PLC / SCADA Engineer

Baan gegevens

 • Bedrijf: Nobru Technisch Personeel B.V.
 • Plaats: Oss
 • Plaatsingsdatum: 20-06-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

In deze rol draait het om het upgraden van alle besturingstechnische software op de productieplant. Aan de hand van de technische specificaties (her)schrijf jij nieuwe of bestaande software en programmeert deze in S7 TIA-Portal.

Vacaturenummer: UD-190613

Als PLC / SCADA Engineer ben je verantwoordelijk voor het vertalen van een programma van eisen naar een technisch ontwerp. Het engineeren en uitwerken van de PLC software, hierbij rekening houdend met de vooraf vastgelegde architectuur. Ook het implementeren, testen en onderhouden van de softwarebesturingen (PLC/SCADA) op de machines/installaties. Uitvoeren van Factory Acceptance Test en Site Acceptance Test (FAT/SAT). De projecten betreffen voornamelijk productielijnen en procesinstallaties. Ook het aanpassen van bestaande software naar S7 TIA Portal. Je verzorgt de bijbehorende projectdocumentatie (o.a. meer- / minderwerk, gebruikershandleidingen, planningen, rapportages, resources etc.).

Gestelde eisen

 •  Afgeronde relevante HBO opleiding (bijvoorbeeld Elektrotechniek of Industriële Automatisering);
 • bekend met het uitvoeren van software-, PLC- of SCADA projecten, liefst binnen de procesindustrie;
 • kennis van S7 TIA Portal is een pré;
 • er wordt gewerkt volgens de S88 norm (batchproductie), enige kennis hiervan is handig;
 • je beschikt over uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

Uren

Meer informatie

 Een dynamisch en internationaal georiënteerd productiebedrijf (Oss) dat farmaceutische grondstoffen, halffabricaten en eindproducten produceert. Het ERMD projectteam (Enterprise Resilience Modernization and Data Integrity) zal zich bezig gaan houden met de up-date van onder andere alle besturingstechnische software.

Algemeen

Fulltime functie (32 uur bespreekbaar). Goede secundaire arbeidsvoorwaarden als vakantie- en ADV dagen, pensioenvoorziening en een nette reiskostenvergoeding.

Informatie over Nobru Technisch Personeel B.V.

Nobru Technisch Personeel vindt voor werkzoekenden dé baan of voor bedrijven dé medewerker waar al zo lang naar werd gezocht. Al ruim tien jaar helpt Nobru technici aan een nieuwe werkomgeving en opdrachtgevers aan nieuwe medewerkers....
Lees meer over Nobru Technisch Personeel B.V.

Nobru Technisch Personeel B.V.
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • Maintenance Technician Instrumentatie

  Gisteren geplaatst door Nobru Technisch Personeel B.V.

   Productieprocessen kennen voor jou geen geheimen. Als er zich een storing voordoet, weet jij deze precies te lokaliseren en te verhelpen. Met jouw automatiseringskennis zorg je ervoor dat alle (proces)installaties optimaal functioneren. Vacaturenummer: UD-190720 In deze rol ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud en het verhelpen van storingen aan procesinstallaties. Uitlezen van storingen in PLC’s (voornamelijk S7) en waar nodig het...

  Nobru Technisch Personeel B.V.
 • Servicemonteur Elektrotechniek

  Gisteren geplaatst door E&I

  Als Servicemonteur Elektrotechniek voer je opdrachten uit van het (preventief) onderhoud, reparaties, opsporen en verhelpen van storingen aan elektrotechnische installaties in de utiliteit en particuliere sector. Daarnaast vul je indien nodig technische gegevens aan, ook adviseer je inzake technische wijzigingen en voer je eventuele testen uit. Je verricht als Servicemonteur Elektrotechniek inbedrijfstellingswerkzaamheden en je zorgt voor de juiste registratie van de administratie.

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Elektromonteur

  Gisteren geplaatst door E&I

  Ben jij een Elektromonteur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de omgeving Drechtsteden? En ben jij graag werkzaam op verschillende projecten? Dan is dit de functie die jij zoekt! Elke dag is anders en jouw werkzaamheden zien er als volgt uit:Aanleggen en ondersteunen van diverse elektrotechnische installaties voor zowel nieuwbouw als renovatie;Trekken van elektra kabels, kabelgoten en WCD's;Afmonteren van diverse eindgebruikers;Daarnaast ga je ook aan de slag met verschillende...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Calculator Elektrotechniek

  Gisteren geplaatst door Recruitment

  Ben je zowel technisch als administratief onderlegd? Dan zoeken wij jou voor de functie calculator elektrotechniek. Je zal je bezig houden met commerciële en technische werkzaamheden, zoals:Het maken van offertes en begrotingen;Verzamelen en bijhouden van de nodige gegevens van het project;Ontwerpen en berekenen van elektrotechnische installaties;Contact onderhouden met klanten.

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Elektromonteur

  Gisteren geplaatst door Recruitment

  Ervaring als elektromonteur of net klaar met een opleiding richting de elektrotechniek? Kan allebei! Als elektromonteur bij deze organisatie is elke dag anders en ben je verzekerd van afwisselend werk. De monteur die ik zoek is bezig met:Het zelfstandig installeren en onderhouden van elektrotechnische bedrijfsinstallaties bij de klant;Programmeren van technische installaties en het vlekkeloos verwerken in het systeem;Het werken volgens tekeningen;Het installeren van alle mogelijke...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank