Teamleider Elektro Marine

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Engineering
 • Plaats: Amsterdam Zuidoost
 • Plaatsingsdatum: 30-06-2020
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Werk jij straks aan de meest moderne en innovatieve superjachten? Als teamleider elektro marine heb jij de kans om samen met een team de nieuwste systemen aan boord te installeren.

Jij, als Teamleider, bouwt mee aan één specifiek jacht. De bouwtijd varieert, maar denk aan 1,5 tot 3 jaar afbouwtijd. Een veelzijdige en uitdagende baan in de regio Sassenheim!

Onze opdrachtgever heeft werkplekken door heel Nederland maar ook in Frankrijk, Spanje en USA.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het coördineren van de werkzaamheden en het aansturen, begeleiden en ontwikkelen van je team. Ook werk je mee aan de inbedrijfstelling van meer dan 160 verschillende systemen die aan boord worden geïnstalleerd. Gemiddeld bouwen ze aan ongeveer 15 gloednieuwe jachten op verschillende werven in Nederland.

Als het jacht klaar is om te water te worden gelaten, ligt het volgende project al te wachten, dat misschien nog groter, moderner en luxer is. Aangezien de jachten op diverse locaties liggen, is de kans aanwezig dat je weleens naar een andere werf gaat. Dat is gelijk een mooie kans om je creativiteit en nieuwsgierigheid te stimuleren door een "kijkje in andermans keuken" te bieden.

Samen met afdeling Engineering stel je de eigen systemen in bedrijf. Je test vervolgens zelf of alles goed werkt en lost eventuele fouten op. De overige systemen worden vaak inbedrijf gesteld door de leveranciers. Toch ben je vaak betrokken om deze partijen te ondersteunen tijdens de inbedrijfstelling.

Als Teamleider Elektro Marine ben jij in het bezit van het volgende:

 • Je hebt een afgeronde opleiding MBO Elektrotechniek of een gelijkwaardig diploma;
 • Je kan technische tekeningen en schema's lezen (Autocad en E-plan);
 • Je hebt meerdere jaren ervaring als leidinggevende over een groep elektromonteurs;
 • Je toont initiatief en hebt briljante creatieve oplossingen;
 • Je vindt het leuk om op de hoogte te zijn van de nieuwste technische/ maritieme ontwikkelingen;
 • Je bent stressbestendig want we hebben te maken met opleveringsmomenten. Ondanks deze deadlines zorg jij voor een goede sfeer aan boord.

Jouw salaris hangt af van opleiding en relevante werkervaring maar ligt tussen de €3000 en €4000 bruto per maand. Daarnaast zjin er uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, vakantiegeld en 38 vrije dagen bij een fulltime contract. Ook zijn er mogelijkheiden om intern verder te leren in de eigen Academy.

Gestelde eisen

Je hebt een afgeronde opleiding MBO Elektrotechniek of een gelijkwaardig diploma; Je kan technische tekeningen en schema's lezen (Autocad en E-plan);

Uren

32-40 hours

Salaris

€3000 - €3700 per maand

Informatie over Independent Engineering

Gemiddeld bouwt onze opdrachtgever aan ongeveer 15 gloednieuwe jachten op verschillende werven in Nederland. Daarnaast bieden ze service aan jachten die al varen en waar een update of upgrade gewenst is.

Onze opdrachtgever heeft werkplekken door heel Nederland maar ook in Frankrijk, Spanje en USA.

Independent Engineering
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • Teamleider Elektro Marine

  Eergisteren geplaatst door Independent Engineering

  Werk jij straks aan de meest moderne en innovatieve superjachten? Als teamleider elektro marine heb jij de kans om samen met een team de nieuwste systemen aan boord te installeren. Jij, als Teamleider, bouwt mee aan één specifiek jacht. De bouwtijd varieert, maar denk aan 1,5 tot 3 jaar afbouwtijd. Een veelzijdige en uitdagende baan in de regio Sassenheim! Onze opdrachtgever heeft werkplekken door heel Nederland maar ook in Frankrijk, Spanje en USA.Jouw werkzaamheden bestaan uit het...

  Independent Engineering
 • Paneelbouwer

  Toegevoegd op 06-07-2020 door E&I

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als paneelbouwer? Of ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? Dan komen wij graag in contact met jou! Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een paneelbouwer! Jouw verantwoordelijkheden zullen er als volgt uit zien:Elektrisch en mechanisch opbouwen, afwerken en bedraden van besturingskasten voor luchtbehandelingsunits;Input leveren om het ontwikkelingsproces tijdens het paneelbouwen te optimaliseren;Testen van schakelkasten;Dagelijkse...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Technicus E&I

  Toegevoegd op 06-07-2020 door E&I

  Liggen jou kwaliteiten in het vinden en oplossen van storingen? Dan kan je bij deze organisatie direct aan de slag als Technicus E&I.Als Technicus E&I ben je een expert in het lokaliseren en oplossen van storingen aan installaties. Wat doe je nog meer?Betrokken zijn bij diverse onderhoudstops;Je controleert apparatuur zoals flowmeters, temperatuurindicatoren en druktransmitters;Het kalibreren, vervangen en reparatie van instrumenten;Administratieve afwikkeling van bijvoorbeeld test sheets;Je...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • PLC Programmeur Machinebouw

  Toegevoegd op 06-07-2020 door WTB

  Als PLC Programmeur Machinebouw maak je deel uit van een toonaangevende leverancier van aanslagsystemen en machines voor de aluminium en metaalbewerking! Naast standaardproducten fabriceren zij volledig geautomatiseerde maatwerkoplossingen voor productieprocessen met hoge aantallen of waarbij een flexibele in- en omstelling is vereist. Als PLC Programmeur Machinebouw maak je deel uit een leuk team van ervaren engineers met specialisatie op het het gebied van machinebouw, elektrotechniek en...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Leerling Elektromonteur

  Toegevoegd op 06-07-2020 door E&I

  Ben jij op zoek naar een erkend leerbedrijf voor jouw studie richting Elektrotechniek? Of heb jij recentelijk jouw diploma gehaald in deze richting? En ben jij op zoek naar dé start van jouw carrière? Dan zoeken wij jou! Wij zijn per direct op zoek naar hulpmonteurs Elektrotechniek in de omgeving van Leiden. Jouw verantwoordelijkheden zien er als volgt uit:Onder begeleiding van een ervaren Elektromonteur ga jij aan de slag met diverse Elektrotechnische installaties;In samenwerking met een...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank