Procesmanager

Baan gegevens

 • Bedrijf: Hanskamp
 • Plaats: Doetinchem
 • Plaatsingsdatum: 13-11-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving


Afgelopen jaren hebben onze medewerkers van de afdeling Assemblage & Logistiek stap voor stap inhoud gegeven aan processen en werkwijzen. Dit met als speerpunt dat onze klanten op de juiste tijd de juiste producten met Hanskamp-kwaliteit geleverd krijgen. Onze organisatie en afzet blijven groeien en dit vraagt continue om aanpassing van deze processen en werkwijzen. Om te zorgen dat deze ook voor de toekomst blijven aansluiten bij wat er nodig is, zijn wij op zoek naar iemand die met onze mensen kan meedenken en ze kan begeleiden in de volgende stappen die wij willen zetten.

Als procesmanager kijk je vanuit een helikopterview naar de processen en werkwijzen en bepaal je vervolgens welke activiteiten wij zelf blijven of gaan doen en welke activiteiten wij beter kunnen uitbesteden aan bedrijven die zich hier in gespecialiseerd hebben. Voor de activiteiten die wij zelf blijven doen, worden de processen verder geoptimaliseerd naar de eisen van de toekomst waarbij aspecten als efficiëntie, kwaliteitsborging, werkplezier en duurzaam ondernemerschap meegenomen worden. Ook zaken als optimaal voorraadbeheer en integratie van de juiste software behoren tot het takenpakket. Hierbij neem je ook de gehele organisatie in ogenschouw.

Voor deze functie zoeken wij iemand met ervaring; die doortastend is en met zelfvertrouwen ziet wat er moet gebeuren. Die niet afwacht maar voortvarend te werk gaat zonder aan de belangen van anderen voorbij te gaan. Affiniteit met techniek en assemblageprocessen is een must.

Over Hanskamp
Hanskamp stelt zich iedere dag ten doel om unieke innovatieve oplossingen voor de melkveehouder te ontwikkelen. Hierin staat de melkveehouder altijd centraal.
Om innovatief en flexibel te zijn en te blijven, wordt er gewerkt vanuit een kleine organisatie met korte communicatielijnen. Plezier in het werk vinden wij belangrijk. Daarom is er volop ruimte om talenten te ontdekken en in te zetten, krijg je de ruimte om zelf je werkzaamheden en werktijden in te delen en nemen wij regelmatig de tijd om samen een kop koffie te drinken.


Gestelde eisen

 
Wij vragen
• Minimaal HBO-opleiding
• Ervaring met procesmanagement binnen technische bedrijven
• Affiniteit met techniek
• Pro-actieve werkhouding
• Iemand die zich staande houdt in een dynamische werkomgeving

Uren

40

Meer informatie

 
Wij bieden

• Ruimte om ideeën uit te werken
• Een informele werkomgeving
• Iedere dag samenwerken met enthousiaste collega’s
• Flexibel indelen van je werktijden
• De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen
• Fulltime dienstverband

Solliciteren
Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan jouw motivatie inclusief bijbehorende C.V. voor 30 november 2019 naar m.zomer@hanskamp.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Manon Zomer, m.zomer@hanskamp.nl of tel. 0314-393797.

Informatie over Hanskamp

Unieke en praktijkgerichte oplossingen voor veehouders, op het gebied van voeding, melkwinning en huisvestiging. De melkveehouder staat bij ons centraal. We staan met beide benen in de agrarische wereld, luisteren naar de markt en ontwikkelen slimme technische oplossingen waar de praktijk écht wat mee kan.

Hanskamp is gevestigd in het Achterhoekse Doetinchem. We leveren onze producten via gerenommeerde melkmachinedealers in de gehele EU en daar buiten.

Hanskamp
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • Monteur

  Vandaag geplaatst door Luba

  Functieomschrijving De werkdagen starten om half 8 op kantoor. Samen met jouw collega monteurs laadt je de juiste spullen in de bus. Jullie nemen de orders mee en gaan op pad. Op locatie zeg je de klant netjes gedag en begin je met het werk. Je bent voornamelijk bezig met de installatie/montage van aangepaste keukens, meubels en sanitair. Het is absoluut een voordeel als je hier al ervaring mee hebt. Functie-eisen Je hebt enige jaren ervaring als monteur, zodat je meteen zelfstandig op pad...

  Monsterboard
 • Meewerkend voorman matrijzenonderhoud

  Vandaag geplaatst door Luba

  Functieomschrijving Je gaat dagelijks de afdeling matrijzen onderhoud aansturen. Je komt met verbetervoorstellen en de daarbij behorende kostencalculaties. Daarnaast ondersteun je het productiepersoneel het juist en veilig gebruik van de machines en apparatuur. Het is dus van belang dat je ook de kennis hebt. Natuurlijk werk je zelf mee met het verhelpen van van storingen, het slijpen, lassen, draaien, frezen, zinkvonken en polijsten. Daarnaast zoek je een algemene samenwerking op met de...

  Monsterboard
 • R&D Engineer

  Vandaag geplaatst door LMHEngineering

  R&D Engineer Wat ga je doen? Als constructeur bij dit bedrijf word je geroemd om jouw creativiteit. Jouw inbreng draagt bij aan het ontwikkelen van nieuwe luchtverwarmers voor de agrarische en industriële sector. Dit ga je doen door samen met de klanten in gesprek te gaan en hun wensen om te toveren tot een daadwerkelijk concept model. Dat betekent voor jou dat jij het idee uittekent, ontwerpt, het concept monteert en uiteindelijk test. Uiteindelijk lever jij het ontwerp aan de productie. Wat...

  Monsterboard
 • Vis inpakker op maandag en vrijdag

  Vandaag geplaatst door Luba

  Functieomschrijving Voor een leuk, dynamisch en groeiend bedrijf in IJmuiden zijn wij op zoek naar een vis inpakker die iedere week op maandag en vrijdag wilt werken. Je werkzaamheden bestaan uit het scheppen van ijs en het inpakken van vis. Functie-eisen Voor deze functie is het belangrijk dat je; iedere maandag en vrijdag kunt werken. dat je het leuk vindt om met verse vis te ; weet van aanpakken en fysiek zwaar werk aan kan. Nederlands of Engels spreekt. in de (directe) omgeving van...

  Monsterboard
 • Project Engineer

  Vandaag geplaatst door LMHEngineering

  Project engineer Wat ga je doen? Als Project Engineer in de voedingsmiddelenindustrie ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en uitwerken van productie-/procesinstallaties. Je maakt deel uit van een multidisciplinair projectteam. De projecten lopen van aanvang tot en met installatie, projectoverdracht en garantie. Dit betekent dus ook dat je af en toe op klantlocatie zal moeten zijn in het buitenland om alle specificaties naar de wensen van de klant te voorzien. Buiten dat je kennis moet...

  Monsterboard

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank