Laseroperator (plaatbewerking metaal)

Baan gegevens

 • Bedrijf: JWM Metaalservice
 • Plaats: Oisterwijk
 • Plaatsingsdatum: 19-04-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving


Vacature: Laseroperator (plaatbewerking metaal)

Locatie: Oisterwijk
Competentiegebied: Metaalbewerking, Plaatbewerking, Lasersnijden
Opleidingsniveau: MBO
Dienstverband: Full-time, tweeploegendienst

De functie
Wat ga je doen?
Als laseroperator werk je in teamverband aan verschillende lasersnijmachines (Trumpf en Mazak) met geïntegreerde automatisering aan zeer diverse opdrachten. Je programmeert en bedient de computergestuurde machines waarbij volgens tekening metalen platen bewerkt worden.

Op de afdeling lasersnijden zit je vooraan in het productieproces, want zo’n 95 procent van alle orders start hier. Daarna volgen de andere metaalbewerkingen in de werkplaats, zoals kanten, frezen en lassen. Het is van groot belang dat de lasermachines continue en efficiënt doordraaien en het logistieke proces eromheen vloeiend verloopt zodat de doorstroom naar de vervolgbewerkingen optimaal is. Als operator heb je hier oog voor. Je houdt de machine draaiende, houdt het overzicht op de diverse snijplannen en het proces als geheel. Verder controleer je op kwaliteit en kwantiteit, je houdt de werkplek netjes en opgeruimd, verhelpt kleine storingen en pleegt onderhoud. De functie is veelzijdig en je bent veel coördinerend bezig.

De afdeling Lasersnijden is volop groeiende en in ontwikkeling. Onlangs is de laserstraat uitgebreid met een nieuwe lasersnijmachine en hebben we diverse aanpassingen gedaan om het logistieke proces rondom het uitbreken, de aanvoer en afvoer te verbeteren zodat de machines optimaal kunnen draaien. Daarmee zijn we zeker nog niet klaar en jij gaat hier direct een bijdrage aan leveren.

Over ons
Wie zijn wij en hoe is het om voor JWM te werken?
We zijn een multidisciplinair metaalbewerkingsbedrijf in Oisterwijk gericht op de machine-, apparaten- en interieurbouwers in Nederland. Bij JWM staat de klant centraal en dat is merkbaar en voelbaar in alle functies, van verkoop en engineering, in de werkvoorbereiding en productie, tot en met onze logistiek.

Opgericht in 2005 zijn we inmiddels uitgegroeid tot 50 medewerkers. We hebben een passie voor metaaltechniek en onze werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen, daadkracht en het gebruik van boerenverstand. Maar we zijn ook ambitieus en toekomstgericht. Er is een goede onderlinge samenwerking en prettige werksfeer. Mensen lopen gemakkelijk naar elkaar toe en de leiding toont zich betrokken en is sociaal ingesteld. De werkweek sluiten we af door samen wat te drinken en we houden zowel een zomer- en winter barbecue.

Gestelde eisen

 
Wij vragen
Wat vragen we van jou?

We zoeken een ambitieuze, zelfstandige operator die als onderdeel van een hecht team zijn schouders wil zetten onder de groeiambities van de afdeling. Je beschikt over
• Een afgeronde opleiding op Mbo4 niveau in de richting van techniek
• Ervaring met lasersnijden (liefst met metaal)
• Veel affiniteit met het werken met computergestuurde machines
• Een helicopterview

Anderen waarderen jou omdat het fijn samenwerken is met jou. Je bent gemakkelijk in de omgang en mensen kunnen op jou bouwen. Daarnaast zit het in jouw aard steeds op zoek te gaan naar slimme manieren om het werk telkens een stukje beter te maken. Als je beschikt over een heftruckcertificaat is dat een pré en bij voorkeur ben je woonachtig in een straal van 30 kilometer rondom Oisterwijk.

Uren

Meer informatie

 
Wij bieden
Wat mag je van ons verwachten?

We bieden je een fulltime dienstverband in een prettige werkomgeving met korte lijnen en een no-nonsense werkcultuur. Bij goed functioneren is er snel zicht op een vast dienstverband. De werkzaamheden zijn gevarieerd, geen dag is hetzelfde. Als organisatie zijn we ondernemend en servicegericht ingesteld en we investeren voortdurend in nieuwe technologie en efficiency. Hierin nemen we je graag mee en bieden we jou de ruimte om (mee) te groeien.

Het salaris is marktconform en afhankelijk van jouw inbreng en senioriteit. Als laseroperator ga je in tweeploegendienst werken, waarbij je afwisselend de ene week overdag werkt (07:00-16:00u) en de andere week in de avond (16:30-01:00u). We bieden 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen per jaar. Eventuele overuren kunnen worden omgezet in vrije tijd waardoor je extra flexibiliteit kunt opbouwen. JWM behoort tot de Cao Metalektro. Je neemt deel aan de pensioenregeling van de Metalektro en de werknemersverzekeringen zijn goed geregeld.

Solliciteren
Is jouw interesse gewekt?

Solliciteer dan direct met de solliciteer knop. Ook kun je je CV en motivatie mailen naar Suzanne van Gils, HR adviseur, via sollicitatie@metaalservice.nl.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Mark Oostrum of Marcel Vermeulen via telefoonnummer 013-5030591.

Wij zien uit naar jouw reactie! Team van JWM

Informatie over JWM Metaalservice

Wie zijn wij en hoe is het om voor JWM te werken? We zijn een multidisciplinair metaalbewerkingsbedrijf in Oisterwijk gericht op de machine-, apparaten- en interieurbouwers in Nederland. Bij JWM staat de klant centraal en dat is merkbaar en voelbaar in alle functies, van verkoop en engineering, in de werkvoorbereiding en productie, tot en met onze logistiek.

Opgericht in 2005 zijn we inmiddels uitgegroeid tot 50 medewerkers. We hebben een passie voor metaaltechniek en onze werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen, daadkracht en het gebruik van boerenverstand. Maar we zijn ook ambitieus en toekomstgericht. De leiding toont zich betrokken en is sociaal ingesteld. Er is een goede onderlinge samenwerking en prettige werksfeer. Zo is er elke dag een ochtendoverleg en lopen mensen gemakkelijk naar elkaar toe. De werkweek sluiten we af door samen wat te drinken en we houden zowel een zomer- en winter barbecue.

JWM Metaalservice
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • Operator AkzoNobel Leiden

  Vandaag geplaatst door Manpower

  Over de functieWeet jij wat er allemaal komt kijken bij het produceren van verf? In het hart van de productie werk jij aan verschillende batches verf die uiteindelijk gebruikt worden voor Formule 1 wagens, boeing-vliegtuigen en alles wat snel gaat! Je kunt je dus voorstellen dat het productieproces hightech is! Je bent als operator een professional en mag daarom rekenen op toeslag, kans op een vast contract en een uitgebreid inwerktraject. Wil je de werkzaamheden en het salaris weten? Lees...

 • Staaltekenaar

  Vandaag geplaatst door LubaGroep

  BedrijfsomschrijvingGespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de montage van stalen constructies. Dit kan zijn ten behoeve van woningbouw, renovatieprojecten, hallenbouw, utiliteitsbouw, trappen en hekwerken. Het is een mooi bedrijf met een fijne werkplek en unieke projecten in hun branche. Dit is ook één van de redenen waarom mensen hier graag (en lang) ;De medewerkers geven aan dat ze het meest blij worden van hun werkzaamheden. De diversiteit van de projecten: “elke keer is het...

 • Timmerman

  Vandaag geplaatst door VNOM

  Wat ga je doen?Wil jij graag aan de slag binnen een flexibele organisatie met een uitdagende baan? Dan hebben wij de ideale baan voor jou. Ben jij ZZP Timmerman reageer dan ook. Uiteraard ga je aan de slag in een veilige werkomgeving en geen dag is hetzelfde. Jouw werkzaamheden als Timmerman zullen onder andere bestaan uit:Vakkundig timmerwerken en andere voorkomende werkzaamheden verrichten;Repareren en monteren van deuren, vloeren, kozijnen, daken, trappen, plafonds, wanden, vensterbanken...

 • Operator B voeding 5 ploegen

  Vandaag geplaatst door Tempo-Team

  FunctieomschrijvingKom je de kersvers nieuwe team van operators versterken? Onze opdrachtgever heeft een nieuwe vestiging en overgang naar de 5 ploegen zijn we opzoek naar nieuwe collega operators. Zie je het al helemaal voor je? Lees snel verder en kom met ons in contact.Wat bieden wij jouEen detacheringscontract of direct in dienst;Salaris van € á € incl. ploegentoeslag;Aantrekkelijke ploegentoeslag;25 vakantiedagen en 8,33% vakantietoeslag / jaar;Werken in een professioneel team van...

 • Expediënt

  Vandaag geplaatst door Olympia

  BedrijfsomschrijvingOnze opdrachtgever is een familiebedrijf met meerdere vestigingen in Nederland en buitenland. Zij verzorgen het internationale transport en logistieke oplossingen. Als familiebedrijf kiest onze opdrachtgever voor continuïteit en stabiliteit. Het is een platte organisatie waar op een informele manier met elkaar omgegaan wordt. Het team bruist van de energie en blijft investeren in nieuwe mogelijkheden en innovatieve oplossingen. Zij zorgen voor de snelste transportmethode,...

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank