Projectmanager gevelbouw

Baan gegevens

 • Bedrijf: Octatube
 • Plaats: Delft
 • Plaatsingsdatum: 14-05-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving


Bouw jij mee aan iconische architectuur? Ben jij een energieke verbinder die er voor zorgt dat de realisatie van uitdagende architectuur gesmeerd loopt?

Octatube ontwerpt en bouwt uitdagende architectuur. Dit doen we door met interne en externe partijen duurzame partnerschappen op te bouwen en onderhouden. Met jouw aanpak en bouwtechnische kennis, zorg jij er voor dat alle partijen hun talent en passie optimaal kunnen inzetten. Samen zetten wij een gaaf en uniek gebouw neer en tegelijkertijd bouwen wij aan sterke teams.

Wat je doet
• Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van impactvolle architectuur. De projecten hebben een contractwaarde van een paar ton tot wel 10 miljoen en zijn veelal internationaal.
• Je hebt continu de wens van de klant voor ogen en hier richt je jouw project op in.
• Je zorgt er voor dat alle stappen van het project, vanaf design tot aan oplevering, soepel verlopen. Daarnaast maak en bewaak je de planning en borg je de kwaliteit. Natuurlijk voer je alles binnen de gestelde financiële marges uit.
• Je werkt intern met een multidisciplinair projectteam. Het team bestaat uit enthousiaste engineers, constructeurs, technisch tekenaars, projectcoördinatoren en inkopers. Je hebt een kort lijntje met de bouwtak (fabriek en montage), die met name door de projectcoördinatoren wordt begeleid. Jij bent de teambuilder die voor de juiste “teamspirit” zorgt.
• Als projectmanager lever je een actieve bijdrage aan diverse interne projecten en verbetertrajecten. Jouw bijdrage kan ook op andere vlakken zijn die niet per se bij je projectmanagersrol horen maar wel bij jouw talenten passen.

Gestelde eisen

 
Wat neem je mee
• De projecten zijn zowel technisch als planmatig complex. Samen gaan wij steeds nieuwe uitdagingen aangaan. Hierdoor hebben projecten altijd te maken met “iets” nieuws. Dit kan op het gebied van techniek, materiaal, locatie, partijen of processen zijn. Het aangaan van uitdagingen en het tijdig kunnen schakelen ervaar je als stimulerend. Jij zorgt voor optimale prestaties.
• Je hebt ervaring in het begeleiden van bouw projecten. Afhankelijk van je niveau, ervaring en groeipotentie word je op een bepaald project ingedeeld.
• Je hebt een opleiding op hbo of universitair niveau afgerond, het liefst in de richting bouwtechniek, architectuur of projectmanagement.
• De projecten zijn regelmatig van internationale aard, je bent cultuur sensitief en communiceert naast het Nederlands ook prima in het Engels of in het Duits.

Uren

40

Meer informatie

 
Waarom je bij Octatube wilt werken
• Je werkt mee aan het bouwen van uitdagende architectuur om trots op te zijn!
• Dit doe je binnen een innovatieve en internationale werkomgeving waar ruimte is om je talenten te laten bloeien.
• Je werkt naar een tastbaar resultaat toe, in een gedreven team met een grote diversiteit aan kennis en ervaring.
• Je bent de regisseur van je eigen ontwikkeling, zowel persoonlijk als functioneel. Wij bieden je verschillende ontwikkeltrajecten.
• Wij ondersteunen je om je snel thuis te voelen. Hiervoor zetten wij een gedegen inwerktraject voor je in.
• Wij hebben regelmatig events om naast hard werken ook samen hard te ontspannen.
• Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO van het Metaalbewerkingsbedrijf. Je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen kun je, indien gewenst, buiten de bouwvak opnemen.

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan nu. Je sollicitatie (motivatie & CV) ontvangen we graag digitaal t.a.v. Rania Ramkisoen via de solliciteerknop onderaan. Wil je meer weten over de functie dan kun je terecht bij: Loes Venema, 015-789.0000.Wij kijken uit naar je reactie!

Informatie over Octatube

Octatube is een innovatiegericht bouwbedrijf en specialist in de architectonische bouw. Wij ontwerpen en realiseren architectonisch, complexe constructies waarbij een duidelijk accent ligt op kozijnloze glasconstructies. Wij zijn experts in het toepassen van materialen als staal, aluminium, glas en composieten. Wij zijn er trots dat we het gehele proces van design & build (het ontwerp, de engineering, de productie en de montage) in eigen beheer kunnen realiseren. Wat een unieke combinatie is.

Octatube
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • Internationaal Projectmanager

  Gisteren geplaatst door Independent Engineering

  Internationaal Projectmanager gezocht voor een internationaal opererend bedrijf in Zaandam.De Internationaal Projectmanager is contactpersoon tussen klant en bedrijf vanaf de plaatsing van de order t/m de oplevering. Per jaar worden 5 à 7 projecten begeleid. Gemiddelde ordergrootte is meer dan € 1.000.000,--. Standplaats Zaandam. Af en toe korte internationale reizen. Tot de taken/verantwoordelijkheden van de internationaal projectmanager behoren o.a.: * Opbouwen en onderhouden van een goede...

  Independent Engineering
 • Projectleider Bouw

  Gisteren geplaatst door Independent Engineering

  Projectleider Bouw gezocht voor een middelgrote bouwonderneming met een sterke oriëntatie op Utrecht en directe omgeving. Als Projectleider Bouw kom je te werken voor een écht familiebedrijf waar respect, vertrouwen, kwaliteit en samenwerken centraal staanAls Projectleider Bouw ben je kostentechnisch goed onderlegd en weet je zelf een prijs te maken voor aanneming en bouw. De Projectleider Bouwmaakt tevens prijsafspraken met diverse onderaannems en geeft hier gerichte sturing en leiding aan....

  Independent Engineering
 • Accountmanager Groene Energie

  Gisteren geplaatst door Independent Engineering

  Wereldverbeteraar opgelet! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Utrecht ben ik opzoek naar een Accountmanager Groene Energie. Onze opdrachtgever is een dynamische en enthousiaste speler op de markt die zich kenmerkt door hoge kwaliteit, samenwerking, respect, vertrouwen en veel plezier in het werk! Binnen deze positie ga je verantwoordelijk zijn voor het optimaliseren van de omzet in jouw regio, je geeft advies op maat en zorgt voor een uitstekende relatie.Met jouw groene hart weet jij...

  Independent Engineering
 • Junior Site Manager Zonnepanelen

  Gisteren geplaatst door Ecorus

  Om de groei van Ecorus verder vorm te geven, zijn wij voor hen op zoek naar een ondernemende Junior Site Manager.Als Junior Site Manager coördineer je de projecten op de bouwplaats, stuur je de onderaannemers aan, ontvang je de goederen en controleer je op kwaliteit. Je neemt samen met de (senior) Site Manager de verantwoordelijkheid voor de realisatie van het project binnen planning, budget en naar de kwaliteitsnormen van Ecorus.Met simpele apps leg je de (financiële) afspraken vast die soms...

  Independent Engineering
 • Projectmanager Solar

  Gisteren geplaatst door Ecorus

  Om de groei van Ecorus verder vorm te geven, zijn wij voor hen op zoek naar een ambitieuze Projectmanager Solar! Als Projectmanager Solar speel je een belangrijke rol in de totstandkoming van zonne-energie-projecten. Je bent onder meer verantwoordelijk voor het ontwerpen, tekenen en berekenen van technische installaties. Om deze projecten tijdig te realiseren, werk je intensief samen met je collega's van sales en uitvoering. Ook externe contacten (onderaannemers en klanten) weten jou...

  Independent Engineering

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank