Supervisor Metaalbewerking (MBO/HBO)

Baan gegevens

 • Bedrijf: 100% Talent Groep Nederland
 • Plaats: Nuenen
 • Plaatsingsdatum: 11-11-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Ben jij toe aan een volgende stap als leidinggevende, als supervisor? Wij zijn voor onze opdrachtgever in Nuenen op zoek naar een mensgerichte supervisor, met een sterke productiefocus en met de juiste kwaliteiten voor leiderschap! Een stevige persoonlijkheid die beschikt over bewezen succesvolle productie-ervaring. Hart voor de mensen en focus op resultaat! Onze opdrachtgever is met 5 divisies en 30.000 medewerkers wereldwijd vertegenwoordigd. Bij de divisie van onze opdrachtgever wordt jaarlijks door 140 medewerkers ca. vijfduizend ton aan staal verwerkt waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

100% Talent Oost-Brabant is voor hen op zoek naar een

Supervisor Metaalbewerking (MBO/HBO)
voor aansturing van de afdeling langgatboorderij

De Supervisor Langgatboorderij is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de afdeling. Je geeft leiding aan een team van 20 operators en 1 technisch specialist. Je ondersteunt de Productiemanager bij het verbeteren van het productieproces om te komen tot Lean/Six Sigma, met als prioriteit “Safety First”. In deze functie rapporteer je aan de Productiemanager.

Wat zijn de belangrijkste taken van de Supervisor?

 • Zorgen voor veiligheid. Je draagt uit dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn/haar eigen veiligheid, maar ook voor de veiligheid van anderen.
 • Middels een motiverende, ondersteunende en coachende leiderschapsstijl geef je leiding aan de operators en technisch specialist. Gezamenlijk leveren jullie een grote bijdrage aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Jouw focus ligt vooral op het gebied van kwaliteit, productiviteit, efficiency en ziekteverzuim, waarbij je natuurlijk ook in control bent t.a.v. de juiste kosten.
 • Je bent verantwoordelijk voor de juiste werkinstructies en SQDCM rapportages. Daarbij horen ook de juiste acties en initiatieven om Safety, Quality, Delivery, Costs en Morale te bereiken en te borgen.
 • De dagelijkse bezettingsgraad op de afdeling behoort tot jouw verantwoordelijkheid. Een juiste bezetting geldt natuurlijk op zowel kwantitatief als kwalitatief gebied.
 • Werken conform de bestaande (Lean / Six Sigma) principes en methodieken (top-down / bottom-up).
 • Voeren van gesprekken (werkgesprekken, verzuimgesprekken, werkoverleg etc.) en opvolgen van de hieruit voortkomende afspraken en acties.
 • Handhaven van personeelsbeleid conform het personeelshandboek.

Gestelde eisen

Wat breng jij mee als Supervisor?

 • MBO+ / HBO werk- en denkniveau
 • ervaring met het verspaningsproces en technische productieprocessen
 • Aantoonbare leidinggevende ervaring, bij voorkeur in een klantorder gestuurde productieomgeving
 • zo mogelijk ervaring met Lean/Six Sigma
 • Materialenkennis
 • Kunnen lezen van technische tekeningen en werkinstructies
Wat breng je nog meer mee?
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Goede beheersing van de Duitse en Engelse taal
 • Goede kennis van het gebruik van MS Office en SAP.
 • Uitstekende sociale – en communicatieve vaardigheden, projectmatig kunnen werken, service- en resultaatgericht met een groot kwaliteitsbesef.
 • Sterk ontwikkelt analytisch vermogen, proactief, innovatief, daadkrachtig en zelfstandig.
 • Teamspeler met een flexibele instelling, geen negen tot vijf metaliteit.
 • Bereidheid om buiten werktijd in voorkomende gevallen storingen te coördineren.
 • Bereid zijn opleiding en scholing, zowel intern als extern, te volgen indien dit voor de ontwikkeling van de functie noodzakelijk is.
Wat krijg je hiervoor terug?
Als Supervisor kom je rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever. Vooralsnog is dit een dagdienstfunctie maar mogelijkerwijs verandert dit in de nabije toekomst, nu is er namelijk geen supervisie buiten kantooruren en daar willen we verandering in brengen. Kandidaten moeten dus de bereidheid hebben om in ploegen te willen werken. Naast een prima salaris (waarin een vaste, hoge component voor ploegentoeslag wordt verwerkt) zijn ook de secundaire voorwaarden uitstekend. Afhankelijk van het bedrijfsresultaat wordt er jaarlijks een mooie bonus uitgekeerd. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Je komt te werken in een professionele en dynamische organisatie met een prettige werksfeer. We vertellen je er graag meer over.

Uren

40 uur per week

Salaris

Naast een prima salaris (waarin een vaste, hoge component voor ploegentoeslag wordt verwerkt) zijn ook de secundaire voorwaarden uitstekend. Afhankelijk van het bedrijfsresultaat wordt er jaarlijks een mooie bonus uitgekeerd.

Meer informatie

Wat doen wij voor jou?
Onze opdrachtgever heeft aan 100% Talent Oost-Brabant gevraagd om de werving- en selectieprocedure te verzorgen voor deze vacature voor Supervisor. 100% Talent heeft hier afgelopen jaren een mooie bijdrage geleverd aan de groei en kwaliteit van het personeelsbestand. We kennen het bedrijf met alle in- en outs en kunnen jou onafhankelijk informeren en adviseren. Onze Talent Recruiters zijn door hun expertise en jarenlange werkervaring altijd in staat een perfecte match te maken. Het succes van de match valt of staat echter met jouw kennis, ervaring, inzet en ambitie.

Solliciteren
Past deze de functie van Supervisor bij jou en wil je solliciteren? Stuur dan je motivatie en CV via de sollicitatieknop, t.a.v. Frans Vonk, Talent Recruiter. Natuurlijk kan je Frans ook eerst bellen voor meer informatie over deze vacature op telefoonnummer 06 46 777 888.

Informatie over 100% Talent Groep Nederland

100% Talent Groep Nederland is gespecialiseerd in Werving en Selectie, Headhunting en Executive Search. Sinds 2012 hebben wij een zeer uitgebreid netwerk en een uitstekende landelijke reputatie opgebouwd. 100% Talent werkt vooral in de sectoren: Machinebouw, Maakindustrie, HighTech, Automotive, Installatietechniek, logistiek en Bouw.......
Lees meer over 100% Talent Groep Nederland

100% Talent Groep Nederland
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • Site Manager Solar

  Toegevoegd op 04-12-2019 door Independent Engineering

  Om de groei van Ecorus verder vorm te geven, zijn wij voor hen op zoek naar een ondernemende Site Manager. Ecorus gaat niet voor snelle rendementen, maar wil investeren in onze toekomst. Zij vinden echt dat kiezen voor hernieuwbare energie de enige, juiste keuze is. Als we allemaal kiezen voor zonne-energie hebben we geen fossiele brandstoffen meer nodig. Zonne-energie is schoon. Duurzaam. Efficiënt. En toekomstgericht. Kom jij het team van Ecorus in de regio Noord versterken? Jouw taken...

  Independent Engineering
 • Revisieleider

  Toegevoegd op 02-12-2019 door Independent Engineering

  Ben jij iemand die passie heeft voor techniek en voel je je thuis in een cultuur van continu verbeteren? Ben jij een aanpakker, proactief, kritisch en gericht op continue verbeteren?Jij hebt de rol van Revisieleider van alle verpakkingslijnen en andere meerdaagse onderhoudstops.Je houdt ook toezicht op de budgettering en uitgave van de onderhoudskosten die hiermee gemoeid zijn. Dit vereist goede communicatie en afstemming met diverse afdelingen. Jij bent verantwoordelijk voor:Het voorbereiden...

  Independent Engineering
 • Junior Projectleider Solar

  Toegevoegd op 02-12-2019 door Independent Engineering

  Wij zijn op zoek naar een Junior Projectleider Solar, die binnen 9 tot 12 maanden zelfstandig grootschalige zonnestroomprojecten kan realiseren. In dit eerste jaar zullen wij flink investeren in jouw kennis en persoonlijke ontwikkeling. Dus wil jij in het begin van je carrière investeren in jezelf en de basis leggen voor een energieke, duurzame en ondernemende carrière, kom dan bij deze bloeiende organisatie werken en bouw mee aan een belangrijke missie voor Nederland en voor de wereld.Hoe...

  Independent Engineering
 • Internship Business Technology Consultant

  Toegevoegd op 27-11-2019 door Independent Engineering

  Internship Technology Consultant gezocht voor een toonaangevende, no-nonsense en innovatieve consultancy club! Heb jij net je beta WO master binnen of studeer je binnen kort af en wil je aan de slag bij een bedrijf dat investeert door middel van business technology? Als Internship Technology Consultant heb je o.a. onderstaande verantwoordelijkheden:Technische vraagstukken analyseren, vertalen, rapporteren, implementeren en evaluerenSchakelen op verschillende niveaus binnen een...

  Independent Engineering
 • Projectleider Projecten

  Toegevoegd op 26-11-2019 door IJbouw

    IJbouw IJbouw is een bouwbedrijf gevestigd aan de noordoevers van het Amsterdamse IJ. De Oorsprong ligt in de uitvoer van beton- en waterwerken in Amsterdam. Vanuit daar zijn wij doorgegroeid naar een multidisciplinair bouwbedrijf. Wij zijn op dit moment actief in zowel civiele als bouwkundige projecten en onderhoudscontracten binnen deze sectoren. Het bedrijf is financieel gezond en groeiende met een verwachte omzet in 2020 van 35 miljoen. Binnen IJbouw hangt een informele...

  Bind HR Solutions

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank