Werkvoorbereider Elektrotechniek

Baan gegevens

 • Bedrijf: Nobru Technisch Personeel B.V.
 • Plaats: Tiel
 • Plaatsingsdatum: 02-03-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • Technisch Projectleider Almelo

  Vandaag geplaatst door Attract Uitzendbureau

  Voor onze opdrachtgever, een technisch en innovatief bedrijf dat op maat gemaakte kunststof producten en onderdelen vervaardigt middels rotatiegieten, zijn wij op zoek naar een daadkrachtige Technisch Projectleider. Als Technisch Projectleider ben je verantwoordelijk voor: + Het tekenen en construeren van eenvoudige én complexe matrijzen, hulptools, e.d. Je vertaalt de wensen van de klant in werktekeningen en bent de schakel tussen de klant en de productie voor het technische gedeelte+ De...

  Attract Uitzendbureau
 • Bedrijfswagenmonteur Vriezenveen

  Vandaag geplaatst door Attract Uitzendbureau

  Bakkerij Holland is een volledig geautomatiseerde bakkerij met vestigingen in Vriezenveen en Roosendaal, actief op de Nederlandse en Belgische markt. Het is een professioneel familiebedrijf met een modern wagenpark met merken als Scania, DAF, MAN, Volvo en Mercedes. Als Bedrijfswagenmonteur weet jij als geen ander op een efficiënte manier problemen te lokaliseren. Je bent in staat om reparatiewerkzaamheden uit te voeren dan wel adviseren hoe deze opgelost moeten worden bij grote mankementen....

  Attract Uitzendbureau
 • ZZP'ers gezocht

  Vandaag geplaatst door Maintec Zuidwest Nederland

  Wij zijn met name op zoek naar:Elektromonteurs industrieElektromonteurs utiliteitLoodgietersDikwandig cv monteurs(Gecertificeerd) lassersBen jij (op korte termijn) op zoek naar projecten? Neem dan zeker even contact met ons op!

  Maintec
 • Montagemedewerker Prefab Elementen Almelo

  Vandaag geplaatst door Attract Uitzendbureau

  Als montagemedewerker werk je in de werkplaats aan prefab elementen van o.a. de dakopbouw. Je werkzaamheden bestaan uit het maken (vanaf tekening) van houten elementen, het isoleren van de elementen en het aanbrengen van panlatten.

  Attract Uitzendbureau
 • Servicemonteur Almelo

  Vandaag geplaatst door Attract Uitzendbureau

  + uitvoeren van servicewerkzaamheden aan procespompen en industriële pompen in de werkplaats en op locatie bij klanten in Nederland en België;+ het inventariseren van pompen op locatie bij de klant en rapporteren van de nodige werkzaamheden; + in staat om procesmatig te denken.

  Attract Uitzendbureau

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank