Aankomende bedrijfsleider W-installaties

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Engineering
 • Plaats: Den Haag
 • Plaatsingsdatum: 13-03-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Deel deze vacature:

Algemene omschrijving

gemotiveerde projectleider die toe is aan zijn volgende stap! Beschik je over een hands on mentaliteit, wil je een volgende stap maken in je carrière en beschik je over ruime kennis van de W-installaties? Dan zoek wij jou!

De organisatie is een MKB installateur actief binnen de woningbouw en utiliteitsbouw. Men richt zich op het plaatsen van de W-installaties. Vanuit het kantoor in Den-Haag is men actief in de regio Den-Haag. Vanuit een heldere toekomstvisie door de huidige eigenaar is er een vacature ontstaan voor een bedrijfsleider.
De aankomend bedrijfsleider die wij zoeken kan nu nog werkzaam zijn als projectleider en toe zijn aan een volgende stap. De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Projecten begeleiden;
 • Managen van het huidige team (17 medewerkers);
 • Werkzaamheden vastleggen in Syntess;
 • Opstarten van het team.

We zoeken een hands on projectleider die naast het managen van het team ook nog gewoon zelf alle mogelijke werkzaamheden oppakt.

De aankomend bedrijfsleider beschikt over:

HBO Diploma;
Enkele jaren werkervaring als projectleider;
Ambitie om door te groeien naar bedrijfsleider/ eigenaar

 • Salaris tussen de €4.000 en €5.000;
 • 25 vrije dagen en 13 adv dagen;
 • leaseauto;
 • laptop en een smartphone.

Gestelde eisen

Enkele jaren in een soortgelijke functie

Uren

32-40 hours

Salaris

€4000 - €5000 per maand

Informatie over Independent Engineering

Aankomende bedrijfsleider W-installaties gezocht. Voor een MKB installateur gevestigd in Den-Haag zijn wij op zoek naar een gemotiveerde projectleider die toe is aan zijn volgende stap! Beschik je over een hands on mentaliteit, wil je een volgende stap maken in je carrière en beschik je over ruime kennis van de W-installaties? Dan zoek wij jou!

Independent Engineering
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • Meewerkend Voorman WTB

  Toegevoegd op 16-03-2018 door Positon

  Bij een technisch bedrijf in regio Goes, zijn wij op zoek naar een: Meewerkend Voorman WTB. Werkzaamheden: Het plannen, aansturen en begeleiden van de werkzaamheden van de monteurs en het coordineren van de capaciteitsuitwisseling met andere afdelingen. Het bewaken van de toegekende uren voor de assemblage en inbedrijfstelling. Signaleert vroegtijdig eventuele afwijkingen en stuurt deze bij. Het voeren van overleg met projectleiders, engineers, tekenaars, monteurs, leveranciers en...

  Positon
 • Allround machinebouwer

  Toegevoegd op 16-03-2018 door Positon

  Voor een opdrachtgever in de machinebouw uit de regio Goes zijn wij op zoek naar een: Allround machinebouwer. Werkzaamheden: Aan de hand van een tekening assembleren van onderdelen en hulpconstructies tot complete kwalitatief hoogwaardige machines en installaties; Het bewerken van materialen zoals RVS met verschillende technieken; Bekabelen van machines; Het opbouwen en testen van machines.

  Positon
 • Projectleider Elektrotechniek

  Toegevoegd op 16-03-2018 door Independent Engineering

  Projectmanagement en/of leidinggevende ervaring op het gebied van Elektro- en installatietechniek? Dan is dit iets voor jou!Voor een Utrechts advies bureau binnen de installatietechniek zoeken wij een projectleider elektrotechniek. Kan jij de verantwoordelijkheid aan over alle electrische installaties van grote projecten binnen commerciele gebouwen? Reageer dan direct.Als projectleider electrotechniek ben je verantwoordelijk voor het samen brengen van de wensen, functies, ambitie en kosten in...

  Independent Engineering
 • Senior Site Planner (Internationaal)

  Toegevoegd op 16-03-2018 door Independent Engineeering

  Senior Site Planner (Internationaal) gezocht voor een internationaal bedrijf in Zaandam. Lijkt het je gaaf om internationaal zo goed mogelijk uitvoering te geven aan bouwplaatsprojecten? Heb je ervaring als bijvoorbeeld internationale bouwplaatscoördinator en heb je een goed organisatievermogen? Solliciteer dan direct.Senior Site Planner (Internationaal) draagt bij aan een in alle opzichten zo goed mogelijke uitvoering van de bouwplaatsprojecten. Hierbij horende werkzaamheden zijn: ....

  Independent Engineering
 • Aankomend Servicemonteur- Keurmeester

  Toegevoegd op 16-03-2018 door Positon

  Voor een constructiebedrijf in de regio Zeeland zijn wij op zoek naar een: Aankomend Servicemonteur- Keurmeester. Werkzaamheden: Oplossen van storingen en uitvoeren van reparaties aan hijs- en hefmiddelen; Fabriceren, afmonteren, installeren en in bedrijf stellen van hijs- en hefmiddelen; Op termijn hijs- en hefmiddelen inspecteren en de bijbehorende administratie verzorgen; Periodiek deelnemen aan storingsdiensten;

  Positon

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank