Demonteur

Baan gegevens

 • Bedrijf: Rhenoy BV
 • Plaats: Waardenburg
 • Plaatsingsdatum: 01-12-2017
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Deel deze vacature:

Algemene omschrijving

Rhenoy BV is al jaren een belangrijke speler als het gaat om auto-onderdelen. Een van de kernactiviteiten is het leveren van alternatieve onderdelen.

Het demonteren van jonge schadeauto’s, het reviseren van technische onderdelen en het importeren van nieuwe onderdelen vormen de basis van de succesvolle groei die het bedrijf doormaakt. Een door Rhenoy BV ontwikkeld concept is revolutionair in de automobielbranche en wordt Europees uitgerold onder de naam Approved Green.

Op dit moment hebben wij een vacature voor de volgende full-time functie:

Demonteur

Je dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit:
 • Het zelfstandig demonteren van onderdelen van auto’s ten behoeve van de verkoop van deze onderdelen.
 • Het uitvoeren van demontage-, reparatie- en kleine revisiewerkzaamheden aan technische delen zoals motoren en versnellingsbakken.

Gestelde eisen

 • Je hebt goed technisch inzicht en ervaring met techniek
 • Schoon en opgeruimde werkwijze
 • Je bent de Nederlandse taal machtig (spreken, lezen, schrijven)
 • Auto technische opleiding is een pre
 • Ervaring als automonteur is een pre

Uren

40

Meer informatie

Voor bovenstaande functie bieden wij een marktconform salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden, leuke collega’s en een prettige werksfeer.

Wil jij graag een sleutelfunctie binnen ons bedrijf?
Mail dan je sollicitatie met cv naar sollicaties@rhenoy.nl

Informatie over Rhenoy BV

De Rhenoy groep heeft zich ontwikkeld van autodemontagebedrijf tot een groep bedrijven die zich bezig houdt met schadeautohandel, gebruikte gereviseerde en nieuwe onderdelen. Verschillende bedrijven, ieder met haar specifieke specialisatie maken dat de Rhenoy groep uniek is en toonaangevend in de Automotive markt.

De Rhenoy groep heeft zich ontwikkeld van autodemontagebedrijf tot een toonaangevend bedrijvengroep in de Automotive markt. De Rhenoy bedrijven zijn gespecialiseerd in schadeautohandel, gebruikte gereviseerde en nieuwe onderdelen. Verschillende bedrijven, ieder met haar specialisatie maken de Rhenoy groep unieke specialisten. Rhenoy groep is met haar hoofdkantoor gevestigd in Waardenburg en beschikt op deze locatie over 38.000 m² opslag- en bedrijfsruimte.

Rhenoy BV
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • Bedrijfswagenmonteurs

  Eergisteren geplaatst door Maintec Midden Nederland

  Je gaat je bezig houden met het stellen van diagnoses en het uitvoeren van alle voorkomende reparatie-, onderhouds- en revisiewerkzaamheden aan trucks, opleggers en aanhangwagens, koelmotoren, laadkleppen, diverse carrosserieën, maar ook aan bestelwagens. Het is voor jou geen enkel probleem om naast de dagdiensten, in wisseldiensten tijdens de avond, zaterdagochtend en 24-uurs servicediensten te werken. Wij zoeken mensen in: Barneveld, Vaassen en Twello

  Maintec
 • BBL leerling Autotechniek

  Eergisteren geplaatst door Maintec Noordwest Nederland

  Als leerling autotechnicus word je opgeleid tot vak volwassen automonteur. Samen met je leermeester doorloop je dit traject waarbij je 4 dagen werkzaam zult zijn en één dag per week ga je naar de opleiding. De voorkeur gaat uit naar leerlingen die kunnen instromen in niveau 3. Indien je een hoger of lager instroom niveau hebt, kun je natuurlijk ook solliciteren. Als leerling autotechnicus ben je samen met je toekomstige collega’s werkzaam in de werkplaats. Je bent in eerste instantie...

  Maintec
 • Bandenmonteur Trucks

  Eergisteren geplaatst door Maintec NL - Automotive

  Voor een vooruitstrevendeorganisatie o.a. in de bedrijfswagens zijn wij per direct en voor vast op zoeknaar een zeer gemotiveerde kandidaat voor de functie van Bandenmonteur trucks.Tevens ga je de functie van Pechhulpmonteur bekleden indien een klant in deregio met een lekke band komt stil te staan.De meeste tijd van je werkzaamheden ben je in de werkplaats bezig met hetde- en monteren van de banden/ velgen alsmede balanceren, remmen controles enuitlijnen van de trucks. Indien er een...

  Maintec
 • Monteur Dieseltrekkers

  Eergisteren geplaatst door Maintec NL - Noord-West

  Als monteur Dieseltrekkers ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van zowel preventief als correctief onderhoud. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor inspecties en inbouwen van modificaties aan de verschillende equipment/voertuigen. Hierbij kun je denken aan onder andere: dieseltrekkers en generatoren.

  Maintec
 • 1e Autotechnicus dealerbedrijf regio Breda

  Eergisteren geplaatst door Maintec NL - Automotive

  Inverband met de toenemende activiteiten van onze opdrachtgever zijn wij op zoeknaar een 1e of 2e Autotechnicus. Je hebt aantoonbareervaring op minimaal 2e Autotechnicus niveau en bent direct of opkorte termijn inzetbaar. Samen met de andere Autotechnici ben jeverantwoordelijk voor het onderhoud en de reparaties aan de personenauto’s. Hetbetreft een fulltime functie. 

  Maintec

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank

Statistieken

 • Aantal banen: 7.680
 • Aantal bedrijven: 550
 • Aantal CV's: 52