Werkvoorbereider HVAC

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Engineering
 • Plaats: Beverwijk
 • Plaatsingsdatum: 13-02-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Deel deze vacature:

Algemene omschrijving

Werkvoorbereider HVAC gezocht! Ben je op zoek naar een kleine familiaire werkgever waar je snel veel verantwoordelijkheid kan krijgen? Zoek je een baan binnen een organisatie waar men continue bezig is met innoveren binnen hun vakgebied (HVAC + GAWALO)? Dan zoeken wij jou!

Als werkvoorbereider sta je samen met de projectleiders aan de basis van kleine en grotere projecten en ontwikkel je scenario's en alternatieve plannen voor opdrachtgevers. Je
begrijpt de vraag van opdrachtgevers, vertaalt hun verwachtingen naar concrete en zo optimaal mogelijke oplossingen. Je zorgt voor nauwkeurig opgestelde begrotingen en voorziet het
voorgestelde plan van aanpak van bijpassend advies. Je bereidt zorgvuldig projecten voor om zodoende de opdrachten probleemloos uit te voeren.

Projecten die worden uitgevoerd variëren van het vervangen van badkamers bij een woningbouwvereniging tot aan het laten plaatsen van warmtepompen. De projecten bevinden zich met name in de utiliteitsbouw in zowel service en onderhoud als gericht op projecten en renovatie.

 • MBO niveau 4 richting HVAC/ Installatietechniek/ GAWALO
 • Enkele jaren werkervaring in een rol als werkvoorbereider is een pré
 • Enkele jaren ervaring als monteur.

Afhankelijk van je werkervaring een salaris tussen de €2500,- en €3500,- BPM

Gestelde eisen

MBO niveau 4 richting HVAC/ Installatietechniek/ GAWALO Enkele jaren werkervaring in een rol als werkvoorbereider is een pré Enkele jaren ervaring als monteur.

Uren

32-40 hours

Salaris

€2500 - €3500 per maand

Informatie over Independent Engineering

Werkvoorbereider HVAC gezocht! Ben je op zoek naar een kleine familiaire werkgever waar je snel veel verantwoordelijkheid kan krijgen? Zoek je een baan binnen een organisatie waar men continue bezig is met innoveren binnen hun vakgebied (HVAC + GAWALO)? Dan zoeken wij jou!

Independent Engineering
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • Lead Mechanical Engineer

  Vandaag geplaatst door Teqoia Oldenzaal

  Als Lead Mechanical Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van werktuigbouwkundige installaties voor energieopwekking, variërend van branders, ontgassers, apparaten, ketels en staalconstructies. Je bent technisch verantwoordelijk voor de oplevering van het mechanisch ontwerp conform klantspecificatie, inclusief de benodigde documenten, tekeningen en berekeningen.Als Lead Mechanical Engineer:- ondersteun je de begrotingsafdeling gedurende de offerte fase, geef je een inschatting...

  Teqoia
 • Werktuigbouwkundig Uitvoerder

  Gisteren geplaatst door Teqoia Oldenzaal

  Als uitvoerder draag je zorg voor een doelmatige uitvoering van de projecten. Je stuurt de monteurs aan en coördineert de werkzaamheden op het project. Je houdt je o.a. bezig met de voorbereiding van de uitvoering, het lezen van tekeningen (o.a. P&ID’s), schema’s en planningen. Je houdt toezicht op de voortgang van de werkzaamheden binnen de gestelde afspraken met betrekking tot veiligheid, kwaliteit, tijd en budget en rapporteert dit aan de projectverantwoordelijke. Je signaleert...

  Teqoia
 • Tekenaar / Constructeur

  Gisteren geplaatst door Teqoia Oldenzaal

  -Tekenen/construeren van installatie(delen) zoals beschreven in de opdracht;-Het werk omvat het gehele proces van schetsen, uitwerken PFD’s, P&ID’s,lay-outs, detail tekeningen tot een eindproduct t.b.v. fabricage dan wel montage;-Opstellen van materiaallijsten (BOM)-Technisch inhoudelijk ondersteunen en informeren van werkvoorbereiding,fabricage dan wel montage;-Adviseren van ontwerper/projectengineer/manager projectgroep,projectcoördinator;-Uitwerken van technische ontwerpen van...

  Teqoia
 • BBL leer-/werk traject monteur mobiele werktuigen MBO niveau 2

  Gisteren geplaatst door Maintec Zuidwest Nederland

  Je werkt 4of 5 dagen in de week en daarnaast ga je één dag of avond naar school(afhankelijk van je opleiding). Uiteraard dragen wij er zorg voor dat jijzowel intern alsmede extern voldoende praktijkbegeleiding krijgt .Je hebt netje voortgezet middelbare beroepsonderwijs afgerond en bent toe aan je (eerste)baan in de techniek. Je bent niet alleen leergierig, maar hebt ook technischzicht.

  Maintec
 • CNC Draaier

  Gisteren geplaatst door VNOM | Bemiddelaar in de Techniek

  Als CNC draaier houd jij je bezig met het uitvoeren van machinale verspanende bewerkingen met behulp van één machine (draaibank met frees mogelijkheden). Het betreft CNC gestuurde gereedschapswerktuigen. De werkstukken moeten voldoen aan eisen van maatvoering, vorm, plaatstoleranties en ruwheid. Daarnaast dien je de machines zelfstandig te kunnen programmeren met Heidenhain, Fanuc en/of Siemens. Het werk bestaat zowel uit kleine als grote series met lage toleranties.

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank