Elektromonteur Brandmeldinstallaties

Baan gegevens

 • Bedrijf: Nobru Technisch Personeel B.V.
 • Plaats: Oss
 • Plaatsingsdatum: 25-06-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Als ervaren monteur weet jij alles van brandmeld- en beveiligingsinstallaties. Eén vaste werklocatie waar jij verantwoordelijk bent voor het aanleggen en onderhouden van deze installaties. Een mooie functie in dagdienst op een grote, moderne productielocatie.

Vacaturenummer: UD-190614

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het plaatsen en installeren van brandmeldinstallaties. Je verzorgt de inbedrijfstelling van de systemen, begeleidt het in gebruik nemen en geeft instructies hieromtrent. Verhelpen van storingen en het uitvoeren van periodieke inspecties en systeem- en installatietesten. Bij storingen signaleer je de risico’s; afhankelijk van de aard los je het zelf op of rapporteer je deze. Er wordt gewerkt volgens normen en regelgeving die inhouden dat je verzorgd werkt en nadien alles goed documenteert. Ben je zelfstandig, werk je secuur en kan je omgaan met verantwoordelijkheid? Dan is deze functie binnen de technisch uitdagende productieomgeving wellicht iets voor jou!

Gestelde eisen

 •  MBO opleiding richting elektrotechniek (minimaal niveau 3);
 • installatiedeskundige brandmeldinstallaties is een pré;
 • je bent servicegericht, volhardend en stressbestendig;
 • altijd op zoek naar de best werkende oplossing bij structurele storingen;
 • in het bezit van een rijbewijs B.

Uren

Meer informatie

 Je komt in vaste dienst bij onze opdrachtgever en je wordt ingezet op locatie bij een internationaal georiënteerd productiebedrijf. Zij produceren, met behulp van complexe productieprocessen, technisch innovatieve grondstoffen. Op de plant in Oss zijn meerdere gebouwen, denk aan kantoren, magazijnen, productieruimtes als ook cleanrooms.

Wat bieden we?

Vaste baan, direct in dienst bij onze opdrachtgever! Fulltime in dagdienst. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden als vakantie- en ADV dagen, pensioenvoorziening en een nette reiskostenvergoeding.

Informatie over Nobru Technisch Personeel B.V.

Nobru Technisch Personeel vindt voor werkzoekenden dé baan of voor bedrijven dé medewerker waar al zo lang naar werd gezocht. Al ruim tien jaar helpt Nobru technici aan een nieuwe werkomgeving en opdrachtgevers aan nieuwe medewerkers....
Lees meer over Nobru Technisch Personeel B.V.

Nobru Technisch Personeel B.V.
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • Maintenance Technician Instrumentatie

  Gisteren geplaatst door Nobru Technisch Personeel B.V.

   Productieprocessen kennen voor jou geen geheimen. Als er zich een storing voordoet, weet jij deze precies te lokaliseren en te verhelpen. Met jouw automatiseringskennis zorg je ervoor dat alle (proces)installaties optimaal functioneren. Vacaturenummer: UD-190720 In deze rol ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud en het verhelpen van storingen aan procesinstallaties. Uitlezen van storingen in PLC’s (voornamelijk S7) en waar nodig het...

  Nobru Technisch Personeel B.V.
 • Servicemonteur Elektrotechniek

  Gisteren geplaatst door E&I

  Als Servicemonteur Elektrotechniek voer je opdrachten uit van het (preventief) onderhoud, reparaties, opsporen en verhelpen van storingen aan elektrotechnische installaties in de utiliteit en particuliere sector. Daarnaast vul je indien nodig technische gegevens aan, ook adviseer je inzake technische wijzigingen en voer je eventuele testen uit. Je verricht als Servicemonteur Elektrotechniek inbedrijfstellingswerkzaamheden en je zorgt voor de juiste registratie van de administratie.

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Elektromonteur

  Gisteren geplaatst door E&I

  Ben jij een Elektromonteur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de omgeving Drechtsteden? En ben jij graag werkzaam op verschillende projecten? Dan is dit de functie die jij zoekt! Elke dag is anders en jouw werkzaamheden zien er als volgt uit:Aanleggen en ondersteunen van diverse elektrotechnische installaties voor zowel nieuwbouw als renovatie;Trekken van elektra kabels, kabelgoten en WCD's;Afmonteren van diverse eindgebruikers;Daarnaast ga je ook aan de slag met verschillende...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Calculator Elektrotechniek

  Gisteren geplaatst door Recruitment

  Ben je zowel technisch als administratief onderlegd? Dan zoeken wij jou voor de functie calculator elektrotechniek. Je zal je bezig houden met commerciële en technische werkzaamheden, zoals:Het maken van offertes en begrotingen;Verzamelen en bijhouden van de nodige gegevens van het project;Ontwerpen en berekenen van elektrotechnische installaties;Contact onderhouden met klanten.

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Elektromonteur

  Gisteren geplaatst door Recruitment

  Ervaring als elektromonteur of net klaar met een opleiding richting de elektrotechniek? Kan allebei! Als elektromonteur bij deze organisatie is elke dag anders en ben je verzekerd van afwisselend werk. De monteur die ik zoek is bezig met:Het zelfstandig installeren en onderhouden van elektrotechnische bedrijfsinstallaties bij de klant;Programmeren van technische installaties en het vlekkeloos verwerken in het systeem;Het werken volgens tekeningen;Het installeren van alle mogelijke...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank