Installatie Specialist

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Engineering
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 22-04-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Installatie specialist met kennis van PV-Systemen gezocht in Amsterdam, voor een innovatieve en snelgroeiende scale-up! Zij hebben als een missie; een wereld zonder emissie. Daarom is het versnellen van de energietransitie wat hen drijft. Dit doen zij door van nieuwbouw en bestaande woningen e-homes te maken. De aarde is niet van ons, die hebben we in bruikleen met de verantwoordelijkheid om haar goed achter te laten voor de volgende generatie. Kom jij met jouw expertise een substantiele bijdrage leveren?

Als Installatie specialist zorg jij er elke dag voor dat de installatiepartners op het hoge kwaliteits- en veiligheidsniveau de installaties uitvoeren en opleveren. Dit doe jij door actief bouwinspecties uit te voeren en, indien aanwezig, verbeterpunten te constateren. Door jouw gestructureerde terugkoppeling van essentiële input en verbetervoorstellen aan je collega's op kantoor, kunnen zij zorgen voor een steeds betere installatiehandleiding. Via jou voelen d installatiepartners zich onderdeel van de organisatie.

Je bent benaderbaar, streng als dat nodig is en je weet de installatiepartners aan te spreken op het waarborgen van kwaliteit en veiligheid. Ook nieuwe installatie teams krijg je snel op het juiste niveau. Qua tijdsverdeling ben jij 80% op locatie tijdens of na het uitvoeren van werkzaamheden. De overige tijd ben je aanwezig op kantoor om jouw bevindingen uit te werken en te bespreken met collega's.

Het is voor jou tijd voor meer uitdaging en meer verantwoordelijkheid. Jij hebt ervaring met het installeren van PV-systemen en weet als geen ander hoe belangrijk veiligheid tijdens het installatieproces is. Met jouw achtergrond ben je in staat om een brug te slaan tussen het veld en collega's op kantoor. Ze zijn een snelgroeiende organisatie gericht op het gezamenlijk creëren van een onderscheidende groeicultuur. Deze cultuur kenmerkt zich door onze waarden Bravoure, Slim & Simpel en Gedreven en helpt ons iedere dag de juiste beslissingen te nemen. Dit is een omgeving die goed moet passen bij jouw persoonlijkheid!

 • Je bent in het bezit van een technisch MBO niveau 4 of HBO diploma
 • Je bent bouwkundig en/of elektrotechnisch onderlegd
 • Je hebt relevante werkervaring met het installeren van PV-systemen
 • Je bent een stevige persoonlijkheid die goed grenzen kan aangeven
 • Je kan goed communiceren zowel woord als geschrift

Er wordt jou een marktconform salaris geboden welk tussen € 3400,- en € 4100,- zal liggen, afhankelijk van achtergrond, ervaring en opleiding. Flexibele werktijden, ruime ontwikkelingsmogelijkheden en een maatwerk pensioenregeling.

Tot slot ga je onderdeel uitmaken van een club gedreven en talentvolle mensen, die werken vanuit een karakteristiek kantoor in Amsterdam-Noord.

Gestelde eisen

e bent in het bezit van een technisch MBO niveau 4 of HBO diploma Je bent bouwkundig en/of elektrotechnisch onderlegd Je hebt relevante werkervaring met het installeren van PV-systemen

Uren

32-40 hours

Salaris

€3400 - €4100 per maand

Informatie over Independent Engineering

Independent Engineering
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • Panelenbouwer

  Eergisteren geplaatst door E&I

  Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren en gedreven Panelenbouwer in de regio Dordrecht. Binnen deze uitdagende functie van Panelenbouwer ben je verantwoordelijk voor het bedraden en aansluiten van kasten en panelen voor verschillende elektrotechnische installaties. Deze functie biedt jou veel afwisseling van het werk en doorgroeimogelijkheden.Jouw takenpakket zal bestaan uit:Het plaatsen en aansluiten van frequentieregelaars;Het verrichten van alle voorkomende elektrotechnische...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Project Engineer

  Eergisteren geplaatst door E&I

  Heb jij ervaring met elektronica? En zoek jij een uitdaging als projectleider? Dan heb ik de perfecte uitdaging voor jou!Deze organisatie is flink aan het uitbreiden en is op zoek naar meerdere projectleiders en/of werkvoorbereiders.Als projectleider ben je o.a. bezig met:Het analyseren van de technische realiseerbaarheid van aangevraagde producten;Het toetsen van data voor producten;Je gebruikt hiervoor de standaarden IPC, materiaalkeuzes, doelmatigheid en kwaliteit.

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Elektromonteur Woningbouw

  Eergisteren geplaatst door E&I

  Wil jij als Elektromonteur Woningbouw aan de slag bij zowel nieuwbouw als renovatie projecten? Als Elektromonteur Woningbouw ga je aan de slag met het installeren van elektrotechnische installaties. Binnen deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor:Het monteren van diverse elektrotechnische installaties (aan de hand van tekeningen en instructies);Het aanleggen van de installaties, het afmonteren van de installaties en het op verzoek van de klant maken van aanpassingen op de...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • ZZP Elektromonteur

  Eergisteren geplaatst door Utrecht

  Voor een groot renovatie project in regio Veenendaal zijn wij op zoek naar ervaren elektromonteur op ZZP basis. Houd jij van zelfstandigheid, maar hecht je wel waarde aan zekerheid? Dan is dit lange termijn project jou op het lijf geschreven. De werkzaamheden in dit project bestaan uitsluitend uit zichtwerk. Als ZZP elektromonteur bestaan je werkzaamheden onder andere uit:Zelfstandig en op tijd aanwezig zijn op de locatieRenoveren van een groot aantal woningenAfmonteren van onder andere...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Monteur Zonnepanelen

  Eergisteren geplaatst door E&I

  Ben jij de Zonnepanelen Monteur die wij zoeken? Wij zijn voor één van onze opdrachtgevers op zoek naar Zonnepanelen Monteurs! Zie jij jezelf aan de slag gaan bij een organisatie waar jij een breed scala aan taken hebt? Dan komen wij graag in contact met jou. Jouw verantwoordelijkheden zien er als volgt uit:Het verhelpen van storingen en onderhoudswerkzaamheden aan installaties bij onze klanten;Monteren van zonnepanelen;Ondersteuning bieden bij de voorbereiding van het project;Zorg dragen voor...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank