Project Engineer Automation

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Engineering
 • Plaats: Oss
 • Plaatsingsdatum: 12-01-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Voor een grote farmaceutische producent zijn wij op zoek naar een Project Engineer Automation. In deze rol ben je van het begin tot het einde volledig verantwoordelijk en mag je meedenken over de juiste oplossing binnen projecten. Ben jij de automatiseringsspecialist en toe aan een volgende stap met veel vrijheid en zelfstandigheid? Dan willen wij jou graag spreken?

Je denkt mee over het opzetten en bewaken van de standaards op gebied van procesautomatisering. Het uitvoeren en rapporteren van testprotocollen ten behoeve van (her)validatie behoort ook tot je taken. Je levert een bijdrage aan een zorgvuldig beheer van documentatie van de toegewezen apparatuur/ systemen/softwareversie beheer/CMMS.
Tenslotte ben je bereid voor het leveren van eerste- en tweedelijns support bij storingen en om mee te draaien in de consignatiedienst.

 • HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur in de industriële automatisering) kennis van moderne besturings- en visualisatiesystemen, databases alsmede communicatie en veldbustechnieken en minimaal 3 jaar ervaring als Automation Technician. (Siemens S7-300/400 en S7-1500, SCADA iFix, HMI WinCCflex, Foxboro IA, Profibus, Modbus)
 • Je hebt affiniteit met DCS en kennis van ISA-88.
 • Uitstekende Nederlands en Engels communicatieve vaardigheden zowel mondeling en schriftelijk en kan deze toepassen in alle lagen van de organisatie.
 • Je bent gewend om samen te werken in projecten, maar kunt ook zelfstandig werken.
 • Je hebt kennis op de vakgebieden Electro- en Instrumentatietechniek.
 • ATEX voor deskundigen (ATEX-V).
 • VCA en NEN3140 gecertificeerd.
 • Kennis van werken in de farmaceutische of chemisch industrie en werken op basis van GMP/GAMP is een pré.
 • Je kan overzicht behouden tijdens de projecten ook tijdens hectische periodes. Je kunt snel tot de kern van het probleem komen en pakt deze doelgericht aan. Als project engineer faciliteer je de interne klant.

Als Project Engineer Automation ontvang je een bruto jaarsalaris tussen de €47k en 70k hiernaast behoort een bonusregeling tot de mogelijkheden. Hiernaast worden er 25 vakantiedagen en 12,5 verlofdagen op basis van een fulltime dienstverband geboden, een collectieve ziektekostenregeling en een uitstekende pensioenregeling.

Gestelde eisen

3 jaar ervaring als Automation Technician: Siemens S7-300/400 en S7-1500, SCADA iFix, HMI WinCCflex. Je hebt affiniteit met DCS en kennis van ISA-88. Uitstekende communicatie in Engels en Nederlands

Uren

32-40 hours

Salaris

€4000 - €5500 per maand

Informatie over Independent Engineering

Als Project Engineer Automation ben je betrokken bij projecten van begin tot eind. Hierbij stert je met een haalbaarheidsstudie. Je maakt een probleemanalyse en bepaalt de oplossingsrichting, dit allemaal doe je in samenspraak met je interne klant. Je maakt een analyse van de technische en financiële haalbaarheid. De aangevraagde offertes review je om zeker te stellen dat deze in lijn zijn met de specificaties. Je monitort en beoordeelt het werk van leveranciers bij het voorbereiden en realiseren van project gerelateerde deliverables, zoals detail ontwerp. Tijdens de technische werkzaamheden stuur je de medewerkers of externe partijen aan en controleer je of uitgevoerde werkzaamheden zijn uitgevoerd volgens geldende procedures en instructies.
Samen met de Maintenance Engineer geef je vorm aan life-cycle management / vervangingsplanning. En lever je input voor de diverse vervangingsprojecten, onder andere upgrade van Siemens S5 naar S7, en uitfaseren van XP platforms, upgrade van iFix.

Independent Engineering
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • Servicemonteur Elektrotechniek

  Vandaag geplaatst door E&I

  Wij zijn per direct op zoek naar een Servicemonteur Koffieautomaten. Als Servicemonteur voer je onderhoud- en servicewerkzaamheden uit aan volautomatische en semi-automatische espressomachines. In deze veelzijdige en uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor: Het monteren van volautomatische koffieautomaten bij de klant op locatie;Het uitvoeren van periodiek onderhoud;Zorg dragen voor het oplossen van storingen buiten de deur;Het contact tussen klant en organisatie;Het inplannen en op...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Leerling elektromonteur

  Vandaag geplaatst door E&I

  Ben je recent afgestudeerd richting de elektrotechniek, maar nog lang niet uitgeleerd? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor een elektrotechnische installateur in Gouda, met meer dan 80 jaar ervaring in de branche, zijn wij opzoek naar enthousiaste leerling elektromonteurs die graag het vak willen leren! Je gaat aan de slag met een ervaren elektromonteur om alle kneepjes van het vak te leren en jezelf te ontwikkelen binnen de Retail en utiliteit. Je werkzaamheden zullen bestaan uit:Zowel sterk-...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Allround Elektromonteur

  Gisteren geplaatst door V-NOM | Bemiddelaar in de Techniek

  Voor het uitvoeren van de werkzaamheden zijn we op zoek naar een ervaren elektromonteur die het leuk vindt om in een veelzijdig team te werken. De werkzaamheden zijn zeer divers, zowel in nieuwbouw -, als verbouw projecten. Wij leveren diensten aan Particulieren, Bedrijven, Woningbouwverenigingen en Particulieren. Door de steeds verdergaande integratie van W en E installaties is een brede blik en samenwerking met de W monteurs van groot belang.Je wordt aangestuurd door de projectleider en...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • 1e monteur Elektrotechniek

  Gisteren geplaatst door VNOM | Bemiddelaar in de Techniek

  Wij zijn op zoek naar een verantwoordelijke en technische monteur die zichzelf terugziet in de volgende werkzaamheden:Installeren en monteren van elektrische installaties;Controleren, onderhouden en repareren van elektrische installaties;Uitvoeren van inspectiewerkzaamheden en testwerkzaamheden aan elektrische installaties en onderdelen;Registeren van verrichte werkzaamheden en gebruikte materialen;Aansturen van E installateurs ten aanzien van de uitvoer van het project;Aanspreekpunt voor...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Business Unit Manager Projectontwikkeling (Interim)

  Eergisteren geplaatst door Ecorus

  Om de groei van Ecorus verder vorm te geven, zijn wij voor hen op zoek naar een Business Unit Manager Projectontwikkeling (Interim).Als Business Unit Manager ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de Business Unit Development, het realiseren van nieuwe deals en omzetgroei. Je zorgt voor de ontwikkeling en uitbereiding van de activiteiten binnen één van de domeinen van onze opdrachtgever. Enthousiasme, drive en gezond verstand zorgen ervoor dat je de ultieme gesprekpartner bent voor...

  Independent Engineering

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank