Junior Engineer HVAC

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Engineering
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 13-02-2018
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract
Deel deze vacature:

Algemene omschrijving

Net klaar met je studie WTB en wil jij graag starten binnen de installatietechniek? Lees dan verder...

Voor een advies/projectmanagement bureau in Utrecht, zoeken wij een startende werktuigbouwkundige met HVAC kennis. Ben jij op zoek naar de perfecte eerste baan waarbinnen je veel kan leren en groeien onder begeleiding van professionals in de sector? Solliciteer dan direct voor de functie van Junior Engineer HVAC.

De projecten lopen uiteen van het maken van een passend ontwerp voor de opdrachtgever tot het bieden van bouwbegeleiding tijdens de projectuitvoering. Binnen jouw vakgebied moet je vooral denken aan ontwerp en advies op het gebied van energiebesparing en duurzame oplossingen waarbij het comfort van de eindgebruiker centraal staat. De organisatie bied een totaalpakket van projectmanagement voor opdrachtgevers, je zal dus nauw samenwerken met andere divisies binnen de techniek zoals WTB en Bouwkunde.

Momenteel zoeken zij naar nieuw werktuigbouwkundig talent. Je dagelijkse werkzaamheden zullen bij aanvang bestaan uit het ondersteunen van senior projectleiders waarna je al snel je eigen portfolio van projecten en klanten zal gaan opbouwen.

Voor de functie Junior Engineer HVAC zoeken wij iemand met het volgende profiel:

 • Minimaal afgeronde HBO werktuigbouwkunde;
 • Aantoonbare kennis van installatietechniek en HVAC;
 • Motivatie om door te groeien naar projectleider;
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Buiten een mooie werkplek, gezellige en professionele collegas en veel leer- en doorgroeimogelijkheden biedt de opdrachtgever een marktconform salaris met bijbehorende benefits. Daarnaast krijg je een laptop en telefoon van de zaak zodat je buiten kantoor ook je werk gemakkelijk kan oppakken.

Gestelde eisen

Minimaal afgeronde HBO werktuigbouwkunde Aantoonbare kennis van installatietechniek en HVAC Motivatie om door te groeien naar projectleider Geen 9 tot 5 mentaliteit

Uren

32-40 hours

Informatie over Independent Engineering

Op ongeveer 5 minuten reizen van Utecht Centraal Station bevind zich dit middelgrote installatie advies bureau. Hier is de 8 tot 5 mentaliteit niet aan de orde. Er wordt direct veel vrijheid en verantwoordelijkheid geboden en daarnaast mag je, op werkdagen, altijd gebruik maken van de pooltafel en loungeruimte.

Independent Engineering
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • Lead Mechanical Engineer

  Vandaag geplaatst door Teqoia Oldenzaal

  Als Lead Mechanical Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van werktuigbouwkundige installaties voor energieopwekking, variërend van branders, ontgassers, apparaten, ketels en staalconstructies. Je bent technisch verantwoordelijk voor de oplevering van het mechanisch ontwerp conform klantspecificatie, inclusief de benodigde documenten, tekeningen en berekeningen.Als Lead Mechanical Engineer:- ondersteun je de begrotingsafdeling gedurende de offerte fase, geef je een inschatting...

  Teqoia
 • Werktuigbouwkundig Uitvoerder

  Gisteren geplaatst door Teqoia Oldenzaal

  Als uitvoerder draag je zorg voor een doelmatige uitvoering van de projecten. Je stuurt de monteurs aan en coördineert de werkzaamheden op het project. Je houdt je o.a. bezig met de voorbereiding van de uitvoering, het lezen van tekeningen (o.a. P&ID’s), schema’s en planningen. Je houdt toezicht op de voortgang van de werkzaamheden binnen de gestelde afspraken met betrekking tot veiligheid, kwaliteit, tijd en budget en rapporteert dit aan de projectverantwoordelijke. Je signaleert...

  Teqoia
 • Tekenaar / Constructeur

  Gisteren geplaatst door Teqoia Oldenzaal

  -Tekenen/construeren van installatie(delen) zoals beschreven in de opdracht;-Het werk omvat het gehele proces van schetsen, uitwerken PFD’s, P&ID’s,lay-outs, detail tekeningen tot een eindproduct t.b.v. fabricage dan wel montage;-Opstellen van materiaallijsten (BOM)-Technisch inhoudelijk ondersteunen en informeren van werkvoorbereiding,fabricage dan wel montage;-Adviseren van ontwerper/projectengineer/manager projectgroep,projectcoördinator;-Uitwerken van technische ontwerpen van...

  Teqoia
 • BBL leer-/werk traject monteur mobiele werktuigen MBO niveau 2

  Gisteren geplaatst door Maintec Zuidwest Nederland

  Je werkt 4of 5 dagen in de week en daarnaast ga je één dag of avond naar school(afhankelijk van je opleiding). Uiteraard dragen wij er zorg voor dat jijzowel intern alsmede extern voldoende praktijkbegeleiding krijgt .Je hebt netje voortgezet middelbare beroepsonderwijs afgerond en bent toe aan je (eerste)baan in de techniek. Je bent niet alleen leergierig, maar hebt ook technischzicht.

  Maintec
 • CNC Draaier

  Gisteren geplaatst door VNOM | Bemiddelaar in de Techniek

  Als CNC draaier houd jij je bezig met het uitvoeren van machinale verspanende bewerkingen met behulp van één machine (draaibank met frees mogelijkheden). Het betreft CNC gestuurde gereedschapswerktuigen. De werkstukken moeten voldoen aan eisen van maatvoering, vorm, plaatstoleranties en ruwheid. Daarnaast dien je de machines zelfstandig te kunnen programmeren met Heidenhain, Fanuc en/of Siemens. Het werk bestaat zowel uit kleine als grote series met lage toleranties.

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank