Monteur dakkapellen

Baan gegevens

 • Bedrijf: Dakkapel.nl
 • Plaats: Deventer
 • Plaatsingsdatum: 28-09-2021
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving


Meer ruimte, meer licht, meer dakkapel!

Monteur Dakkapellen | Deventer | Fulltime

Dakkapel.nl is het snelst groeiende dakkapellen bedrijf van Nederland en garandeert landelijke dekking voor het plaatsen van dakkapellen bij diverse klanten in Nederland.
Om de groei van onze organisatie op te vangen hebben wij per direct buitendienst monteurs nodig die het leuk vinden om in heel Nederland dakkapellen te plaatsen op aanvraag van de klant.

Je gaat dagelijks op pad met 1,2 of 3 collega's om Nederland te voorzien van de mooiste dakkapellen in diverse soorten en maten. Je begint s ‘ochtends om 5.45 uur aan de zaak waar alle monteurs zich verzamelen voor die dag. Jij controleert je aanhanger en de gereedschappen in de bus en koppelt de aanhanger aan je bus waar de dag ervoor de dakkapel prefab op is geplaatst door onze werkplaatsmonteurs. Rond een uur of 6, na het drinken van een bak koffie en het doornemen van een aantal belangrijke zaken ga je de weg op naar je bestemming. Je vertrekt altijd vanuit Deventer naar onze klanten. Zodra je bij de klant bent begin je met het netjes te woord staan van de klant en geef je uitleg over het proces van het plaatsen van de dakkapel. Je begint met de voorbereidende werkzaamheden en terwijl je daarmee bezig bent komt de kraan de straat al inrijden waar de dakkapel mee het dak op wordt gehesen. Na het hijsen van de dakkapel zal je beginnen met het afmonteren van de dakkapel op het dak. Zodra dit allemaal gedaan is zorg je dat al het afval op je aanhanger wordt geplaatst en laat je alles netjes en opgeruimd achter. Je geeft de klant een hand, maakt foto’s van het eindresultaat, laat je werk bon aftekenen en stapt samen met je collega weer in de bus om je rit naar huis in te zetten. Eenmaal aangekomen op de zaak zorg jij dat het afval in de juiste bakken terecht komt, drink je samen met je collage nog een kop koffie en praat nog even na over je werkdag. Tijd om naar huis te gaan en van je avond te gaan genieten want de volgende dag sta jij weer fris en fruitig klaar om 5.45 uur aan de zaak om de volgende klant(en) te voorzien van een schitterende dakkapel.

Gestelde eisen

 
Wie zoeken wij?
Wij zoeken monteurs die de handen uit de mouwen willen steken en collegiaal zijn. Kennis van zaken hebben van diverse gereedschappen, tekeningen, maatvoeringen omtrent verbouwingen en het liefst in bezit zijn van een rijbewijs B of BE.
Ben je niet in bezit van rijbewijs BE dan heb je bij ons de mogelijkheid om deze te halen als jij dat wil.
Zie jij jezelf in bovenstaande en lijkt het jou leuk om eens een dag mee te komen lopen bij ons zodat je de sfeer kan proeven en ziet met welke gezellige collega's jij komt te werken?
Twijfel dan niet en bel ons direct op 0642066323 of mail je CV naar werkenbij(AT)dakkapel.nl en dan zullen wij binnen 1 dag contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.
Wie weet trek jij binnenkort de jas aan van Dakkapel.nl!

Taalvaardigheid: Vereist: Nederlands

Rijbewijs: Vereist: Auto (B), Auto aanhanger (BE) is een pré

Salarisinformatie: Bruto € 2.466 - € 3.200 p/m
Exclusief vakantietoeslag, spaarplan, pensioen en overuren!

Aantal uur per week: 40 uur p/w
Kan gevraagd worden overuren te draaien in overleg.

Uren

40

Meer informatie

 
• reiskosten vergoeding 19 cent per kilometer netto bij gebruik eigen vervoer woon- werk
• deelname aan het tijdspaarfonds
• uitermate goede pensioenopbouw
• de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen tot leidinggevend monteur/technicus dakkapellen
• behalen van je rijbewijs BE
• 25 vakantiedag per gewerkt dienstjaar en nog 15 roostervrije dagen per gewerkt vakantiejaar

Informatie over Dakkapel.nl

De dakkapelspecialist van Nederland!

Dakkapel.nl bouwt al sinds jaar en dag dakkapellen voor zowel particulieren als aannemers en dit in geheel Nederland. Wij kunnen dan ook op de nodige ervaring voortbouwen, vaak zowel letterlijk als figuurlijk. Ons doel is meer dan duidelijk: via kwalitatieve oplossingen meer licht en ruimte in de woning krijgen. En dat doel schreeuwen we graag van de daken. Hoe we dat doen? Alles heeft te maken met de kwaliteit van het gebruikte materiaal en ons jarenlang vakmanschap. Zo weten wij als geen ander hoe we ruwe kwaliteit ook in meerwaarde omzetten. Toch hoeft dat alles niet te resulteren in torenhoge facturen, integendeel. Als ervaren firma bieden wij de beste modellen aan wel heel gunstige prijzen. Je zou toch voor minder uit je dak gaan?

Dakkapel.nl
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • Storingsmonteur Elektrotechniek

  Toegevoegd op 23-11-2023 door VNOM | We get the job done

  We zijn op zoek naar een enthousiaste Storingsmonteur Elektrotechniek die zelfstandig in staat is om complexe storingen aan elektrotechnische installaties op te lossen. Daarbij ben je als Storingsmonteur Elektrotechniek verantwoordelijk voor de volgende taken:Vakkundig verhelpen van storingen;Testen, keuren en inbedrijfstelling van installaties;Aanleggen en / of uitbreiden van complete installaties zoals elektra, verlichting en intercom;Preventief onderhoud verrichten;Zorg dragen voor...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Paneelbouwer

  Toegevoegd op 21-11-2023 door VNOM | We get the job done

  Momenteel zijn wij op zoek naar een ervaren paneelbouwer in regio Zaandam. Onze klant bouwt veelal besturingskasten/paneelkasten voor de industriële wereld. Het betreft werk op een vaste locatie bij een bekende naam in de besturingstechniek. Ook is het bedrijf een erkend leerbedrijf, dit betekend dat er genoeg mogelijkheden voor zelfontwikkeling en opleidingen. Als paneelbouwer ben jij iemand die niet schrikt van een kast met "spaghetti-dragen", en dit juist ziet als een uitdaging! Verder...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Elektromonteur Service & Onderhoud

  Toegevoegd op 20-11-2023 door VNOM | We get the job done

  Als Elektromonteur Service/Onderhoud ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden in bestaande projecten. Hierbij behoort het vaststellen van storingen en het zelfstandig oplossen ervan tot jouw taken. We zoeken een Elektromonteur die enthousiast is om zijn vaardigheden toe te passen in utilitaire omgevingen. Wil je meer weten over de specifieke taken? Lees dan gerust verder: Het repareren en verhelpen van storingen;Waarborgen van een nette werkplek;Deelnemen aan...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Technisch Specialist - Machinebouw

  Toegevoegd op 02-11-2023 door Independent Engineering

  Technisch Specialist gezocht! Wil jij meedenken aan de technische ontwikkelen binnen een grote internationale organisatie?De organisatie gevestigd in de Bollenstreek, produceert en exporteert een breed assortiment machines door heel Europa en is onderdeel van een multinational. Ze zijn hard bezig met het innoveren en digitaliseren van de machines. Hier zit ook jouw uitdaging! Jij zal het eerste aanspreekpunt zijn om technische vraagstukken op te lossen op zowel mechanisch, elektrisch en IT...

  Independent Engineering
 • Technisch Specialist - Machinebouw

  Toegevoegd op 18-10-2023 door Independent Engineering

  Technisch Specialist gezocht! Wil jij meedenken aan de technische ontwikkelen binnen een grote internationale organisatie?De organisatie gevestigd in de Bollenstreek, produceert en exporteert een breed assortiment machines door heel Europa en is onderdeel van een multinational. Ze zijn hard bezig met het innoveren en digitaliseren van de machines. Hier zit ook jouw uitdaging! Jij zal het eerste aanspreekpunt zijn om technische vraagstukken op te lossen op zowel mechanisch, elektrisch en IT...

  Independent Engineering

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank