Projectmanager Installatietechniek

Baan gegevens

 • Bedrijf: HRM@WORK
 • Plaats: Den Haag
 • Plaatsingsdatum: 21-10-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Bedrijfsprofiel
Dit familiebedrijf in de installatietechniek is gespecialiseerd in het transformeren van andersoortige panden naar woningen en renoveren van bewoonde woningen. Haar medewerkers zijn hierop getraind en opgeleid.
De twee operationele afdelingen zijn Renovatie Woningen en Service- & Onderhoud Woningen. Haar opdrachtgevers zijn aannemers, woningbouwverenigingen, commercieel vastgoed beheerders en projectontwikkelaars. Kenmerken van dit familiebedrijf zijn; platte organisatie, hard werken, goede beloning en laagdrempelig management. Onderdeel van haar werk omvat het vervangen van open verbrandingstoestellen. Tegelijkertijd realiseert zij duurzame oplossingen door de toepassing van hybridesystemen en WTW installaties.

Haar credo is dat personeel goed werk moet kunnen leveren en dus voorzien moet worden van het beste gereedschap en vervoer evenals tijdige aanlevering van materiaal, materieel en informatie. Binnendienst medewerkers worden eveneens voorzien van topklasse computers. Ook het gebruikte materiaal is van A-kwaliteit. Van een VSH koppeling tot en met een premium klasse expansievat.

HRM@WORK heeft de opdracht een Projectmanager Installatietechniek te werven.

Functie omschrijving
De renovatieprojecten in de regio Rotterdam, Den Haag, Leiden, Zoetermeer en omstreken behoren tot jouw verantwoordelijkheid. De omvang van de jouw toegewezen projecten variëren in omvang van € 10K tot € 3MIO waarbij de meeste projecten een omvang hebben van € 500K tot € 1MIO. Verreweg het overgrote deel van de projecten worden gerealiseerd in bewoonde woningen.

Jouw verantwoordelijkheden als Projectmanager Installatietechniek zijn:

 1. Planning. Vanaf de opdracht tot en met de oplevering heb je overzicht en ben je in control. Je weet waar de knelpunten zitten en schakelt met souplesse en daadkracht. Door je kennis van je projecten in bewoonde omgeving herken je vooraf situaties die vertraging of problemen kunnen veroorzaken en weer je escalatie te voorkomen.
 2. Techniek. Reden van haar succes is de combinatie van de toepassing van moderne technieken en traditionele techniek. De klantwens is bepalend voor de oplossing. De ideale technische oplossing is daarom een combinatie van prijs, kwaliteit, prestatie, levensduur en onderhoud. Jij neemt je team mee om iedere klant hierin tegemoet te komen en daar toegevoegde waarde te bieden voor zowel de opdrachtgevers als je werkgever.
 3. Communicatie. Essentieel in deze functie is communicatie. Veel werkzaamheden passeren dagelijks de revue en kunnen zorgen voor een ‘kink in de kabel’. Je bent er niet een om zaken aan het toeval over te laten. Integendeel, je stuurt op resultaat, neemt beslissingen en zorgt dat zaken doorgaan.
 4. Financiën. Als geen ander bewaak je de budgetten en stuur je bij waar nodig. Je weet daarin met soepelheid en enthousiasme je team mee te nemen en bewust te maken van de noodzaak om ook hieraan een actieve bijdrage te leveren.

Gestelde eisen

Wij vragen
Als bedrijf heb je te maken met wet- & regelgeving die bepalend zijn voor de processen. Als rasechte ondernemer weet zij echter aan veel zaken een mouw te passen. Een favoriete uitspraak is: “Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan.” Natuurlijk houdt zij zich aan de wet- & regelgeving maar zoeken ze naar nieuwe en passende oplossingen.
Jij herkent je als Projectmanager Installatietechniek in deze pragmatische aanpak. Ook herken jij jezelf in onderstaande functie eisen en wensen:

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding Installatietechniek;
 • Je hebt HBO werk- & denkniveau;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als Projectleider in de renovatie van bewoonde woningen;
 • Je bent sterk in logistiek en procesgericht werken;
 • Je bent besluitvaardig, je laat zaken niet aan toeval over en zorgt voor een ‘clean desk’ werkomgeving;
 • Je bent woonachtig in de regio Haaglanden of Lansingerland.
Wij bieden
Als Projectmanager Installatietechniek zijn de arbeidsvoorwaarden uitstekend. Een representatieve auto van de zaak, laptop, iPad en smartphone worden door het bedrijf ter beschikking gesteld. Het bedrijf is aangesloten bij de CAO Metaal en Techniek. Voor jou als Projectmanager Installatietechniek gelden de volgende arbeidsvoorwaarden:
 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 5.300,-;
 • Een 40-urige werkweek;
 • 25 vakantiedagen;
 • 13 ADV dagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • De helft van je pensioenpremie wordt vergoed door de werkgever;
 • Een winstafhankelijke 13e maand.

Uren

Een 40-urige werkweek

Salaris

Een bruto maandsalaris van maximaal € 5.300,-

Meer informatie

HRM@WORK, bemiddelaar in vaste banen, helpt deze opdrachtgever bij het vinden van de juiste kandidaat voor de openstaande vacature Projectmanager Installatietechniek. Wij doen dat door het werving en selectieproces uit handen te nemen. Wij nodigen je uit om te solliciteren via de button. Wij behandelen uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. Na ontvangst reageren wij binnen vijf werkdagen.

Informatie over HRM@WORK

HRM@WORK is een professioneel werving- en selectiebureau, wij bemiddelen in vaste banen specifiek in de elektro- en installatiebranche. HRM@WORK bestaat meer dan 10 jaar, ons team bestaat uit ervaren specialisten met ruime ervaring, kennis en relaties in de branche. We zoeken voor bedrijven –onze klanten– de juiste persoon voor hun vacatures.......
Lees meer over HRM@WORK

HRM@WORK
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • Site Manager Solar

  Toegevoegd op 04-12-2019 door Independent Engineering

  Om de groei van Ecorus verder vorm te geven, zijn wij voor hen op zoek naar een ondernemende Site Manager. Ecorus gaat niet voor snelle rendementen, maar wil investeren in onze toekomst. Zij vinden echt dat kiezen voor hernieuwbare energie de enige, juiste keuze is. Als we allemaal kiezen voor zonne-energie hebben we geen fossiele brandstoffen meer nodig. Zonne-energie is schoon. Duurzaam. Efficiënt. En toekomstgericht. Kom jij het team van Ecorus in de regio Noord versterken? Jouw taken...

  Independent Engineering
 • Revisieleider

  Toegevoegd op 02-12-2019 door Independent Engineering

  Ben jij iemand die passie heeft voor techniek en voel je je thuis in een cultuur van continu verbeteren? Ben jij een aanpakker, proactief, kritisch en gericht op continue verbeteren?Jij hebt de rol van Revisieleider van alle verpakkingslijnen en andere meerdaagse onderhoudstops.Je houdt ook toezicht op de budgettering en uitgave van de onderhoudskosten die hiermee gemoeid zijn. Dit vereist goede communicatie en afstemming met diverse afdelingen. Jij bent verantwoordelijk voor:Het voorbereiden...

  Independent Engineering
 • Junior Projectleider Solar

  Toegevoegd op 02-12-2019 door Independent Engineering

  Wij zijn op zoek naar een Junior Projectleider Solar, die binnen 9 tot 12 maanden zelfstandig grootschalige zonnestroomprojecten kan realiseren. In dit eerste jaar zullen wij flink investeren in jouw kennis en persoonlijke ontwikkeling. Dus wil jij in het begin van je carrière investeren in jezelf en de basis leggen voor een energieke, duurzame en ondernemende carrière, kom dan bij deze bloeiende organisatie werken en bouw mee aan een belangrijke missie voor Nederland en voor de wereld.Hoe...

  Independent Engineering
 • Internship Business Technology Consultant

  Toegevoegd op 27-11-2019 door Independent Engineering

  Internship Technology Consultant gezocht voor een toonaangevende, no-nonsense en innovatieve consultancy club! Heb jij net je beta WO master binnen of studeer je binnen kort af en wil je aan de slag bij een bedrijf dat investeert door middel van business technology? Als Internship Technology Consultant heb je o.a. onderstaande verantwoordelijkheden:Technische vraagstukken analyseren, vertalen, rapporteren, implementeren en evaluerenSchakelen op verschillende niveaus binnen een...

  Independent Engineering
 • Projectleider Projecten

  Toegevoegd op 26-11-2019 door IJbouw

    IJbouw IJbouw is een bouwbedrijf gevestigd aan de noordoevers van het Amsterdamse IJ. De Oorsprong ligt in de uitvoer van beton- en waterwerken in Amsterdam. Vanuit daar zijn wij doorgegroeid naar een multidisciplinair bouwbedrijf. Wij zijn op dit moment actief in zowel civiele als bouwkundige projecten en onderhoudscontracten binnen deze sectoren. Het bedrijf is financieel gezond en groeiende met een verwachte omzet in 2020 van 35 miljoen. Binnen IJbouw hangt een informele...

  Bind HR Solutions

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank