Lead Engineer Utilities (Sustainability)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Engineering
 • Plaats: Cuijk
 • Plaatsingsdatum: 26-01-2023
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

De groei naar duurzame energie en wereld!

Heb jij ruime ervaring met het leiden van projecten gefocust op utilities en duurzaamheid? Ben je werkzaam geweest binnen de productie omgeving en toe aan een volgende stap?

Wordt dan nu verantwoordelijk voor het leiden van utilities projecten en maak samen met deze multinational in de voedingsmiddelenindustrie de reis naar een duurzamere wereld! En maak het verschil!

De fabriek is nieuw gebouwd en wordt beschreven als een echte State of the art factory gevestigd in Haps. Deze site is verantwoordelijk voor de productie van babyvoeding voor meer dan 90 landen wereldwijd! Daarmee wordt deze organisatie ook gezien als een wereldspeler binnen de voedingsmiddelenindustrie. Je krijgt dus te maken met de productie voor een gevoelige doelgroep.

Nu is deze organisatie toe aan de volgende stap en wil nadrukkelijk de focus leggen op de utilities in combinatie met duurzaamheid. Hier gaan zij onderzoeken naar de effecten van hun huidige utilities voorzieningen op de environment en kijken hoe zij deze effecten kunnen verbeteren en de implementatie ervan. Zoals het onderzoeken naar hun CO2 uitstoot.

Jij wordt verantwoordelijk voor het verduurzamen van één van de grootste voedselproducenten in Nederland. Je werkt hierbij nauw samen met de Nature Manager. Je begeleidt deze projecten van concept tot commissioning fase met als doel te groeien naar toekomstbestendige wereld. Hierbij kan je denken aan het verminderen van de CO2 uitstoot, gas- en energieverbruik.

Andere verantwoordelijkheden zullen zijn:

 • Leiden van projectteams en engineers;
 • Identificeren van de nutsvoorzieningen?
 • Samenwerken met interne en externe stakeholders op verschillende niveaus;
 • Advies geven over?
 • Ondersteunen van het CO2 footprint reduction progamma.

De ideale kandidaat heeft een drive voor duurzaamheid en affiniteit met nutsvoorzieningen. Je bent flexibel en begrijpt dat niet alles altijd volgens plan gaat binnen deze productieomgeving en kan je hier goed op aanpassen.

Verder beschik je over:

 • Afgeronde HBO in, bijvoorbeeld Elektrotechniek of Civiele Engineering;
 • Minimaal 4 jaar ervaring met het leiden van utilities projecten in de productieomgeving (bijvoorkeur in de FMCG, Food of Farma;)
 • Ervaring met project management;
 • Sterke communicatieve eigenschappen.

 • Een salaris rond de €4600,- bruto per maand op basis van full-time (gebasseerd op ervaring en opleiding);
 • 30 vakantiedagen;
 • Premievrij pensioen;
 • Korting op een collectieve zorgverzekering;
 • Een werkomgeving waar jij je kan ontwikkelen en echt een steentje bij kan dragen

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

Afgeronde HBO in, bijvoorbeeld Elektrotechniek of Civiele Engineering; Minimaal 4 jaar ervaring met het leiden van utilities projecten in de productieomgeving (bijvoorkeur in de FMCG, Food of Farma;)

Uren

32-40 hours

Salaris

€4000 - €5000 per maand

Informatie over Independent Engineering

De fabriek is nieuw gebouwd en wordt beschreven als een echte State of the art factory gevestigd in Haps. Deze site is verantwoordelijk voor de productie van babyvoeding voor meer dan 90 landen wereldwijd! Daarmee wordt deze organisatie ook gezien als een wereldspeler binnen de voedingsmiddelenindustrie. Je krijgt dus te maken met de productie voor een gevoelige doelgroep.

Independent Engineering
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • EPLAN Engineer

  Vandaag geplaatst door Independent Engineering

  EPLAN Engineer gezocht! Wil je werken bij een grote groeiende internationale speler met veel kansen en mogelijkheden?De organisatie staat wereldwijd bekend om het ontwerpen en leveren van oplossingen van transsportsystemen, aangedreven door intelligente software. Ze werken samen met 's werelds grootste merken distributiecentra zoals Amazon, DHL, DPS en Bol.com. Vind je een sterke teamgeest belangrijk? Je komt terecht in een hecht team van collega's. Binnen dit team komen alle technische...

  Independent Engineering
 • Coördinator Elektrische Laadoplossingen

  Vandaag geplaatst door Independent Engineering

  Als Planner Werkvoorbereider ga je helpen bij een internationale energieleverancier haar activiteiten op het gebied van laadoplossingen voor elektrische auto's in Europa op teschalen. Een Nederlandse marktleider voor publieke laadoplossingen en bieden daarnaast laadoplossingen aan consumenten en bedrijven. In deze rol zit veel potentie en bovendien ook nog alle ruimte om verder te leren, ontwikkelen en groeien. Kom jij jouw bijdrage graag leveren? Lees dan snel verder!Als Coördinator...

  Independent Engineering
 • Servicetechnicus Elektrotechniek

  Gisteren geplaatst door VNOM | We get the job done

  Wil jij aan de slag als zelfstandige Servicetechnicus Elektrotechniek in de woningbouw en utiliteit? Dan zoeken wij jou! Heb jij interesse en aanleg voor uiteenlopende zwakstroom systemen? Een aantal van je verantwoordelijkheden bestaan uit:Service- en planmatige werkzaamheden aan elektronische utiliteitsinstallaties;Herstellen van storingen aan complexe systemen;Aanleggen, assembleren en programmeren van systemen en randapparatuur;Leiding geven aan een team bij onderhoud of reparatie van...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Service Engineer Elektrotechniek

  Gisteren geplaatst door VNOM | We get the job done

  Als Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het in bedrijf stellen van elektrische installaties en klimaat computersystemen in de glastuinbouw. De volgende zaken vallen binnen jouw verantwoordelijkheden:Installatie van en in bedrijf name en onderhoud aan complete elektrotechnische installaties;Vaststellen en verhelpen van het probleem in geval van storing;Werken volgens instructies/planning én naar eigen inzicht;Schriftelijk rapporteren en adviseren aan de opdrachtgever.

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Aankomend Hoofd Calculatie Bouw

  Gisteren geplaatst door Independent Engineering

  Heb je een aantal jaar ervaring als Calculator in de (beton)bouw en ben je klaar voor een volgende stap? Voor een organisatie die dé expert is als het gaat om prefab bouwsystemen zoek ik een Hoofd Calculatie!De organisatie kan eigenlijk alles maken met hun prefab systemen en ze hebben dan ook veel verschillende gave grootschalige projecten in de woning, appartementen- en utiliteitsbouw. Als Aankomend Hoofd Calculatie ben je o.a. verantwoordelijk voor het aansturen van het team Calculators.Wil...

  Independent Engineering

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank