Technisch Specialist Installatie

Baan gegevens

 • Bedrijf: Chubb F&S
 • Plaats: 't Waar
 • Plaatsingsdatum: 02-02-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Als Technicus Installatie binnen Fire Systems ben je verantwoordelijk voor het in installeren van brandmeld- en brandblusinstallaties.

Je werkt regionaal in een landelijk team van Technici Installatie en rapporteert aan de Supervisor Installatie Support.

Voor de uitoefening van deze functie wordt jou een auto van de zaak ter beschikking gesteld.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Het uitvoeren van reparatie- en inbedrijfstellingswerkzaamheden aan Brandmeld installaties overeenkomstig planning, opdracht en werkinstructies;
 • Het uitvoeren van bijbehorende administratie, invullen van onderhoudsrapportages, logboeken en tijdregistratie, etc.;
 • Je vult indien nodig projectietekeningen (As Bild) aan of wijzigt deze, en instrueert de eindgebruikers over de systemen.
 • Tot slot vul je de vereiste rapportages (RvO) in.
 • Het beheer en het op peil houden van de voorraad in de eigen servicewagen;
 • Het actief uitdragen, bewaken en naleven van het arbeidsomstandigheden-, veiligheids-, kwaliteits- en milieubeleid.

Gestelde eisen

Om succesvol te kunnen zijn in deze positie, ben je klantgericht, flexibel, oplossingsgericht, zelfstandig en stressbestendig. Daarnaast voldoe je aan het volgende profiel:

 • Een afgeronde opleiding op MBO niveau, richting elektrotechniek.
 • Je hebt vakgerichte aanvullende opleidingen zoals Onderhoudsdeskundige en VCA-VOL en evt. aanvullend Projecteringsdeskundige BMI.
 • Je hebt enige kennis van de mogelijkheden en werking van brandmeldssystemen (BMI) en eventueel bekend met de installatie- en veiligheidsvoorschriften hiervan.
 • Je bent bereid opleidingen te volgen.
 • Tot slot ben je klant- en servicegericht, communicatief, commercieel, flexibel, oplossingsgericht en stressbestendig

Uren

40

Meer informatie

Over de organisatie
De Business Unit Fire Systems biedt haar klanten state-of-the-art brandbeveiligingsoplossingen en –systemen. Het klantenportfolio bestaat uit landelijke klanten in de segmenten Healthcare, Hotels, Special Infrastructure (bijvoorbeeld datacenters en nuts bedrijven) en Industrie binnen de top van het Nederlandse bedrijfsleven.

Dit krijg je
Een mooie, uitdagende functie binnen Chubb Nederland met prima arbeidsvoorwaarden en interessante ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. De bedrijfscultuur van Chubb Fire & Security is te omschrijven is als ‘dynamisch, resultaatgericht en professioneel’.

Je werkt vanuit kantoor Groningen; we bieden een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een goed bruto maandsalaris, 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en reiskostenvergoeding of auto in de cao TI.

Informatie over Chubb F&S

Chubb heeft in Nederland meer dan 100.000 klanten, waaronder de top van het bedrijfsleven, kleine en middelgrote ondernemingen en particulieren. Ruim 1.100 collega’s zijn werkzaam in een netwerk van locaties, strategisch verspreid in Nederland. Door onze jarenlange ervaring met het beveiligen van een groot aantal klanten in uiteenlopende sectoren zijn wij in staat voor elk beveiligingsvraagstuk de meest optimale oplossing te bieden.

Chubb F&S
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • Panelenbouwer

  Gisteren geplaatst door E&I

  Ben jij een gemotiveerde en enthousiaste Panelenbouwer die op zoek is naar uitdagende en inspirerende werkomgeving waar een fijne werksfeer heerst hangt? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een Elektrotechnisch bedrijf ben ik op zoek naar een Panelenbouwer die al wat ervaring heeft opgedaan maar zich nog graag verder wilt ontwikkelen. Dit elektrotechnische bedrijf is actief door heel Nederland maar ook wereldwijd, dit zorgt voor veel uitdagend werk. Lees hieronder wat je van de functie van...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Senior Projectontwikkelaar

  Gisteren geplaatst door Independent Engineering

  Namens Ecorus zijn wij op zoek naar een Senior Projectontwikkelaar, met gedegen technische (solar) kennis. In deze rol ben jij verantwoordelijk om nieuwe en lopende projecten verder te optimaliseren. Met een 'helikopter-view' ondersteun en adviseer jij de Projectontwikkelaar Grond en de Projectmanagers op technisch vlak.Ben jij die ondernemende, coachende en technische projectontwikkelaar die ervaring heeft met assetmanagement? Ik kom graag met je in contact!Ecorus streeft naar een steeds...

  Independent Engineering
 • Paneelbouwer

  Gisteren geplaatst door E&I

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als paneelbouwer? Of ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? Dan komen wij graag in contact met jou! Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een paneelbouwer! Jouw verantwoordelijkheden zullen er als volgt uit zien:Elektrisch en mechanisch opbouwen, afwerken en bedraden van besturingskasten voor luchtbehandelingsunits;Input leveren om het ontwikkelingsproces tijdens het paneelbouwen te optimaliseren;Testen van schakelkasten;Dagelijkse...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Projectleider Elektrotechniek

  Gisteren geplaatst door E&I

  Wij zijn per direct op zoek naar een ambitieuze Projectleider E met affiniteit richting de scheepselektrotechniek voor een klant van ons. Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor het realiseren, coördineren en aansturen van de industriële elektrotechnische projecten. Van software, instrumentatie en bekabeling. Ook ben jij als Projectleider verantwoordelijk voor de oplevering en de service en onderhoud. Je doet dit samen met een projectteam van werkvoorbereiders, engineers en...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Panelenbouwer

  Eergisteren geplaatst door E&I

  Dit is een functie voor mensen met ervaring in de scheepselektrotechniek die zich graag willen ontwikkelen richting panelenbouwer. Voor een grote klant in de scheepselektrotechniek zijn wij op zoek naar iemand met kennis van elektrotechnische panelen, die als panelenbouwer de besturingspanelen vanaf de tekening opbouwt. In de besturing van schepen is nauwkeurigheid een vereiste, dus als je precies kan werken en verantwoordelijkheid niet uit de weg gaat is dit de vacature voor jou. Een...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank