Storingsmonteur (Dagdienst)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Engineering
 • Plaats: Zoetermeer
 • Plaatsingsdatum: 17-07-2017
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Deze vacature is inmiddels vervuld. Hierdoor is het niet meer mogelijk om een reactie te versturen naar aanleiding van deze vacature. Klik hier om naar nieuw geplaatste Banen Technische te zoeken

Algemene omschrijving

Storingsmonteur gezocht met affiniteit voor instrumentatie in Zoetermeer! Ben jij iemand met ervaring binnen de food, farmaceutische of chemische industrie? Ben jij technisch allround en heb je kennis van veel verschillende type installaties?

Als Storingsmonteur bieden we je een uitdagende baan. Je krijgt te maken met diverse type machines zoals vulmachines, sluitmachines en verpakkingsmachines. Je hebt de taak om samen met je collega's te zorgen dat de plant in optimale conditie blijft. Jij zal je in deze rol met name gaan richten op de meet en regeltechniek van de fabriek.

 • Je bent verantwoordelijk voor het verhelpen van alle voorkomende besturingstechnische storingen op de productielijnen;
 • Je ondersteunt de afdeling maintenance en doet preventief onderhoud;
 • Je ondersteunt de operators;
 • Je bent scherp op het vroegtijdig signaleren van problematiek rondom alle installaties;
 • Je hebt dagelijks overleg met zowel het technische team als met het productie team;
 • Je rapporteert alle werkzaamheden in storingsrapportages in het daarvoor opgezette systeem;

De Storingsmonteur (Dagdienst) voldoet ten minste aan de volgende eisen;

 • Een MTS-diploma (richting Elektrotechniek, Mechatronica of WTB);
 • Ervaring binnen levensmiddelen, pharma en/of chemie;
 • Kennis van besturingstechniek;
 • Een afgeronde VCA opleiding (pré).

De Storingsmonteur (Dagdienst) krijgt een maximaal salaris van €3000,- per maand. De organisatie investeert in zijn mensen en daardoor zijn er een tal van doorgroei mogelijkheden!

Gestelde eisen

Een MTS-diploma (richting Elektrotechniek, Mechatronica of WTB); Ervaring binnen levensmiddelen, pharma en/of chemie; Kennis van besturingstechniek; Een afgeronde VCA opleiding (pré).

Uren

32-40 hours

Salaris

€2500 - €3100 per maand

Informatie over Independent Engineering

Storingsmonteur gezocht met affiniteit voor instrumentatie in Zoetermeer! Ben jij iemand met ervaring binnen de food, farmaceutische of chemische industrie? Ben jij technisch allround en heb je kennis van veel verschillende type installaties? Dan zoeken we jou!

Independent Engineering
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • Monteur Allround

  Gisteren geplaatst door Independent Engineering

  Monteur gezocht met affiniteit voor één van de grootste wasserettes van Nederland in Alkmaar! Ben jij technisch allround en heb je kennis van veel verschillende type installaties? De organisatie is als een grote familie, iedereen is je gelijke én samenwerken staat voorop! Voor deze technische dienst is opgeven geen optie, ze proberen veel zelf te doen. Kun jij goed lassen of ben je sterk met storingzoeken? Dan wil deze technische dienst kennis met je maken!Binnen deze organisatie ben je...

  Independent Engineering
 • Maintenance Engineer Food

  Toegevoegd op 13-11-2017 door Independent Engineering

  Maintenance Engineer Food gezocht voor een grote speler binnen de voedsel industrie in Den Haag. Heb jij verstand van zowel elektro als van wtb? Ben jij goed in het bedenken hoe preventief onderhoud het beste gedaan kan worden? Dan is dit de rol voor jou!Als Maintenance Engineer Food richt jij je op de installaties van de verpakkingslijn ( minimaal 50.000 producten per uur). Jij zorgt ervoor dat de onderhoudsplannen voor het preventieve onderhoud worden geschreven, zodat een optimale...

  Independent Engineering
 • Commercieel Manager

  Toegevoegd op 13-11-2017 door Independent Engineering

  Krijg je energie van het ontwikkelen en coachen van mensen? Ben je in staat om hen commercieel succes te boeken door te sturen op input en output? Dan komen we graag in contact met jou!Als Commercieel Manager ben je verantwoordelijk voor:Aansturing van het commerciële team in de dagelijkse werkzaamhedenCoachen en motiveren om de targets te behalenMonitoren van resultaten en sturen op verbeteringen in het salesprocesVerbeteren van kwaliteit en kwantiteit van New Business en Relatiebeheer bij...

  Independent Engineering
 • Elektromonteur

  Toegevoegd op 11-11-2017 door Maintec NL - Zuid-Oost

  Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van verschillende werkzaamheden binnen de elektrotechniek. Je zult o.a. verantwoordelijk zijn voor het installeren, onderhouden, repareren of testen van uiteenlopende elektrotechnische installaties en systemen (of onderdelen daarvan). Denk hierbij aan licht-, data-, brandmeld- en krachtinstallaties. Je wordt ingezet voor verschillende projecten, maar ook voor service en onderhoud bij diverse opdrachtgevers.

  Maintec
 • Elektromonteur midden-/hoogspanning

  Toegevoegd op 10-11-2017 door Maintec

  De werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van specialistische montage- en/of installatiewerkzaamheden in midden- en hoogspanningssystemen. De montage- en installatiewerkzaamheden worden verricht in midden-/hoogspanningsruimten en buitenopstellingen, eventueel inclusief bijbehorende besturings-, meet-, beveiligings-, alarm- en signaleringssystemen. De werkzaamheden vinden plaats in het gehele land.

  Maintec

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank

Statistieken

 • Aantal banen: 3.709
 • Aantal bedrijven: 109
 • Aantal CV's: 50