altijd klein en zo heb je veel afwisseling in je werk. Je houd je voornamelijk bezig het met realiseren van: voetbaldoelen, dug-outs, hockeydoelen en vele andere sport producten.

Gestelde eisen

 • Ervaring als Aluminium TIG lasser of bereid zijn de overgang te maken
 • Je kunt tekening lezen
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Je kunt zowel samen als individueel werken

Uren

40

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

 • Uitzicht op een vast dienstverband bij wederzijds bevallen
 • Een uitdagende en afwisselende baan
 • Een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring
 • Een team van enthousiaste collega's
 • Voldoende kansen om jezelf te blijven ontwikkelen


Sollicitatieprocedure

Jaap Luttikhuis0541-24 12 57

Jaap Luttikhuis0541-24 12 57

Informatie over Effect Personeelsdiensten

Wij bij Effect Personeelsdiensten selecteren, werven en zenden uit. Dit doen wij professioneel en met een gezonde dosis Twentse nuchterheid. Wij zijn een jonge club recruiters, office medewerkers en marketeers met ambitie. Als bedrijf vinden wij een combinatie van hard werken en gezelligheid heel belangrijk. Gemotiveerde en gedreven collega’s......
Lees meer over Effect Personeelsdiensten

Effect Personeelsdiensten
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • Lasser

  Toegevoegd op 31-05-2023 door Effect Personeelsdiensten

  Je gaat aan de slag in een grote werkplaats waar jij met een heel team van 55 vakkundige collega’s werkt aan de constructies, carrosserieën, aanhangers en opleggers. Van A tot Z wordt daar alles gefabriceerd, waarvan jij de onderdelen aan elkaar last. Dit doe je in een veilige en schone werkomgeving waar jij je voortdurend kan blijven ontwikkelen. Geen dag is het zelfde en je hebt veel afwisseling in je werkzaamheden omdat je te maken hebt met diverse producten.

  Effect Personeelsdiensten
 • Lasser MIG/MAG

  Toegevoegd op 17-05-2023 door Effect Personeelsdiensten

  Je komt te werken in een enthousiast team van vakmensen waar geen enkele dag hetzelfde is. Je houdt je onder andere bezig met het samenstellen en aflassen van verschillende producten zoals trappen, frames, hekwerken en bordessen. Aan de hand van een technische tekening ben jij verantwoordelijk voor het samenstellen en monteren van onderdelen tot complete stalen constructies. 

  Effect Personeelsdiensten
 • Lasser

  Toegevoegd op 17-05-2023 door Effect Personeelsdiensten

  In deze functie van lasser heb je veel afwisseling in de werkzaamheden en ben je verantwoordelijk voor het lassen van (roestvrij) stalen onderdelen tot complete constructies volgens interne richtlijnen die worden toegepast in de afvalwaterbehandeling, slibbehandeling of biogas. Je gaat onderdeel uit maken van het team binnen de afdeling Manufactering en komt te werken op een moderne werkplek waar elke dag anders is. 

  Effect Personeelsdiensten
 • TIG lasser

  Toegevoegd op 12-04-2023 door Effect Personeelsdiensten

  Wat ga je dan eigenlijk doen? Uitvoeren van TIG lasbewerkingen volgens tekeningen en lasinstructies Planning & eisen van de werkopdracht afstemmen met je leidinggevende Maken van hulpmiddelen en opstellingen om bewerkingen uit te kunnen voeren Deelname aan werkoverleggen en toolbox meetings Eventueel ook plaat-en profielbewerkingen (o.a. zagen) Zorgen voor orde en netheid op de werkplek Signaleren en melden van onveilige werksituaties

  Effect Personeelsdiensten
 • MIG/MAG lasser

  Toegevoegd op 12-04-2023 door Effect Personeelsdiensten

  Dus wat ga je dan eigenlijk doen?   Uitvoeren van MIG/MAG lasbewerkingen volgens tekeningen en lasinstructies Planning & eisen van de werkopdracht afstemmen met je leidinggevende Maken van hulpmiddelen en opstellingen om bewerkingen uit te kunnen voeren Deelname aan werkoverleggen en toolbox meetings Eventueel ook plaat-en profielbewerkingen (o.a. zagen) Zorgen voor orde en netheid op de werkplek Signaleren en melden van onveilige werksituaties

  Effect Personeelsdiensten

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank