Industrieel naaier / Zeilmaker

Baan gegevens

 • Bedrijf: BigAirBag
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 12-04-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Als industrieel naaier ben je verantwoordelijk voor het maken van producten van zeildoek, folies en technisch textiel.

Wie zijn wij?
BigAirBag is een snel groeiend en innovatief bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling & confectie van BigAirBag producten gemaakt van zeildoek, folies en technisch textiel. Denk hierbij aan valkussens in wintersportgebieden, trampolineparken, voor extreme sporten of bijvoorbeeld voor de brandweer.
Bij ons bedrijf zijn ongeveer 10 mensen werkzaam in vaste dienst, aangevuld met een groep parttimers. De productievloer wordt door 3 mannen bemand die in direct contact staan met onze afdeling sales en verkoop. Kernwaarden zijn teamgevoel, kwaliteit, veiligheid en sportiviteit.

Functie en taakomschrijving
Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het maken van BigAirBag producten. Dit zijn verschillende eindproducten. De technieken die hierbij gebruikt worden zijn hoofdzakelijk naaien, maar ook snijden, knippen en thermisch lassen komen aan bod.

Gestelde eisen

Jij hebt ervaring als zeilmaker of productiemedewerker in het technisch textiel. Je weet van aanpakken, je kunt goed samenwerken en je functioneert goed in teamverband. Hiernaast wil je zelfstandig werken om uiteindelijk een product van begin tot eind te kunnen maken. Je vindt het leuk om dingen te maken en met je handen te werken.
Binnen ons bedrijf zijn klantgerichtheid, kwaliteitsgerichtheid, servicegerichtheid, zelfstandigheid, proactief handelen en initiatiefrijk de belangrijkste kerncompetenties. Onze manier van samenwerken is met elkaar de schouders eronder en doen wat we hebben afgesproken, waarbij de klant centraal staat.

Functie-eisen

 • Ervaring als zeilmaker of productiemedewerker in het technisch textiel
 • Een goede fysieke conditie
 • Je hebt technisch inzicht, je kunt goed tekening lezen en met maatvoering omgaan
 • Je bent aantoonbaar handig; je hebt twee rechterhanden
 • Woonachtig in omgeving Amsterdam
 • Flexibel

Uren

40

Meer informatie

Wat bieden wij?
Wij bieden een leuke, afwisselende functie in een snel groeiend en innovatief bedrijf met goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Jouw werkplek is op de productie afdeling met (incidenteel) montagewerkzaamheden buiten de deur.
Het betreft een baan voor 40 uur per week. Na een tijdelijk dienstverband is het uitgangspunt een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Interesse?
Stuur ons je CV en motivatiebrief per post of email: tomas@bigairbag.com
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Tomas Huting via: 0636069975

Informatie over BigAirBag

BigAirBag is een snel groeiend en innovatief bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling & confectie van BigAirBag producten gemaakt van zeildoek, folies en technisch textiel. Denk hierbij aan valkussens in wintersportgebieden, trampolineparken, voor extreme sporten of bijvoorbeeld voor de brandweer.
Bij ons bedrijf zijn ongeveer 10 mensen werkzaam in vaste dienst, aangevuld met een groep parttimers. De productievloer wordt door 3 mannen bemand die in direct contact staan met onze afdeling sales en verkoop. Kernwaarden zijn teamgevoel, kwaliteit, veiligheid en sportiviteit.

BigAirBag
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • Calculator elektrotechniek

  Vandaag geplaatst door LMHEngineering

  Calculator Wat ga je doen als Calculator? Als Calculator speel je een belangrijke rol binnen het bedrijf. Je zal namelijk naast het calculeren ook gedeeltelijk verantwoordelijk zijn voor de werkvoorbereiding. Als calculator zal je verantwoording afdragen voor o.a. het berekenen van de kostprijs voor elektrotechnische installaties. Ook zal je verantwoordelijk zijn voor de planning. Je doet aanvragen voor de prijzen van materialen. Last but not least zal je ook aangevraagde offertes...

 • SERVICE MONTEUR

  Vandaag geplaatst door 10SelectBV

  Wat ga je doen? In deze functie als Service Monteur ben je verantwoordelijk voor het Rayon Noord- en Zuid Holland. Hierin krijg je dagdagelijks je agenda elektronisch toegestuurd waarin je route en werkzaamheden keurig in vermeld staan. Naast het onderhouden van de producten bij klanten kan je ook ingeschakeld worden voor het zoeken en verhelpen van storingen. Je rapporteert aan de hand van werkverslagen aan de planning en hiermee schakel je ook direct op het moment als het blijkt dat een...

 • Medewerker Technische Dienst

  Vandaag geplaatst door Jobbuilders

  Jobbuilders is voor een van haar klanten op zoek naar een Medewerker Technische Dienst binnen een industriƫle productieomgeving. Functieomschrijving Jobbuilders is voor een van haar klanten op zoek naar een Medewerker Technische Dienst binnen een industriƫle productieomgeving. In deze rol ben je verantwoordelijk voor optimaal laten draaien van de productiemachines. Dit doe je door het uitvoeren van preventief onderhoud, het lokaliseren en verhelpen van storingen aan de machines en...

 • Projectleider huisvestingsprojecten (36 uur)

  Vandaag geplaatst door VanDijkEmploymentServices

  Functieomschrijving U bent een projectleider met ervaring met projectmanagement binnen de voorbereidings-, aanbestedings- en realisatiefase van huisvestingsprojecten, bij voorkeur op het gebied van (brand)veiligheid en beveiliging. Wie? Onze opdrachtgever, die verantwoordelijk is voor het beheer en de instandhouding van de vastgoedportefeuille van de Rijksoverheid, is op zoek naar een projectleider huisvestingsprojecten voor de afdeling Projecten van de directie Transacties en Projecten....

 • Mechanisch Monteur Technische Dienst

  Vandaag geplaatst door LMHEngineering

  Wat ga je doen als Mechanisch Monteur Technische Dienst? Als Mechanisch Monteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, reparaties en modificaties op mechanisch gebied. Je dient de installaties en apparatuur in goede staat te brengen en houden; dit houdt ook het monteren, demonteren, en afstellen van apparatuur in. Als je elektromotoren aan en af kan koppelen met een laagvermogen, storingen kan lokaliseren en verhelpen, en bereid bent voor noodreparaties uit te oefenen, dan...

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank