Werkvoorbereider met groene schoenen

Baan gegevens

 • Bedrijf: Van Hout adviseurs en installateurs
 • Plaats: Veldhoven
 • Plaatsingsdatum: 27-11-2020
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving


We zitten in een markt waar goede mensen niet ineens voor je neus staan. Dan moet je er met je vacature uitspringen. En dat doet deze misschien niet…

Maar jij wel! Want jij begint de dag met een lach. Je durft je hart te volgen. Laat van je horen. Bent trots op je vak, werkt hard en hebt plezier.


Gestelde eisen

 
Wij zoeken een junior werkvoorbereider
Je bent 20 of begin 30. Je wil leren, groeien en ontdekken. Je voelt je lekker in een uit de kluiten gewassen familiebedrijf. Want je snapt waar we naartoe willen én dat we vasthouden aan die Brabantse gezelligheid.

Groene schoenen? Die draag jij elke dag
Of niet. Als groen denken en doen maar wel bij je past. Zo investeer je actief in de toekomst. Voor jezelf, maar ook voor onze aardbol. Want je werkt aan echte verduurzamingsprojecten met klanten die een extra stap willen zetten.

Natuurlijk word je bij ons niet in het diepe gegooid. Al kun je prima zwemmen. Onze senior werkvoorbereider Daan helpt je vooruit. Want jij hebt de drive om steeds beter te worden.

Uren

40

Meer informatie

 
Of Daan ook groene schoenen draagt?
Dat ontdek je als je langskomt voor een kop koffie.
Maak vandaag nog een afspraak: 040 253 23 52.

Of stuur een mail naar: carlijn.smetsers@van-hout.com. Je kunt ook meteen solliciteren. En is er een klik? Dan mag je natuurlijk een keer meekijken over de schouder van één van onze werkvoorbereiders. We laten je graag zien waar wij elke dag enthousiast van worden.

Bij Van Hout telt jouw werkplezier!
We dagen je uit om bij ons aan de slag te gaan. Onze expert te worden. Natuurlijk krijg je veel vrijheid om dat op jouw manier te doen. Want bij Van Hout telt jouw werkplezier.

Training, opleiding én persoonlijke ontwikkeling zit bij ons verweven in je dienstverband via de Van Hout Academy (https://www.van-hout.com/van-hout-academy/) . Steeds meer (grote) opdrachtgevers kloppen bij ons aan met de vraag naar duurzame oplossingen. Want wij voelen ons écht verantwoordelijk voor de toekomst van onze aardbol. Lees meer over werken bij Van Hout (https://www.van-hout.com/over-van-hout/werken-bij-van-hout/).

Wij vragen je rechtstreeks te solliciteren en willen deze vacature niet invullen met tussenkomst van een uitzend-, detacherings- of werving & selectiebureau.


Informatie over Van Hout adviseurs en installateurs

Denk je verder dan een airco als het gaat om koeling en verwarming? Zie je de meerwaarde van service & onderhoud voor bestaande gebouwen én vind je het leuk om in bouwteam te werken aan het beste duurzame ontwerp voor nieuwbouw?

Bij Van Hout zet je een stap verder. Onze klanten weten dat ze met Van Hout kiezen voor rendement en innovatie. Daar steken onze ruim 100 servicemonteurs, werkvoorbereiders, projectleiders, tekenaars, breeam-specialisten en andere kanjers elke dag enorm veel kennis, ervaring en positieve energie in. Dus… doe je mee?

Van Hout adviseurs en installateurs
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • Projectleider beton

  Vandaag geplaatst door LubaGroep

  BedrijfsomschrijvingDit jonge bedrijf is een familiebedrijf. Ze zijn gespecialiseerd in beton- en gevelrenovatie. Ze worden ingezet door VvE's, woningcorporaties, vastgoedbeheerders en particulieren. Naast beton doen ze ook in vloerafwerkingen, Triflex, afdichting systemen en schilderwerk van betonnen onderdelen. FunctieomschrijvingJe gaat de projecten bezoeken en je onderhoudt contact met de opdrachtgevers, je stuurt de medewerkers aan en houdt ze scherp op schema, je doet de bestellingen...

  Monsterboard
 • Onderhoudsmonteur Biotech Farmacie

  Vandaag geplaatst door Redwave

  Hoe ziet je functie eruit?Jij hebt een complete en veelzijdige functie als werktuigbouwkundig ;Samen met een klein team van collega's houd jij deze state-of-the-art productiesite operationeel. Tegelijkertijd lever jij een belangrijke bijdrage aan de productie van medicijnen tegen levensbedreigende ziektes.Als werktuigbouwkundig Onderhoudsmonteur heb je een zeer veelzijdige functie. Samen met een team van technisch specialisten los je alle voorkomende elektrische- mechanische- en...

  Monsterboard
 • Medewerker Klantrelaties

  Vandaag geplaatst door Carrierecafe

  Wil jij de eerste stappen zetten in de hypothecaire branche en 'on the job' leren en werken? Solliciteer nu!Wat maakt deze functie aantrekkelijk voor jou?Je verdient een goed salaris tussen de € ,- en € ,- bruto per maand ( 36 uur per week);Je krijgt diverse WFT-certificaten van Carrierecafe wanneer je wordt geplaatst;Je krijgt persoonlijke begeleiding gedurende jouw opleiding!Wat ga je doen?Als Medewerker Klantrelaties zet je jouw kennis en expertise in om de klant te voorzien van de juiste...

  Monsterboard
 • Medewerker afmontage

  Vandaag geplaatst door LubaGroep

  BedrijfsomschrijvingDe in 1977 opgerichte timmerfabriek is een echt familiebedrijf, met twee broers aan het roer. Begonnen als eenmanszaak, maar inmiddels uitgegroeid tot een bekende speler in de branche. Daarbij zijn ze trendsetters als het gaat om ontwikkelingen in het vak. Ze voorzien zowel kleine als grotere aannemers van ramen en kozijnen, deuren, trappen en lijstwerk. Met het pas vernieuwde machinepark kunnen zij de kwaliteit waarborgen en de kosten laag houden.Er heerst een informele...

  Monsterboard
 • Constructeur maritiem en havens

  Vandaag geplaatst door Witteveen+Bos

  Wil je samen met ons de ontwerpen uitwerken van uitdagende maritieme constructies in havens in binnen- en buitenland?Deze mogelijkheid bieden wij jou in de functie van constructeur maritiem / havens. Als constructeur werk je zelfstandig of samen met collega's aan uiteenlopende maritieme constructies in binnen- en buitenland. Jouw rol als constructeur verschilt per project; zo kun je bijvoorbeeld het voorontwerp van een constructie doorrekenen, maar ook bestaande constructies toetsen of een...

  Monsterboard

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank