Maintenance Engineer

Baan gegevens

 • Bedrijf: Nobru Technisch Personeel B.V.
 • Plaats: Oss
 • Plaatsingsdatum: 25-02-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Jij bent specialist voor de aan jou toe gewezen apparatuur en installaties. Jij weet alle ins en outs en bent aanspreekpunt voor tweede lijn support. Bij structurele storingen draag je constructieve oplossingen aan en verzorgt hier ook de implementatie van. Deze rol draait om vooruitgang en innovatie, samen met jouw collega’s ga je voor het beste resultaat!

Vacaturenummer:
UD-200214

Je draagt zorg voor de gekwalificeerde status van productie apparatuur, procesinstallaties en utiliteiten. Het opstellen van kwalificatie protocollen en zorgdragen voor uitvoering en rapportage ervan. Uitvoeren van fysieke metingen aan genoemde productie apparatuur is een belangrijk onderdeel van de functie. Je genereert kalibratie-, onderhouds- en storingsgegevens ten behoeve van hervalidatie en analyseert de oorzaak van terugkerende problemen aan apparatuur en/of processen. Op basis van deze analyses het doen van voorstellen tot optimalisatie. Implementeren van deze voorstellen waarbij je rekening houdt met de geldende regelgeving. Ook maak je voorstellen tot verbeterde procedures en instructies die betrekking hebben op beheer, onderhoud en bediening van de apparatuur. Je bent verantwoordelijk voor correcte verwerking en archivering van alle (technische) documentatie.

Gestelde eisen

 •  Een afgeronde technische HBO opleiding, bijvoorbeeld Mechatronica of Technische Bedrijfskunde;
 • ervaring met het oplossen en/of coördineren van complete storingen aan productie apparatuur / -processen;
 • affiniteit met geautomatiseerde apparatuur en systemen;
 • je bent mondeling en schriftelijk communicatief vaardig, zowel in het Nederlands als in het Engels;
 • competenties als nauwkeurig, resultaatgericht, stressbestendig, flexibel en innovatief horen bij jouw persoonlijkheid.

Uren

Fulltime in dagdienst.

Meer informatie

 Onze opdrachtgever is wereldleider op het gebied van gezondheidszorg. De productielocatie in Oss bestaat uit verschillende afdelingen. Waar de ene afdeling zich bezig houdt met het verwerken van grondstoffen, is de andere bezig met het produceren en verpakken van daadwerkelijke eindproducten.

Wat bieden we
Een fulltime functie in dagdienst, direct in dienst bij onze opdrachtgever. Naast een uitstekend salaris bieden we een goed secundair pakket: 35 vakantiedagen, vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, pensioenvoorziening en een reiskostenvergoeding.

Informatie over Nobru Technisch Personeel B.V.

Nobru Technisch Personeel vindt voor werkzoekenden dé baan of voor bedrijven dé medewerker waar al zo lang naar werd gezocht. Al ruim tien jaar helpt Nobru technici aan een nieuwe werkomgeving en opdrachtgevers aan nieuwe medewerkers....
Lees meer over Nobru Technisch Personeel B.V.

Nobru Technisch Personeel B.V.
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • Servicetechnicus Offshore

  Gisteren geplaatst door E&I

  Wil jij aan de slag als servicetechnicus offshore voor grote nieuwbouwprojecten? En spreekt de mogelijkheid aan de slag te gaan bij internationale projecten jou aan? Reageer dan direct! De werkzaamheden bestaan uit:Elektrische installaties in bedrijf stellen;Storingen aan installaties verhelpen en oplossen;Eerste aanspreekpunt bij het project;Het uitvoeren en helpen met montage en onderhoud.

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • PLC Programmeur

  Gisteren geplaatst door WTB

  Ben jij een PLC Programmeur die denkt in oplossingen? Dan hebben wij de vacature voor jou! Als PLC Programmeur lever jij maatwerk en ga je geen uitdaging uit de weg. Je voornamelijk bezig met:Het bedenken van PLC programma’s;Uitwerken en installeren van PLC programma’s op locatie;Storingen opsporen en oplossen.Kortom: Een zeer veelzijdig functie waarin alles mogelijk is! We zoeken iemand die zelfstandig te werk kan gaan. Het bedrijf hanteert een acceptabele werkdruk en hangt er een fijne...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Elektromonteur

  Gisteren geplaatst door E&I

  Als Elektromonteur ben je verantwoordelijk voor het goed laten functioneren van elektrotechnische installaties. Dit zal jij zowel zelfstandig doen als binnen een team met ervaren monteurs. Jouw werkzaamheden zullen daarnaast bestaan uit:Het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan installaties;Het stellen van diagnose ingeval van storingen;Het verhelpen / repareren van storingen;Terugkoppeling over uitvoering van de werkzaamheden naar de planner;Verantwoordelijk voor het creëren van een...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Panelenbouwer

  Toegevoegd op 03-04-2020 door E&I

  Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren en gedreven Panelenbouwer. Als Panelenbouwer heb jij diverse verantwoordelijkheden en een uitgebreid takenpakket. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:Het bedraden van elektrische schakelpanelen, besturingspanelen en verdeelinrichtingenHet plaatsen en aansluiten van frequentieregelaarsHet oplossen van voorkomende storingenNaast het bouwen van panelen voer jij ook testen op de functionaliteitAl met al een functie met veel verantwoordelijkheid!

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Panelenbouwer

  Toegevoegd op 03-04-2020 door E&I

  Ben jij een ervaren panelenbouwer en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan heb ik de perfectie vacature voor jou! Binnen deze organisatie is er veel afwisseling van het werk en kansen om door te groeien. De werkzaamheden die je gaat verrichten als panelenbouwer zijn:Kasten en panelen te bedraden en aansluiten;Frequentieregelaars plaatsen en aansluiten;Het verrichten van alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden volgens de geldende voorschriften;Het volgens eigen inzicht en de gestelde...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank