Servicemanager Utiliteit

Baan gegevens

 • Bedrijf: HRM@WORK
 • Plaats: Rotterdam
 • Plaatsingsdatum: 06-09-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Bedrijfsprofiel
Je nieuwe werkgever vervangt en onderhoudt dagelijks centrale verwarming- en warmwater installaties bij particulieren en in de utiliteit. Zij heeft hiervoor een landelijke dekking met regionale teams van ervaren Montage- en Servicemonteurs. Aanvullend op deze kernactiviteit levert zij ook additionele diensten zoals advies betreffende isolatie, ventilatie en duurzame oplossingen door middel van levering en installeren van PV panelen en zonneboilers.

HRM@WORK heeft de opdracht een Servicemanager Utiliteit te werven.

Functie omschrijving
Als Servicemanager Utiliteit ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat van één van de vier Utiliteit teams in Nederland. Je bent verantwoordelijk voor de regio Zuid-West. Je faciliteert en communiceert zodanig dat de medewerkers van het servicecentrum, de planners en de monteurs optimaal kunnen functioneren. Je team bestaat uit circa 10 medewerkers waarmee je bij 400 kantoor locaties in Zuid-West Nederland het preventief en correctief onderhoud voor technische installaties wordt verzorgd.

Je zorgt dagelijks voor voldoende beschikbaarheid, draagt zorg voor de productiviteit en borgt dat de kwaliteit van de werkzaamheden conform afspraak wordt uitgevoerd. Kwaliteit uit zich bijvoorbeeld in het aantal telefonisch opgeloste storingen, de reistijd van de Servicemonteurs en het aantal herhaalbezoeken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de beheersing van de kosten. Uiteindelijk ben je verantwoordelijk voor een positief financieel eindresultaat en een goede werkrelatie en samenwerking binnen de keten. Je rapporteert aan de Vestigingsmanager.

Je belangrijkste verantwoordelijkheden als Servicemanager Utiliteit zijn:

 • Proactief leiden en coachen van je team;
 • Toezicht houden op de financiële en administratieve afhandelingen;
 • Zorgdragen dan de beschikbaarheid, productiviteit, kwaliteit en materiaalverbruik effectief en efficiënt verloopt;
 • Signaleren van kansen voor verbeteringen en deze implementeren;
 • Bezoeken van klanten;
 • Onderhouden van operationeel en commercieel contact met klanten, leveranciers en andere afdelingen;
 • Afhandelen van eventuele klachten.

Gestelde eisen

Wij vragen
HRM@WORK is voor haar opdrachtgever op zoek naar een Servicemanager Utiliteit die op inspirerende en coachende wijze leiding geeft aan zijn/haar team met een praktische en hands-on instelling. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent resultaatgericht. Kwaliteit en klantgerichtheid staan bij jou hoog in het vaandel. Verder beschik je over:

 • Een diploma HBO Werktuigbouwkunde of HBO Technische bedrijfskunde;
 • Ervaring als Projectleider of Teamleider in de installatietechniek;
 • Woonachtig in regio Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam.

Wij bieden
Voor je inzet als Servicemanager Utiliteit ontvang je een marktconform bruto maandsalaris en een eindejaars bonus bij het behalen van je doelstellingen. Je krijgt de beschikking over een lease-auto en mobiele telefoon. De CAO Metaal en Techniek is van toepassing op je arbeidsovereenkomst. Daarin zijn de volgende zaken meegenomen:
 • 40 urige werkweek;
 • 13 ADV dagen;
 • 24 vakantiedagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • 50% werkgeversbijdrage in je pensioenpremie.

Uren

40 urige werkweek.

Salaris

Voor je inzet als Servicemanager Utiliteit ontvang je een marktconform bruto maandsalaris en een eindejaars bonus bij het behalen van je doelstellingen.

Meer informatie

HRM@WORK, bemiddelaar in vaste banen, helpt deze opdrachtgever bij het vinden van de juiste kandidaat voor de openstaande vacature Servicemanager Utiliteit. Wij doen dat door het werving en selectieproces uit handen te nemen. Wij nodigen je uit om te solliciteren, dit kan via de button. Wij behandelen persoonlijke gegevens met vertrouwen en zorgvuldigheid. Na ontvangst reageren wij binnen vijf werkdagen.

Informatie over HRM@WORK

HRM@WORK is een professioneel werving- en selectiebureau, wij bemiddelen in vaste banen specifiek in de elektro- en installatiebranche. HRM@WORK bestaat meer dan 10 jaar, ons team bestaat uit ervaren specialisten met ruime ervaring, kennis en relaties in de branche. We zoeken voor bedrijven –onze klanten– de juiste persoon voor hun vacatures.......
Lees meer over HRM@WORK

HRM@WORK
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • Installatietechnicus Werktuigbouwkundige & Sanitaire Installaties

  Gisteren geplaatst door HRM@WORK

  Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is een klein en gespecialiseerde installatieadviseur welke werkt voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers en evenzo opdrachten. Zij is vaardig in energiebalans- & simulatieberekeningen. Tot haar opdrachten behoren adviezen voor de werktuigbouwkundige installaties in woningen, grote kantoorgebouwen, dierenparken, villa’s, universiteiten, kerken, penitentiaire inrichtingen, openbaar vervoer bedrijven en tunnels. Haar opdrachtgevers zijn kleine en...

  HRM@WORK
 • Junior Werkvoorbereider / Tekenaar 3D WTB

  Gisteren geplaatst door Utrecht

  Wij zijn per direct op zoek naar een Junior Werkvoorbereider / Tekenaar WTB in de metaaltechniek die pas is afgestudeerd richting Werktuigbouwkunde, Mechatronica of vergelijkbaar met een afgeronde MBO 3 of 4 diploma. De organisatie produceert diverse, zeer complexe RVS onderdelen tot en met complete installaties voor diverse soorten markten. Denk hierbij aan de zuivel- en voedingsmiddelenindustrie, chemie, energietechniek en de medische sector. Er zijn veel goede doorgroeimogelijkheden voor...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Werkvoorbereider Technische Dienst

  Gisteren geplaatst door WTB

  Als Werkvoorbereider Technische Dienst ga je aan de slag bij een bedrijf binnen de chemie in de haven. Je zult je gaan bezighouden met de voortgang van de planning van de Technische Dienst maar ook met de verdere voorbereidingen.Je bent onder andere verantwoordelijk voor :Plannen en organiseren van de dagelijkse werkzaamheden binnen de Technische Dienst ; Voorbereiden van de technische werkzaamheden op het gebied van installaties en apparatuur; Overleggen met opdrachtgevers; Meedenken met...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Bedrijfswagenmonteur

  Gisteren geplaatst door Utrecht

  Wil jij jezelf ontwikkelen tot ervaren Bedrijfswagenmonteur en wil jij binnen deze functie met veel afwisseling van werkzaamheden onder andere sleutelen aan vrachtwagens binnen een goed georganiseerde werkomgeving? Dan ziet jouw werkdag er zo uit:Je houdt je bezig met het opsporen van storingen met behulp van geavanceerde diagnose-apparatuur;Verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud en reparaties op elektrisch, mechanisch, motorisch en hydraulisch vlak;Contact en overleg met de klant.

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Bedrijfswagenmonteur

  Gisteren geplaatst door WTB

  Heb jij passie voor de autotechniek of bedrijfsautotechniek? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wat ga je doen als bedrijfswagenmonteur?Stellen van diagnoses voor opsporen van storingen aan  bedrijfswagens en verdere toebehoren;Het gaat vooral om bedrijfswagens, opleggers, aanhangwagens, laadkleppen, laadkranen of vrachtwagens;Als bedrijfswagensmonteur kunnen alle voorkomende onderhouds- en service werkzaamheden tot het werk behoren, op mechanisch hydraulisch en elektronisch vlak;Het betreft een...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank