Teamleider Elektrotechniek

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Engineering
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 09-10-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Voor een grote multinational die toeleverancier is aan de Agrifood-industrie, zijn we op zoek naar een ervaren teamleider elektrotechniek met ervaring in een productieomgeving. Dit bedrijf is actief over de hele wereld en wil de komende jaren de productie en de reliability van de plant in Amsterdam opschroeven. Ben jij die ervaren teamleider elektrotechniek met affiniteit voor TPM? Dan kom ik graag met jou in contact!

Binnen deze functie is het belangrijk om ten alle tijden veiligheid als topprioriteit te hebben. Sturing en vorm geven aan het Maintenance Management beleid en -strategie.
De huidige werkzaamheden betreffen correctieve, preventieve en storing gerelateerd werkzaamheden op elektrisch, elektrotechnisch, meet- en regeltechnisch gebied, zodat productievertraging of -stilstand van de fabriek voorspelbaar is en tot een minimum beperkt blijft. Dit is bijvoorbeeld het bestuderen van tekeningen, handleidingen, schema's rekening houdend met de NEN normen. De werkzaamheden zijn o.a. aan motoren transportinstallaties, kranen, verlichting enz.

Vakmanschap en integriteit staan bij jou hoog in het vaandel. Daarnaast is klantgerichtheid onmisbaar.
Je werkt in dagdienst in een familiaire cultuur en ben bereid tot het werken van consignatiediensten. Er is veel afwisseling en de werkzaamheden vragen jouw inventiviteit en creativiteit in oplossingen.

 • Je hebt een MBO opleiding niv. 4 in de energietechniek en bent bereid om je verder te ontwikkelen.
 • Je hebt werkervaring als leidinggevende of als (storings)monteur en wil graag deze stap maken.
 • Je bent instaat om naast je technische kennis, structuur in de dag- dagelijkse planning aan te brengen.
 • Je leidinggeven aan je team en het optimaal in bedrijf houden van alle installaties, machines en netwerken op de productielocatie op elektrisch, elektrotechnisch en meet en regeltechnische (incl. PLC) gebied.
 • Je bent installatie verantwoordelijk voor NEN 3140 met in achtneming van de wettelijke vereisten.

De organisatie biedt een marktconform salaris (€4.000 BPM) en daarnaast kent het bedrijf uitstekende secundaire voorwaarden en staat de organisatie in het teken van constante ontwikkeling van de werknemers.

Gestelde eisen

Enkele jaren binnen de elektrotechniek in een leidinggevende functie in de industrie.

Uren

32-40 hours

Salaris

€4000 - €4500 per maand

Informatie over Independent Engineering

Voor een grote multinational die toeleverancier is aan de Agrifood-industrie, zijn we op zoek naar een ervaren teamleider elektrotechniek met ervaring in een productieomgeving. Dit bedrijf is actief over de hele wereld en wil de komende jaren de productie en de reliability van de plant in Amsterdam opschroeven. Doormiddel van de implementatie van TPM willen ze dit team van 20+ technici naar een volgend niveau tillen.

De afdeling Techniek & Onderhoud bestaat uit meer dan 20 technici. Zo hebben ze naast het uitvoerende technisch personeel nog een afdeling werkvoorbereiding. De afdeling is aan het groeien van correctief maintenance naar steeds meer gestructureerd planmatig onderhoud. Vanuit jouw kennis en werkervaring lever je een bewuste bijdrage aan deze structuur.

Independent Engineering
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • Projectontwikkelaar / Solar Engineer

  Vandaag geplaatst door Ecorus

  Om de groei van Ecorus verder vorm te geven, zijn wij voor hen op zoek naar een ambiteuze Projectontwikkelaar / Solar Engineer.Als Projectontwikkelaar breng je grootschalige zonnevelden tot het punt waarop de bouw kan beginnen. Je verzorgt alle overeenkomsten met de dak- of grondeigenaar, investeerders en de Ecorus uitvoeringsorganisatie. Daarvoor praat je met beslissers op directieniveau over uiteenlopende zaken als technische infrastructuur, energieopbrengsten, eigendomsrechten en...

  Independent Engineering
 • Projectleider Installatietechniek

  Gisteren geplaatst door Independent Engineering

  Hebben HVAC en sprinkler installaties geen geheimen voor jou? Voor de locatie te Breukelen zoeken wij een Projectleider Installatietechniek die graag in zeer diverse utiliteitsomgevingen werkt! Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder of reageer direct!Als Projectleider Installatietechniek ben je verantwoordelijk voor de tijdige uitvoering van projecten en het vastgestelde budget verschillende locaties van onze opdrachtgever. Je wordt ingezet op uiteenlopende locaties, bijvoorbeeld het...

  Independent Engineering
 • Projectleider Zonne-energie

  Gisteren geplaatst door Ecorus

  Om de groei van Ecorus verder vorm te geven, zijn wij voor hen op zoek naar een ambiteuze Projectleider Zonne-energie. Als Projectleider Zonne-energie speel je een belangrijke rol in de totstandkoming van zonne-energie-projecten. Je bent onder meer verantwoordelijk voor het ontwerpen, tekenen en berekenen van technische installaties. Om deze projecten tijdig te realiseren, werk je intensief samen met je collega's van sales en uitvoering. Ook externe contacten (onderaannemers en klanten) weten...

  Independent Engineering
 • Manager Projecten

  Eergisteren geplaatst door Independent Engineering

  Ben jij die peoplemanager die een team van ongeveer 25, zeer ervaren maintenance engineers, projectleiders, supervisors, werkvoorbereiders en administratieve ondersteuning kan aansturen? Kun jij het team motiveren en ze helpen om continu te streven naar verbeteringen en het vernieuwen van processen? En met dit team tussen de 50 en 100 uitdagende projecten tot een excellent resultaat te brengen! De Manager Projecten:zorgt met technologische en technische disciplines ervoor dat het...

  Independent Engineering
 • Maintenance Supervisor

  Eergisteren geplaatst door Positon

  Onze opdrachtgever, een internationaal productiebedrijf in Bergen op Zoom, is op zoek naar een: Maintenance SupervisorHet bedrijf werkt met de modernste apparatuur en systemen. Als Maintenance Lead ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Als Maintenance Lead neem je deel aan het instellen van de 24-uurs richting voor de RRP-lijn(en) tijdens de Daily Direction Setting (DDS) en je bent actief betrokken bij de uitvoering van de dag planning. Je biedt informatie tijdens het DDS overleg...

  Positon

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank