EPLAN Engineer

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Engineering
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 24-03-2023
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

EPLAN Engineer gezocht! Wil je werken bij een grote groeiende internationale speler met veel kansen en mogelijkheden?

De organisatie staat wereldwijd bekend om het ontwerpen en leveren van oplossingen van transsportsystemen, aangedreven door intelligente software. Ze werken samen met 's werelds grootste merken distributiecentra zoals Amazon, DHL, DPS en Bol.com.

Vind je een sterke teamgeest belangrijk? Je komt terecht in een hecht team van collega's. Binnen dit team komen alle technische disciplines samen en wordt er met plezier van A verschillende uitdagende projecten gewerkt. Samen draag je bij aan de realisatie van projecten.

Lijkt het je gaaf om verantwoordelijk te zijn voor het ontwerp van "complexe" installaties en bij te dragen aan internationale projecten?
Dan zoek ik jou!

Als EPLAN Engineer ben je verantwoordelijk voor het elektrisch ontwerp van de (logistieke) systemen voor de klanten in binnen- en buitenland. Bij elk land en elke klant moet er rekening gehouden worden met de lokale eisen, hierdoor is geen project het zelfde! Daarnaast maak je deel uit van een projectteam, bestaande uit verschillende disciplines, waarin je de verantwoordelijkheid neemt voor het Electrical/Hardware gedeelte van de opdracht. Elk team richt zijn eigen tooling in en onderhoud deze. Er wordt nauw samengewerkt en samen draag je met plezier bij aan de realisatie van de projecten.

Op basis van lay-out tekeningen en functionele specificatie stel je zelfstandig het elektrotechnisch tekenpakket samen. Dit pakket moet compleet en nauwkeurig zijn, aangezien de uitvoering grotendeels door externe installateurs op locatie zal worden uitgevoerd. Indien nodig ondersteun en verzorg je de inbedrijfstelling van een project. Op basis van jouw pakket en planning worden hardware componenten aangeschaft. Ook stel je de functionele en technische specificaties op voor het uitbesteden van werkzaamheden.

Binnen de organisatie spelen er grote veranderingen, er wordt van je verwacht dat je hier creatief en flexibel mee omgaat en mee beweegt met de veranderingen.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een MBO4 of HBO opleiding in de richting van elektrotechniek, industriële automatisering of gelijkwaardig;
 • Ervaring in een soortgelijke rol en/of omgeving;
 • Je hebt ervaring met E-Plan;
 • Ervaring met Data Engineering is een pré;
 • Werkt graag samen in teamverband;
 • Juiste beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal.

Wat kan je verwachten?

 • Een passend salaris op basis van je kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen en 13 atv dagen op basis van een werkweek van 40 uur (CAO Metaal en Techniek);
 • Flexibiliteit en vrijheid;
 • Een hechte teamgeest;
 • Fiets plan;
 • Auto van de zaak is niet mogelijk.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

Je beschikt over een MBO4 of HBO opleiding in de richting van elektrotechniek, industriële automatisering of gelijkwaardig; Ervaring in een soortgelijke rol en/of omgeving; Je hebt ervaring met E-Plan

Uren

32-40 hours

Informatie over Independent Engineering

EPLAN Engineer gezocht! Wil je werken bij een grote groeiende internationale speler met veel kansen en mogelijkheden?

De organisatie staat wereldwijd bekend om het ontwerpen en leveren van oplossingen van transsportsystemen, aangedreven door intelligente software. Ze werken samen met 's werelds grootste merken distributiecentra zoals Amazon, DHL, DPS en Bol.com.

Vind je een sterke teamgeest belangrijk? Je komt terecht in een hecht team van collega's. Binnen dit team komen alle technische disciplines samen en wordt er met plezier van A verschillende uitdagende projecten gewerkt. Samen draag je bij aan de realisatie van de projecten.

Lijkt het je gaaf om verantwoordelijk te zijn voor het ontwerp van "complexe" installaties en bij te dragen aan internationale projecten?
Dan zoek ik jou!

Independent Engineering
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • Team Manager Operators (5 ploegen)

  Gisteren geplaatst door Independent Engineering

  Als Team Manager Operators (in 5 ploegen) heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden:leiding geven aan en coachen van een team van operators;het voeren van opleidings-, functionerings-, verzuim- en beoordelingsgesprekken en werkoverleg;samen met jouw team een optimaal productieproces leveren;je maakt deel uit van het Management Team;beheersen van het productie- en distributieproces aan de hand van de geplande productie en levering in termen van kwantiteit, kwaliteit, kosten, milieu en...

  Independent Engineering
 • Senior Technical Project Manager

  Gisteren geplaatst door Independent engineering

  Als Senior Technical Project Manager ben je met meerdere multidisciplinaire projecten tegelijkertijd aan de slag, gemiddeld (afhankelijk van de projectomvang) 5 tot 10 projecten. Jij zorgt dat de voortgang loopt zoals afgesproken met de klant en je houdt deze regelmatig op de hoogte wat er speelt. Daarnaast ben je intern het aanspreekpunt voor de engineers en de andere project betrokkenen. De (inter-)nationale klanten zijn voornamelijk actief in de farmaceutische industrie, dat wil zeggen dat...

  Independent Engineering
 • Control System Engineer

  Gisteren geplaatst door Independent engineering

  Jij ontwerpt en creëert softwaregerelateerde besturingssystemen. En werkt dit uit tot een Software Design Document. Ook ondersteun je de afdeling Onderdelen & Services bij het opsporen en oplossen van technische bedrijfsstoringen bij reeds opgeleverde projecten. Je zorgt, indien nodig, voor de onsite inbedrijfstelling van de projecten tijdens de testfase. Projectvoorbereidingen vinden plaats op kantoor.In dit werk is er sprake van een hoge mate van variatie en onafhankelijkheid. Wat breng...

  Independent Engineering
 • Projectmanager Multidisciplinair

  Eergisteren geplaatst door Independent Engineering

  Wil je unieke, complexe en langdurige projecten managen? Voor een organisatie die gericht is op nieuwe nucleaire medicijnen voor de behandeling van kanker, zoek ik een Multidisciplinaire Projectmanager! Je komt te werken in een prachtig stukje natuur in de kop van Noord-Holland, waar je in je pauze een heerlijke wandeling kan maken door duinen. Samen met jouw team zal jij bijdragen aan de ontwikkeling en realisatie van medische isotopen. Je komt te werken voor de grootste leverancier op dit...

  Independent Engineering
 • Sr. Hardware Engineer Industriële Automatisering

  Eergisteren geplaatst door Independent Engineering

  Sr. Hardware Engineer Industriële automatisering gezocht! Ben jij die 'die-hard" techneut die gelukkig wordt van besturingskasten, kortsluitstroom- en kabelberekeningen en die graag met E-plan werkt?De internationale organisatie heeft veel verschillende opdrachtgevers actief in de waterzuivering, voedselindustrie en duurzame energie. Vanuit deze verschillende opdrachtgever stromen de projecten binnen.Ben jij een ervaren Hardware Engineer en zie jij het als een uitdaging om op diverse...

  Independent Engineering

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank