Medewerker Technische Dienst

Baan gegevens

 • Bedrijf: E.K.B. bv
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 25-04-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • Orderpicker Vriezenveen

  Vandaag geplaatst door Attract Uitzendbureau

  Als Orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten en controleren van broodproducten voor verzending naar klanten. Jij bent de laatste schakel in het gehele proces en zorgt er voor dat alleen producten van goede kwaliteit bij de klant terecht komen. Jij bent een echte aanpakker die flexibel inzetbaar is en het team kan komen versterken. Omdat iedereen graag elke dag vers brood eet, wordt er bij Bakkerij Holland dag en nacht gewerkt, met uitzondering van zondag. Bakkerij Holland is...

  Attract Uitzendbureau
 • Leerling Operator Drukkerij Almelo

  Vandaag geplaatst door Attract Uitzendbureau

  Als leerling operator ga jij het vak leren op de drukkerij-afdeling. Je gaat van A tot Z het gehele proces bewaken. Het begint bij de voorbereiding, dan het productieproces zelf en eindigt bij de kwaliteitscontrole. Daarnaast ga je ook je eigen machine onderhouden.

  Attract Uitzendbureau
 • Inpakker Orderpicker Roosendaal

  Vandaag geplaatst door Attract Uitzendbureau

  Als inpakker en orderpicker bestaan je voornaamste werkzaamheden uit het inpakken van diverse broodsoorten in kratten aan de hand van een geautomatiseerd systeem. Alle bestellingen worden per klant klaar gezet zodat de chauffeurs alle producten kunnen inladen en naar de klant kunnen brengen. Belangrijk is dat je goed overzicht kan houden over je werkplek, het tempo snel oppakt en goed kan samenwerken. Wij bieden zowel parttime, als fulltime mogelijkheden.

  Attract Uitzendbureau
 • Monteur Technische Dienst Roosendaal

  Vandaag geplaatst door Attract Uitzendbureau

  Als Monteur Technische Dienst bestaan je voornaamste werkzaamheden uit het onderhouden van het machinepark in teamverband, het verhelpen van storingen en het aandragen van oplossingen om het productieproces te optimaliseren/verbeteren. Technische kennis, eigen initiatief en flexibiliteit zijn een must.

  Attract Uitzendbureau
 • Onderhoudsmonteur Vriezenveen

  Vandaag geplaatst door Attract Uitzendbureau

  Voor onze opdrachtgever Bakkerij Holland te Vriezenveen zijn wij op zoek naar een onderhoudsmonteur.Als onderhoudsmonteur werk je in een moderne fabriek in Vriezenveen tussen de overheerlijke geur van versgebakken brood. Jij zorgt ervoor dat de machines die de kwaliteitsproducten produceren, tiptop draaien. Bij storingen word je opgeroepen om deze zosnel mogelijk te verhelpen zodat het productieproces niet verstoord wordt.Wanneer je idee├źn hebt om het productieproces te optimaliseren of te...

  Attract Uitzendbureau

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank