Demonteur

Baan gegevens

 • Bedrijf: Rhenoy BV
 • Plaats: Waardenburg
 • Plaatsingsdatum: 01-12-2017
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • Bedrijfswagenmonteur in Ermelo

  Eergisteren geplaatst door Attract Uitzendbureau

  Als bedrijfswagenmonteur in Ermelo verricht je onderhoud en reparaties aan vrachtwagens en overig materieel. Je doet alle voorkomende service-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden en APK keuringen. Binnen het bedrijf heerst een informele sfeer en is veel oog voor de mens en talent. Je komt te werken in een team van gedreven professionals die veel gevoel hebben voor dienstverlening.

  Attract Uitzendbureau
 • BBL leer-/werk traject autotechnicus MBO niveau 2

  Eergisteren geplaatst door Maintec Zuidoost Nederland

  Je werkt 4 of 5 dagen in de week en daarnaast ga je één dag of avond naar school (afhankelijk van je opleiding). Uiteraard dragen wij er zorg voor dat jij zowel intern alsmede extern voldoende praktijkbegeleiding krijgt .Je hebt net je voortgezet middelbare beroepsonderwijs afgerond en bent toe aan je (eerste) baan in de techniek. Je bent niet alleen leergierig, maar hebt ook technisch zicht.

  Maintec
 • (Eerste) Autotechnicus

  Eergisteren geplaatst door Maintec Noordwest Nederland

  Je bent in staat zelfstandig het onderhoud en de Apk uit te voeren, diagnose te stellen van mechanische en elektrotechnische storingen, met daarbij het uitvoeren van de daaruit vloeiende reparaties aan verschillende merken voertuigen. Complexe reparaties zie jij niet als een probleem, maar juist als een uitdaging. Hiermee laat jij zien dat je oplossingsgericht bent. Je bent besluitvaardig, maar aarzelt bij twijfel niet om je team hierbij te betrekken. Daarnaast ben je bereid om je opgedane...

  Maintec
 • Service Adviseur Universeel Autobedrijf

  Toegevoegd op 14-07-2018 door Maintec Automotive

  In deze brede en verantwoordelijke functie ben je de belangrijke spil tussen klant en werkplaats en mede verantwoordelijk voor de servicegraad van het bedrijf en de tevredenheid van de klant. Je verzorgt in samenwerking met je collega’s de planning, facturatie en ROB toestemmingen. Je teamfocus ligt op het klantcontact en de juiste afhandeling van de opgegeven werkzaamheden in de werkplaats. Kortom: een uitdagende en veelzijdige functie!

  Maintec
 • Vrachtwagenchauffeur Goor

  Toegevoegd op 13-07-2018 door Attract Uitzendbureau

  Voor een bedrijf te Goor zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur voor de vakantieperiode. Het gaat om het vervoeren van vleesproducten in containers en pallets. Je begint 's middags rond een uur of 15.00 tot ongeveer 23.00 uur.Je werkdagen zijn alsvolgt:Week 30 t/m 32 op maandagWeek 33 t/ 35 op maandag, dinsdag en woensdagWeek 36 en 37 op dinsdag en woensdagHet betreffende bedrijf is een leverancier van voedselproducten in binnen- en buitenland en kenmerkt zich door een open, nuchtere...

  Attract Uitzendbureau

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank