Storingsmonteur Elektra

Baan gegevens

 • Bedrijf: Rode Kruis Ziekenhuis
 • Plaats: Beverwijk
 • Plaatsingsdatum: 17-10-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Zorg jij ervoor dat onze technisch installaties perfect zijn onderhouden als storingsmonteur? Denk aan de luchtbehandeling, medische gassen, stoomvoorziening en nog veel meer installaties die wij nodig hebben om de beste zorg aan de patiënten te leveren.

Storingsmonteur Elektra
36 uur
Flexibel, gedreven en deskundig

Wat breng jij mee?
Als storingsmonteur heb jij ervaring als onderhoudsmonteur van verschillende installaties op het gebied van elektra. Als jij van afwisseling houdt zit jij bij het RKZ op de juiste plek! Als storingsmonteur ben jij namelijk verantwoordelijk voor alle installaties in het ziekenhuis. Dit zorgt ervoor dat elke dag anders is en je uitgedaagd blijft worden in je werk. Je vindt het een uitdaging om je in meerdere vakgebieden te verdiepen en dankzij jouw deskundigheid is de storing snel verholpen.

Dan kan je dag er zo uit zien!
De afdeling Gebouwbeheer is verantwoordelijk voor al het klein en groot onderhoud in het ziekenhuis. Als storingsmonteur zorg jij voor de uitvoering van inspectie-, onderhouds-, reparatie- en storingswerkzaamheden van de technisch installaties van het ziekenhuis. Denk aan de luchtbehandeling voor de OK, lift onderhoud, medische gassen waardoor patiënten zuurstof kunnen krijgen of de kleine reparaties, zoals rolstoel onderhoud. Jij bent een belangrijk schakel in het ziekenhuis om de patiënten de beste zorg te leveren!

Volgens een vooraf bepaald rooster heb je eens in de zes weken een 24/7 storingsdienst om alle technische storingen in de avond, nacht en weekend te beoordelen en eventueel zelfstandig te verhelpen. Daarnaast maak je deel uit van de heli- en brandweerploeg. Jij zorgt ervoor dat de trauma helikopter veilig kan landen.

Jouw nieuwe collega’s
Ons team wordt aangestuurd door het hoofd gebouwbeheer en bestaat uit twee werkvoorbereiders, een zes monteurs en een legionellabeheerder. Samen zorgen wij voor het beste onderhoud van de installaties van het ziekenhuis! Het team valt onder de Facilitaire Dienst en werkt nauw samen met het bouwbureau. We starten om 7:45 en zijn om 16:15 klaar, lunchen elke dag samen en hebben in de ochtend en de middag een koffie moment om de werkzaamheden van die dag te bespreken.

Wij bieden jou!

 • Inschaling volgens de cao schaal 40 (maximaal €2797 op basis van 36 uur)
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% wordt uitgekeerd in december
 • Je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Gratis parkeren en het station Beverwijk is op 7 minuten op loopafstand
 • Natuurlijk verwachten wij niet van jou dat je alles weet, daarom kan je goede begeleiding verwachten van onze ervaren storingsmonteurs.
 • Meerkeuze systeem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding
 • Ontwikkeling en doorstroming vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij trainingen van GoodHabitz aan om jezelf te ontwikkelen
 • Twee keer per jaar vieren wij feest met ze alle tijdens het zomer- en winterfeest!
 • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging die tegen gereduceerde prijzen activiteiten organiseert, zoals culinaire en creatieve workshops, wintersport en stedenreizen, theaterprogramma’s en een Sinterklaasfeest voor je kind(eren)!
Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!

Informatie
Voor meer informatie kun je bellen met Henri Grotens, Hoofd Gebouwbeheer, 0251-265418.

Wil je eerst de sfeer proeven? Natuurlijk mag je eerst een dagje meelopen.

Solliciteren
Zorg jij ervoor dat al onze installaties perfect zijn onderhouden? Vul dan je sollicitatie in voor 18 november via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie.

Gestelde eisen

Wij vragen aan jou

 • Mbo 4 diploma op het gebied van elektrotechniek of scheepswerkbouwkunde.
 • Ervaring als elektrotechnisch storingsmonteur in een ziekenhuis of in een industriële omgeving is gewenst
 • Bereid zijn om storingsdienst te draaien
 • De woonafstand van jouw huis naar het RKZ is maximaal 20 minuten bij een storingsoproep
 • Zeer goed technisch inzicht
 • Ruime ervaring met het oplossen van complexe technische uitdagingen
 • Je hebt een flexibele en dienstverlenende houding en bent een teamplayer
 • Je communiceert makkelijk met alle lagen in de organisatie
Deze vacature is intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben re integranten en interne kandidaten voorrang.

Uren

36 uur

Salaris

Inschaling volgens de cao schaal 40 (maximaal €2797 op basis van 36 uur)

Informatie over Rode Kruis Ziekenhuis

Het Rode Kruis Ziekenhuis is een middelgroot algemeen ziekenhuis voor de regio IJmond en maakt onderdeel uit van het Zorg van de Zaak-netwerk. Het Brandwondencentrum van het Rode Kruis Ziekenhuis staat nationaal en internationaal aan de top. Het Rode Kruis Ziekenhuis staat in Beverwijk en heeft een polikliniek in Heemskerk. Het Rode Kruis......
Lees meer over Rode Kruis Ziekenhuis

Rode Kruis Ziekenhuis
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • Elektrotechnisch Controleur Zonnepanelen

  Gisteren geplaatst door Independent Engineering

  Elektrotechnisch Controleur Zonnepanelen in Amsterdam gezocht! Ben jij een gedreven starter die graag aan de slag wil bij een hippe, zeer dynamische organisatie? Vind je het leuk om uitdagende zonne-energie projecten te ondersteunen en durf je daar met jouw senior collega's over te sparren? Ik zie dan jouw enthousiaste reactie op deze vacature graag tegemoet!Als Elektrotechnisch Controleur Zonnepanelen kom je de business unit Zonne-energie versterken. Jouw doel is om de realisatie van...

  Independent Engineering
 • Field Service Engineer

  Toegevoegd op 15-11-2019 door Independent Engineering

  Field Service Engineer voor een voorloper op het gebied van electrische snellaadstations. Wil jij bijdragen aan de internationale groei van electrisch aangedreven bussen? Wij zoeken een ervaren Field Service Engineer!Een greep uit jouw taken: Oplossen van 3e-lijns storingen, uitvoeren van reparaties, modificaties en onderhoud;Inbedrijfstellen van (nieuwe) producten, inclusief voorbereiden van meet en test opstellingen;Technische trainingen en instructies verzorgen aan klanten en/of...

  Independent Engineering
 • Servicemonteur (installatiebeheerder)

  Toegevoegd op 12-11-2019 door St. Anna Ziekenhuis

  Je beheert en onderhoudt diverse technische- en werktuigbouwkundige installaties maar ook installaties met een IT component. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gebouwbeheersysteem, telefonie, camerasysteem, parkeerinstallatie, klimaat installatie (KWO). Samen met een team van 15 collega’s ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en beheer van onderhoudswerkzaamheden aan de gebouw- en afdeling gebonden installaties en apparatuur.

  St. Anna Ziekenhuis
 • Mechanisch Monteur

  Toegevoegd op 11-11-2019 door Utrecht

  Als Mechanisch Monteur ben jij samen met je collega's verantwoordelijk voor zowel de installatie als het onderhouden en repareren van industriële transportbanden en transportsystemen. Iedere dag is anders! Je werkt bijvoorbeeld binnen organisaties in de voedingsmiddelenindustrie, zand en grind, metaal en recycling. Een greep uit jouw werkzaamheden:Het voorbereiden van transportbanden;Monteren van transportbanden op mechanisch, motorisch en elektrisch vlak bij de klant;Inspectie, verbeteren,...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Field Service Engineer (Internationaal)

  Toegevoegd op 10-11-2019 door Independent Engineering

  Helsinki, donderdag 15u: blije gezichten bij de ingebruikstelling van het snellaadstation voor 12 elektrische stadsbussen. Met een voldaan gevoel stap je in het vliegtuig naar huis: weer een stad een stukje schoner gemaakt! Morgen een thuiswedstrijd in Eindhoven: collega's roepen jouw expertise op voor een complexe storing aan het grootste full-operation snellaadstation van Europa in Eindhoven. Ben jij de Field Service Engineer die dit graag meemaakt? Lees dan snel verder!Je houdt je in deze...

  Independent Engineering

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank