Analist Laboratorium 5-ploegen

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Engineering
 • Plaats: Zaandam
 • Plaatsingsdatum: 07-12-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Met spoed zijn wij op zoek naar een Analist Laboratorium 5-ploegen in Zaandam. Als Analist ben je onderdeel van de ploeg die 24/7 de kwaliteit van de productie waarborgt.

Heb jij een achtergrond in laboratorium techniek en quality controll? Reageer dan direct!

De ploeganalist verricht alle voorkomende analysewerkzaamheden op het bedrijfslaboratorium.

Kerntaken zijn:

 • Uitvoeren van chemische en fysische analyses op monsters van leveranties, productie­processen, eindproducten en afvalwaterstromen aan de hand van analysevoorschriften en -overzichten.
 • Registreren van analyseresultaten in de systemen (SAP, LIMS) en logsheets. Resultaten communiceren met belanghebbenden.
 • Afwijkingen t.a.v. specificaties signaleren en melden aan shiftmanager, operator en direct leidinggevende.
 • Indelen van de te verrichten werkzaamheden, rekening houdend met prioriteiten (productievoortgang, beperken wachttijden), doorlooptijden van analyses e.d. ten behoeve van een optimale voortgang.
 • Bediening van en operationele werking en toezicht houden op de afvalwater-zuiveringsinstallatie (AZI) t.b.v. een stabiele en optimale werking. Het lopen van controle- en monsterrondes.
 • Schoonmaken van laboratoriumapparatuur en de werkomgeving.
 • Kalibreren van laboratoriumapparatuur en meetinstrumenten. (Up-to-date houden van voorschriften, distribueren van formulieren en administreren van uitgevoerde kalibraties).
 • Uitvoeren van laboratoriumwerkzaamheden in algemene zin.

Opleiding: minimaal MBO laboratorium techniek (MLO niveau 4) of HBO richting analytisch chemie, bij voorkeur met enkele jaren werkervaring. Of voldoende ervaring.

Eigenschappen:

 • Veiligheid- en kwaliteit bewust
 • Collegiaal en communicatief vaardig
 • Kritisch, flexibel

Als Analist Laboratorium ontvang je een bruto maandsalaris tussen de 3.000 en 3700 per maand, ex 32% toeslag voor de 5 ploegendienst.

Gestelde eisen

Minimaal MBO laboratorium techniek of HBO richting analytisch chemie, bij voorkeur met enkele jaren werkervaring. Eigenschappen: Veiligheid- en kwaliteit bewust Collegiaal en communicatief vaardig

Uren

32-40 hours

Salaris

€3000 - €3500 per maand

Informatie over Independent Engineering

Onze opdrachtgever is een producent van toepassingen en ingrediënten voor met name de voedselindustrie

Independent Engineering
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • Area Manager Food

  Vandaag geplaatst door Independent Engineering

  Area Manager Food gezocht voor de wereldwijde leverancier van ingrediënten en oplossingen in de voedingsmiddelen- en papierindustrie. Ben jij de sturende manager met de ervaring en affiniteit met Food die ik zoek? Dan kom ik graag met jou in contact!Als Area Manager Food ben je binnen deze afdeling ben jij verantwoordelijk voor de realisatie van productiedoelstellingen bij de vereiste kwaliteit en de langere termijn procesvoering. Jij zult een sturende rol hebben in onderhoud en...

  Independent Engineering
 • Quality Assurance Engineer

  Toegevoegd op 13-12-2018 door Independent Engineering

  We are looking for a Quality Assurance Engineer for a medical devices Centre of Excellence based in Groningen. Are you an experienced QA Engineer with experience in Risk Management looking for a chance to work for a market leader within pharmaceutical and medical devices solution? Do you have experience with validation of processes and products within a regulated environment (GMP, MDD, CFR 820)? Then this might be your new professional challenge. Please feel free to let us know by using the...

  Independent Engineering
 • Assistant Product Technologist

  Toegevoegd op 13-12-2018 door Independent Engineering

  We are looking for an ambitious Assistant Product Development in Utrecht. You will become a part of the R&D Team responsible for the development of products in the segment of medical nutrition? Have you recently graduated in a food related discipline and are excited to see how it's done in practice? Then this might be a great opportunity for you!Assistant Product Technologist will join the Product Innovation Team in the R&D Centre in Utrecht. In this role, you will work with several...

  Independent Engineering
 • Project Engineer Procestechniek

  Toegevoegd op 08-12-2018 door Independent Engineering

  Wij zijn opzoek naar een Project Engineer voor een grote speler binnen de farmaceutische industrie in Utrecht. Heb je enkele jaren ervaring met het begeleiden van nieuwbouw, renovatie en maintenance projecten binnen een GMP omgeving? Vind je het leuk om tussen diverse teams en externe partijen te schakelen om de realisatie van projecten te waarborgen? Dan kom ik met je graag in contact om deze functie te bespreken!Project Engineer sluit zich aan bij de afdeling Maintenance & Engineering....

  Independent Engineering
 • Process Safety Engineer

  Toegevoegd op 08-12-2018 door Independent Engineering

  Voor een groot productiebedrijf in Zaandam waar veiligheid op #1 staat zoeken wij een Process Safety Engineer. Ben jij de veiligheidsdeskundige met een achtergrond in chemie of mechanical en wil je carrière maken binnen een internationale organisatie?Je neemt een PSM-cultuur op in ons EHS-managementsysteem en ontwikkelt lokale kennisJe geeft een interpretatie van de regelgeving en biedt technische ondersteuning bij zaken aangaande procesveiligheid en projectenJe bepaalt de juiste...

  Independent Engineering

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank