Maintenance Engineer

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Engineering
 • Plaats: Tilburg
 • Plaatsingsdatum: 16-08-2018
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Maintenance Engineer gezocht in Tilburg! Wil jij de specialist worden op het gebied van onderhoud, optimalisatie en storing analyses in de machinepark? Spreekt de automotive branche je aan? Heb je daarnaast een afgeronde technische HBO opleiding en ervaring in de productieomgeving? Jouw directe reactie hierop zie ik dan graag tegemoet!

Maintenance Engineer sluit zich aan bij de afdeling Manufacturing Engineering bij één van de grootste fabrikanten van transmissieonderdelen voor met name de automotive industrie.

De afdeling waarop je komt te werken levert support aan de productie en zorgt voor de optimale beschikbaarheid van de machines. Jij zal in deze rol 'eigenaar' worden van een aantal machines. Jij wordt de technisch expert van diverse productiemachines en bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de verbeteringen. Dit doe je met name door het doen het storingsanalyses (RCA) en door het sparren met de mensen op de vloer. Tevens draag jij zorg voor het onderhouden en continu verbeteren van de (technische) documentatie en de onderhoudsplannen. Binnen de afdeling vallen ook meerdere proces- en reliability engineers.

De technische complexiteit, het werken in verschillende projecten en werken op alle niveaus binnen de organisatie maken de functie een echte uitdaging.

Jouw voornaamste taken omvatten:

 • Het ondersteunen en managen van projecten;
 • Het aanpassen en verbeteren van de onderhoudsplannen;
 • Het actief onderzoeken en analyseren van machine storingen;
 • Het opstellen van een onderhoudsbudget;
 • Het optimaliseren van de machine beschikbaarheid;
 • Het adviseren van de plants in het buitenland omtrent maintenance.

Jouw profiel:

 • Afgeronde HBO of WO opleiding (Mechatronica of Werktuigbouwkunde);
 • Min. 3 jaar ervaring binnen een technisch complexe productie omgeving;
 • Sterk analytisch vermogen, initiatiefrijk en besluitvaardig;
 • Ruime ervaring met problem solving methoden als ATS, DMAIC, 8D etc;
 • Kennis van Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Grote technische interesse in een productieomgeving;

Je bent als persoon bereikbaar voor alle medewerkers op alle niveaus en in staat duidelijk te communiceren op zowel management niveau als op de werkvloer.

Een mooie functie bij een van de grootste organisaties met jarenlange expertise in de transmissietechniek voor de automotive industry. Er wordt een salaris aangeboden tussen de €3500 en €4500, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Gestelde eisen

afgeronde HBO richting mechatronica of WTB, min. 3 jaar ervaring bij voorkeur in de productie omgeving

Uren

32-40 hours

Salaris

€3500 - €4500 per maand

Informatie over Independent Engineering

Maintenance Engineer gezocht in Tilburg! Wil jij de specialist worden op het gebied van onderhoud, optimalisatie en storing analyses in de machinepark? Spreekt de automotive branche je aan? Heb je daarnaast een afgeronde technische HBO opleiding en ervaring in de productieomgeving? Jouw directe reactie hierop zie ik dan graag tegemoet!

Independent Engineering
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • (Startende) Project Engineer

  Vandaag geplaatst door Teqoia Hengelo

  Ben jij zelfstandig, besluitvaardig én heb jij de opleiding Werktuigbouwkunde afgerond? Lees dan snel verder!In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van klantspecifieke machines en aanpassingen in bestaande installaties. Dit doe je in nauwe samenwerking met de Project Manager en de Sales Engineer. Je maakt daarbij efficiënt gebruik van standaardfuncties en stelt specificaties op voor custom-made onderdelen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je de onderdelen...

  Teqoia
 • Junior Tekenaar/Constructeur - Werktuigbouwkunde

  Gisteren geplaatst door Teqoia Oldenzaal

  Ben jij een startende Tekenaar/Constructeur met je diploma Werktuigbouwkunde / Mechanical Engineering op zak en ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarbij zelfontplooiing centraal staat? Reageer dan snel! Wij zijn namelijk voortdurend op zoek naar nieuwe talenten!Als Junior Tekenaar/Constructeur WTB ben je bij Teqoia op het juiste adres voor een uitdagende baan in de techniek! Wij bieden technisch talent veel variatie bij onze opdrachtgevers. Bij de meeste opdrachtgevers kom je...

  Teqoia
 • Field Service Commissioning Engineer

  Gisteren geplaatst door Teqoia Oldenzaal

  Als Field Service Commissioning Engineer houd je je bezig met het uitvoeren van technisch onderhoud aan en inbedrijfstellen van brandbluspomp sets. Je adviseert de klant met betrekking tot onderhoud en gebruik. De werkzaamheden vinden met name plaats op locaties in midden/ zuid Nederland en België.

  Teqoia
 • Mechatronica Engineer

  Gisteren geplaatst door Nobru Technisch Personeel B.V.

   Binnen een professioneel team van engineers en technici ben je verantwoordelijk voor het opzetten en bedenken van het ontwerp van de klant specifieke machines op mechatronisch gebied. Je bent verantwoordelijk voor alle mechatronische details, 3D tekeningen en ontwerpstandaarden. Tevens het in overleg met de opdrachtgever vertalen van de klantspecificaties naar technische specificaties. Er wordt gewerkt in kleine en multidisciplinaire teams, waarbij jij de enige in jouw vakgebied bent....

  Nobru Technisch Personeel B.V.
 • R&D Engineer

  Gisteren geplaatst door Teqoia Hengelo

  Als R&D Engineer werk je mee in projecten voor het door ontwikkelen van nieuwe producten en het uitvoeren van verbeteringen aan producten. In samenwerking met je collega’s ontwerp en realiseer je producten, beoordeel je testgegevens en verwerk je deze in het productontwerp.Proefopstellingen maken hoort ook bij deze functie. Je maakt ze niet alleen, ook het meten en beoordelen hoort hierbij. Uiteraard zorg je bij al je werkzaamheden voor het naleven van de veiligheid en bedrijfsvoorschriften.

  Teqoia

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank