Werkvoorbereider-planner

Baan gegevens

 • Bedrijf: E2M Technologies
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 14-04-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving


Vacature: Werkvoorbereider-planner

Heb jij altijd al willen werken aan systemen voor werelds grootste pretparken? En herken jij jezelf in het onderstaande verhaal? Dan nodigt E2M jou van harte uit om kennis te komen maken voor de functie van werkvoorbereider/planner!

Wie zijn wij?
E2M Technologies B.V. is een specialist op het gebeid van elektrische bewegingsplatformen en force feedback systemen. Deze systemen vinden hun toepassing in pretpark attracties, maar ook in simulatoren van vliegtuigen en race auto’s. Eigenlijk is er geen attractie of simulator die wij niet 100% echt laten aanvoelen.

De complexe mechatronische systemen worden door E2M engineeringsafdelingen ontworpen en uiteindelijk in de productie geassembleerd. Om de productie te sturen en in goede banen te leiden, zoeken wij een ervaren werkvoorbereider/planner.

Wat ga je doen?
De werkvoorbereider-planner vormt de schakel tussen de operations afdeling en productie. Hierbij maakt de werkvoorbereider de vertaalslag van order naar productie en controleert hij/zij de tekeningen op benodigdheden, Verzorgt de productie documentatie en schrijft pro-ductiehandleidingen.
Op basis van input vanuit operations en projectleiders stelt de werkvoorbereider-planner het productieschema op voor korte en lange termijn en bewaakt deze zodat deadlines worden behaald.

Gestelde eisen

 
Wat vragen wij?
• Opleidingsniveau MBO 4 of hoger in de richting mechatronica, werktuigbouw.
• Additionele kennis van Elektrotechniek is een pré.
• Minimaal drie jaar relevante werkervaring
• Ervaring met werken in gantt-grafieken (bijvoorbeeld MS project)
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.


Uren

Meer informatie

 
E2M biedt:
Bij E2M kom je te werken aan super indrukwekkende en innovatieve systemen die je niet elke dag ziet.
De werkomgeving is open, moderne en internationaal georiënteerd. De hoofdvoertaal is Engels, maar je directe collega’s spreken ook allemaal Nederlands. Verder is er voldoende ruimte en mogelijkheid om met het bedrijf mee te groeien naar andere functies of additionele taken en verantwoordelijkheden. E2M ondersteunt in jouw persoonlijke ontwikkeling met opleidingen en cursussen. Vanzelfsprekend is het salaris conform de markt.

Heeft de functie van werkvoorbereider/planner jouw interesse gewekt? Stuur dan jou CV met korte motivatiebrief naar jobs@e2mtechnologies.eu

Informatie over E2M Technologies

E2M Technologies B.V. is een specialist op het gebeid van elektrische bewegingsplatformen en force feedback systemen. Deze systemen vinden hun toepassing in pretpark attracties, maar ook in simulatoren van vliegtuigen en race auto’s. Eigenlijk is er geen attractie of simulator die wij niet 100% echt laten aanvoelen.

De complexe mechatronische systemen worden door E2M engineeringsafdelingen ontworpen en uiteindelijk in de productie geassembleerd. Om de productie te sturen en in goede banen te leiden, zoeken wij een ervaren werkvoorbereider/planner.

E2M Technologies
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • Operator AkzoNobel Leiden

  Vandaag geplaatst door Manpower

  Over de functieWeet jij wat er allemaal komt kijken bij het produceren van verf? In het hart van de productie werk jij aan verschillende batches verf die uiteindelijk gebruikt worden voor Formule 1 wagens, boeing-vliegtuigen en alles wat snel gaat! Je kunt je dus voorstellen dat het productieproces hightech is! Je bent als operator een professional en mag daarom rekenen op toeslag, kans op een vast contract en een uitgebreid inwerktraject. Wil je de werkzaamheden en het salaris weten? Lees...

 • Staaltekenaar

  Vandaag geplaatst door LubaGroep

  BedrijfsomschrijvingGespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de montage van stalen constructies. Dit kan zijn ten behoeve van woningbouw, renovatieprojecten, hallenbouw, utiliteitsbouw, trappen en hekwerken. Het is een mooi bedrijf met een fijne werkplek en unieke projecten in hun branche. Dit is ook één van de redenen waarom mensen hier graag (en lang) ;De medewerkers geven aan dat ze het meest blij worden van hun werkzaamheden. De diversiteit van de projecten: “elke keer is het...

 • Timmerman

  Vandaag geplaatst door VNOM

  Wat ga je doen?Wil jij graag aan de slag binnen een flexibele organisatie met een uitdagende baan? Dan hebben wij de ideale baan voor jou. Ben jij ZZP Timmerman reageer dan ook. Uiteraard ga je aan de slag in een veilige werkomgeving en geen dag is hetzelfde. Jouw werkzaamheden als Timmerman zullen onder andere bestaan uit:Vakkundig timmerwerken en andere voorkomende werkzaamheden verrichten;Repareren en monteren van deuren, vloeren, kozijnen, daken, trappen, plafonds, wanden, vensterbanken...

 • Operator B voeding 5 ploegen

  Vandaag geplaatst door Tempo-Team

  FunctieomschrijvingKom je de kersvers nieuwe team van operators versterken? Onze opdrachtgever heeft een nieuwe vestiging en overgang naar de 5 ploegen zijn we opzoek naar nieuwe collega operators. Zie je het al helemaal voor je? Lees snel verder en kom met ons in contact.Wat bieden wij jouEen detacheringscontract of direct in dienst;Salaris van € á € incl. ploegentoeslag;Aantrekkelijke ploegentoeslag;25 vakantiedagen en 8,33% vakantietoeslag / jaar;Werken in een professioneel team van...

 • Expediënt

  Vandaag geplaatst door Olympia

  BedrijfsomschrijvingOnze opdrachtgever is een familiebedrijf met meerdere vestigingen in Nederland en buitenland. Zij verzorgen het internationale transport en logistieke oplossingen. Als familiebedrijf kiest onze opdrachtgever voor continuïteit en stabiliteit. Het is een platte organisatie waar op een informele manier met elkaar omgegaan wordt. Het team bruist van de energie en blijft investeren in nieuwe mogelijkheden en innovatieve oplossingen. Zij zorgen voor de snelste transportmethode,...

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank