Procesoperator

Baan gegevens

 • Bedrijf: Nobru Technisch Personeel B.V.
 • Plaats: Eersel
 • Plaatsingsdatum: 06-02-2019
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Je komt te werken in een schone hightech productieomgeving. Jij zorgt tijdens het productieproces dat alles op rolletjes loopt! Vanaf het klaarzetten van grondstoffen, bedienen van de machines tot en met het afvullen van de eindproducten. En dat is niet alles! Jouw technische kennis komt ook van pas, want waar nodig verhelp je (kleine) technische storingen.

Vacaturenummer: UD-190202

Je bent verantwoordelijk voor het bewaken, besturen en controleren van het productieproces. Het in- en omstellen van de apparatuur conform de instructies en de kwaliteitsnormen. Afwegen van grondstoffen en deze verwerken tot bulk. Je controleert de aangevoerde producten, volgt het procesverloop, voert kwaliteitscontroles uit en bij afwijkingen neem je de juiste maatregelen. Registeren van de productiegegevens (zowel op papier als in een computersysteem) en het schoonmaken van de apparatuur behoort ook tot je werkzaamheden. Daarnaast het oplossen van kleine technische storingen aan de machines. Heb je geen technische ervaring? Geen probleem! Je wordt volledig opgeleid, met jouw enthousiasme en leergierigheid heb jij dit binnen no time onder de knie. De werkzaamheden vinden plaats in 3-ploegendienst.

Gestelde eisen

 •  (V)MBO opleiding, bij voorkeur richting techniek;
 • enkele jaren ervaring binnen een soortgelijke productieomgeving;
 • bekend met het accuraat bijhouden van productie administratie, je hebt hiervoor ook enige computerkennis;
 • goede kennis van de Nederlandse taal;
 • je bent bereid om in een 3-ploegendienst te werken (ochtend-, middag- en nachtdienst).

Uren

40 uur per week, 3-ploegendienst.

Salaris

Marktconform + ploegentoeslag.

Meer informatie

 Op de productielocatie in Eersel worden allerhande human care producten geproduceerd en verpakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan flacons handzeep. Er wordt gewerkt volgens de nieuwste productiemethodes, waarbij continu naar verbetering wordt gestreefd.

Wat bieden we?
Om de productiemachines, -processen en -technieken te leren kennen krijg je een volledig betaalde opleiding aan de start van je dienstverband. Fulltime baan in 3-ploegendienst. Naast salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, krijg je uiteraard ook ploegentoeslag.

Informatie over Nobru Technisch Personeel B.V.

Nobru Technisch Personeel vindt voor werkzoekenden dé baan of voor bedrijven dé medewerker waar al zo lang naar werd gezocht. Al ruim tien jaar helpt Nobru technici aan een nieuwe werkomgeving en opdrachtgevers aan nieuwe medewerkers....
Lees meer over Nobru Technisch Personeel B.V.

Nobru Technisch Personeel B.V.
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank