1e Monteur WTB

Baan gegevens

 • Bedrijf: SUEZRecycling&RecoveryNetherlandsB.V.
 • Plaats: Roosendaal
 • Plaatsingsdatum: 05-05-2021
 • Werkniveau: MBO, HBO, Universitair
 • Werkervaring: 1 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving


.
WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR1e Monteur WTB Type contractOnbepaalde tijd / duurLocatie
Potendreef 2
Roosendaal, NORTH BRABANT, 4703 RK
Netherlands Vacaturenummerreq25195
Afval is niet het einde, maar het begin van iets nieuws. Want als we afval goed scheiden en recyclen, kan het de grondstof worden voor een nieuw product. Zo is een lege ketchupfles de grondstof voor een parkbankje. Daar leveren jij en jouw collega's van de Technische Dienst iedere dag een belangrijke bijdrage aan. Meedoen? Dat kan! We zoeken namelijk een:

1e Monteur WTB (ReEnergy)

Roosendaal, 40 uur per week

Wat ga je doen?

Als 1e Monteur WTB wacht je een afwisselende baan. Want je treft bij SUEZ ReEnergy de meest uiteenlopende installaties aan, zoals bunkerkranen, transportsystemen, stoomketels en warmtewisselaars. Maar ook een turbine, rookgasreiniging en waterbehandeling, DCS besturing, Instrumentatie, hoog- en laagspanning. Kortom, geen dag is hetzelfde want dit alles moet bij ons tip-top in orde zijn.

Na een inwerkperiode ga jij zelfstandig aan de slag om deze installatie samen met je 10 andere collega's van de technische dienst in een optimale conditie te houden. Je verzorgt specialistisch onderhoud op werktuigbouwkundig gebied in een procesgerichte omgeving. Ook signaleer je (oorzaken van) storingen en doe je verbetervoorstellen die ons proces nog efficiënter maken. Met jouw ervaring zie je direct wat beter kan en waar de uitdagingen voor ons liggen.

Je werkt in dagdienst aan het preventieve en correctieve onderhoud op de locatie. Dit is niet alleen aan de installatie, maar ook aan de gebouwen en andere technische onderdelen op de locatie.

Onze cultuur? Bij ons zijn de glazen halfvol, wij werken graag samen om de gestelde doelen te behalen en doen dat met veel plezier.Wat breng jij mee?

Van techniek leef je helemaal op. Je denkt graag mee over dingen die beter kunnen en hoe we nog effectiever kunnen werken. Problemen bestaan voor jou niet, oplossingen wel. En, niet onbelangrijk: jij bent een teamplayer, analytisch en proactief. De Nederlandse taal beheers je goed.

Daarnaast:

·heb je een afgeronde MBO-opleiding in een technische richting, bijvoorbeeld WTB of Mechatronica;

·heb je ervaring in een soortgelijke technische functie

·communiceer je gemakkelijk met iedereen;

·ben je bereid om in consignatiediensten te werken.Wat krijg je als 1e Monteur WTB?

Je krijgt bij ons verantwoordelijkheid en vrijheid. Verantwoordelijkheid voor een mooie, moderne installatie. En de vrijheid om ideeën aan te dragen en jezelf te ontwikkelen. Je krijgt:

·een goed salaris: tussen de € ,- en € ,- per maand;

·27,5 vakantiedagen (mogelijkheid om extra dagen te kopen);

·secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vastgelegd in de CAO beroepsgoederenvervoer;

·collectieve regelingen zoals pensioen en bedrijfsfitness;

·een contract met uitzicht op een vaste aanstelling;

·samenwerken met zo'n 50 collega's op een interessante locatie.Waar werk je?

Door afval slim in te zamelen en duurzaam te verwerken doet het dienst als nieuwe grondstof of als herbruikbare bouwstof. Afvalstromen die niet geschikt zijn voor recycling zet SUEZ om in duurzame energie. Dit doen wij in de afvalenergiecentrale ReEnergy in Roosendaal. Deze moderne hoog- rendementscentrale wekt ongeveer MWh aan elektriciteit op. Dit is genoeg om te voorzien in de energiebehoefte van huishoudens. De opgewekte elektriciteit wordt direct aan het net geleverd. Daarnaast wordt de warmte van de installatie geleverd aan nabijgelegen glastuinbouw. Momenteel onderzoeken we ook de mogelijkheid om CO2 uit onze schoorsteen af te vangen en samen met restwarmte aan tuinbouwgebieden in de buurt te leveren

In Nederland gooien we elke minuut meer dan kilo afval weg. Daarin zit voor SUEZ de uitdaging. Want van afval kunnen we grondstoffen maken voor nieuwe producten. Plastic kan een buggy worden, koffiedik de kaft van een notitieboekje. Het succes van onze grondstoffenrevolutie begint met het goed scheiden van afval. Hoe beter het afval gescheiden is, hoe beter we het kunnen verwerken tot de basis van een nieuw product. Op die manier hoeven we geen schaarse grondstoffen uit de aarde te halen. In Nederland haalt SUEZ afval op bij huishoudens en bedrijven en instellingen. Dat doen we vanuit meer dan 40 locaties, zodat we altijd dichtbij onze klanten zijn.

Sluit jij je aan bij de grondstoffenrevolutie? Solliciteer dan nu via de sollicitatiebutton.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld


.

.

Gestelde eisen

Voor de volledige vacature klik op de sollicitatiebutton. Je wordt doorgestuurd naar een externe website.

Uren

Voor de volledige vacature klik op de sollicitatiebutton. Je wordt doorgestuurd naar een externe website.

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • Junior servicemonteur Installatietechniek

  Vandaag geplaatst door Effect Personeelsdiensten

  Hoe ideaal is dat? Je kunt direct vanuit je huis rechtstreeks naar je eerste adres. Je krijgt van je nieuwe werkgever namelijk een eigen volledig ingerichte werk-bus! Het contact dat je met de klanten hebt, maakt jouw functie als junior service monteur tot een veelzijdige functie. Met jouw technische inzicht verhelp jij al snel het probleem van de cv-ketel, airco's of wasmachines. Je voert een extra check uit om er zeker van te zijn dat alles goed werkt en de klant niet voor verassingen komt...

  Stad Vacaturebank
 • Junior Toezichthouder Civiel

  Vandaag geplaatst door Maandag® Zwolle

  Ben jij de Junior Toezichthouder Civiele techniek waar ik naar op zoek ben? Ben jij in staat nauw samen te werken binnen verschillende projectgroepen en kun je o.a. toezicht houden op de uitvoering van RAW-bestekken en UAV-GC-contracten? Dan ben ik op zoek naar jou!Als Junior Toezichthouder Civiel houd je je bezig civieltechnische projecten op het gebied van reconstructie of bouw- woonrijp maken. Hier ga je toezicht houden op de uitvoering van RAW-bestekken en UAV-GC-contracten en werk je...

  Stad Vacaturebank
 • Adviseur Waterveiligheid - Beheer Watersystemen en Dijken

  Vandaag geplaatst door Maandag® Zwolle

  Heb jij werkervaring binnen het vakgebied waterveiligheid en wil je aan de slag binnen een Waterschap in de regio? Dit is je kans!Voor een groot Waterschap in de regio zijn wij zoekende naar een Adviseur Waterveiligheid – Beheer Watersystemen en Dijken. In deze functie houd je je onder andere bezig met het vormgeven van een kunstwerkplan, het schrijven van onderhoud- en inspectieplannen en het beheren van Waterketen, Installaties en Projectrealisaties. Ook actualiseer je beheer- en...

  Stad Vacaturebank
 • Adviseur Waterveiligheid Onderzoek en Advies

  Vandaag geplaatst door Maandag® Zwolle

  Heb jij werkervaring binnen het vakgebied waterveiligheid en wil je aan de slag binnen een Waterschap in de regio? Dit is je kans!Voor een groot Waterschap in de regio zijn wij zoekende naar een Adviseur Waterveiligheid Onderzoek en Advies. In deze functie houd je je onder andere bezig met het beoordelen van waterkeringen aan de wettelijke veiligheidseisen, inclusief rapportage. Je geeft adviezen bij vraagstukken vanuit het beheer en onderhoud van de waterkeringen en bij vergunningverlening....

  Stad Vacaturebank
 • Werkvoorbereider

  Vandaag geplaatst door Maandag® Zwolle

  Ben jij bezig met het afronden van je Hbo-opleiding Civiele Techniek, wil jij je alvast oriënteren op de arbeidsmarkt en dit in een functie als Werkvoorbereider? Wij bieden je bij graag een opstapje en zorgen ervoor dat jij de fijne kneepjes van het vak helemaal onder de knie krijgt! Ben je benieuwd hoe? Lees dan snel verder.Bij Maandag® hebben wij een groot netwerk van opdrachtgevers. We werken veel samen met o.a. gemeenten, provincies en waterschappen maar hebben ook binnen de private...

  Stad Vacaturebank

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank