Project Engineer - Mechanisch VMI Pharma/Care

Baan gegevens

 • Bedrijf: VMI Group
 • Plaats: Epe
 • Plaatsingsdatum: 11-06-2021
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving


In het kort
Binnen VMI hebben we een engineeringsafdeling van ongeveer 200-250 engineers. (Software, Mechanisch, Hardware etc.) Deze engineers werken in multidisciplinaire teams samen aan de verschillende machines die VMI ontwikkeld. In deze functie krijg je veel te maken met de VMI "Indivion" machine. Meer informatie over deze machine vind je hier; https://www.vmi-group.com/specifications/indivion/

Jouw werk
Als Project Engineer (Mechanisch) werk je in een klein multidisciplinair team.
Met jouw creactiviteit maak je van een specificatie of idee een uitwerking tot een productietekening.
Tijdens dit traject heb je veelvuldig overleg met Hard- en Software engineers en Technisch Werkvoorbereiding waardoor een veilig en functioneel mechatronisch ontwerp met een gunstige prijs prestatie verhouding ontstaat.

Omdat je in een klein team werkt doe je zowel R&D werk als Order Engineeringswerk.
Order Engineering staat voor klantspecifieke aanvragen en R&D (Research & Development) zijn nieuwe ontwikkelingen vanuit de organisatie of klantwensen.

Je zit kort op de bal en bent bereid de montage te begeleiden, Customer Service te ondersteunen en as built werk op te pakken. Om in VMI termen te spreken, je vervult een functie die bestaat uit een mix van R&D - en OE engineering taken met alle bijkomstige taken en verantwoordelijkheden die deze functie met zich meebrengt.

Werkomgeving
De productgroep OE Care is verantwoordelijk voor het beheer en ook verdere ontwikkeling van de Indivion en diverse types Cotton machines waaronder ACE’s. Het team bestaat momenteel uit 9 collega’s, waarbij het van belang is dat je goed samenwerkt.
De project engineer legt verantwoording af aan de Groepsleider OE-Care.

Gestelde eisen

 
Jouw Profiel
Voor deze functie zijn we op zoek naar een teamplayer die graag bezig is met kleine projecten binnen de Care/Pharma productgroep. Je specialiseerd je in deze productgroep en bent een vraagbaak voor andere collega's. Verder breng je mee:

• Een afgeronde HBO WTB opleiding
• 10 jaar relevante ervaring als constructeur
• Ruime ervaring met 3D ontwerppakketten, bij voorkeur SolidWorks
• Kennis op het gebied van materiaalsoorten en toleranties
• Je bent kwaliteits- en kostenbewust, zelfstandig, resultaatgericht, communicatief en creactief
• Sparren met collega’s en reviewen van ontwerpen zit in je genen

Uren

40

Meer informatie

 
We bieden
VMI is een sterke en trouwe speler in de markt. Er wordt hard gewerkt om de meest hightech en innovatieve producten te maken.
Technische kennis is er dan ook in overvloed, kortom een mooie kans om jouw kennis te verbreden binnen Engineering. Door de grootte van het bedrijf zijn er voldoende uitdagingen en doorgroeimogelijkheden.
Hierbij valt te denken aan een overstap naar een andere machinegroep, eventuele overstap van OE naar R&D of andersom, meer verantwoordelijkheid als bijvoorbeeld lead engineer, project engineer, coördinator of eventueel een overstap naar een hele andere afdeling binnen VMI.

Wat vinden wij verder van belang om jou te bieden:
• Een goede werk en privé balans door het aanbieden van 41 verlofdagen, thuiswerken en een flexibel werkrooster.
• Een informele prettige werksfeer wat te vertalen is naar nauwe samenwerkingen, openhartigheid, hulpvaardigheid en meer.
• Zorg voor het personeel in alle vormen en maten. Van opleidingsmogelijkheden tot ijsjes die worden uitgedeeld bij warm weer.
• Internationale mogelijkheden door onze vestigingen en klanten wereldwijd.
• Innovatie is een belangrijk thema binnen VMI, elk jaar wordt er een bepaald percentage besteed aan Research & Development om voorop te blijven lopen in de markt.
• Marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden (mogelijke winstdeling, royale overwerkcompensatie).
• En niet te vergeten, hoe leuk is het om als Engineer naar de productiehal te kunnen lopen om daar jouw ontwerp te bekijken.

Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton bovenaan deze pagina. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carolina Berkhout van de afdeling HR via telefoonnummer 0578-679601.

Een screeningsonderzoek maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure en dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.

Informatie over VMI Group

Onze 1600 medewerkers over de wereld streven er voortdurend naar onze industrieën continue naar een hoger niveau te brengen, door geavanceerde, innovatieve technologieën te leveren waarmee onze klanten succesvoller zijn. VMI ontwikkelt, produceert, verkoopt en installeert high tech machines voor banden, rubber en blik en de farmaceutische en persoonlijke verzorgingsindustrie en heeft een leidende positie binnen de verschillende markten. Dankzij de drive en ambitie van onze medewerkers, zijn wij in staat onze klanten de beste oplossing te bieden. Heb jij ook deze ambitie?

VMI is een dochteronderneming van de TKH Group NV (TKH), het moederbedrijf van een internationaal opererende groep ondernemingen die zich heeft gespecialiseerd in het creëren en leveren van innovatieve systemen en netwerken voor informatie, telecommunicatie, elektrotechniek en industriële productie. Als onderdeel van onze inzet voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), volgt VMI het beleid van TKH. TKH is genoteerd op Euronext Amsterdam als TWEKA.

VMI Group
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • Medewerker klantcontact woningcorporatie

  Gisteren geplaatst door Maandag® Zwolle

  Voor een woningcorporatie in Overijssel ben ik op korte termijn op zoek naar een medewerker klantcontact. Binnen deze woningcorporatie ben jij als klantcontactmedewerker het eerste aanspreekpunt als het gaat om alle binnenkomende vragen en reparatieverzoeken.Voor 28 tot 36 uur per week (in overleg) sta jij klaar voor de huurders van deze woningcorporatie. Jij helpt ze graag! Met een glimlach neem je hun vragen aan om ze vervolgens correct af te handelen. Dit doe je zoveel mogelijk zelf. En...

  Stad Vacaturebank
 • Junior servicemonteur Installatietechniek

  Gisteren geplaatst door Effect Personeelsdiensten

  Hoe ideaal is dat? Je kunt direct vanuit je huis rechtstreeks naar je eerste adres. Je krijgt van je nieuwe werkgever namelijk een eigen volledig ingerichte werk-bus! Het contact dat je met de klanten hebt, maakt jouw functie als junior service monteur tot een veelzijdige functie. Met jouw technische inzicht verhelp jij al snel het probleem van de cv-ketel, airco's of wasmachines. Je voert een extra check uit om er zeker van te zijn dat alles goed werkt en de klant niet voor verassingen komt...

  Stad Vacaturebank
 • Junior Werkvoorbereider Civiel

  Gisteren geplaatst door Maandag® Zwolle

  Ben jij bezig met het afronden van je Hbo-opleiding Civiele Techniek en wil jij je alvast oriënteren op de arbeidsmarkt? Wij bieden je bij Maandag graag een opstapje en zorgen er voor dat jij de fijne kneepjes van het vak helemaal onder de knie krijgt! Ben je benieuwd hoe? Lees dan snel verder.Bij Maandag® hebben wij een groot netwerk van opdrachtgevers. We werken veel samen met o.a. gemeenten, provincies en waterschappen maar hebben ook binnen de private sector diverse ingangen en...

  Stad Vacaturebank
 • Hulpmonteur Technische Dienst (Smeerder)

  Gisteren geplaatst door Walibi Holland B.V.

  Hoe gaaf is het als je de kans krijgt om aan alle attracties bij Walibi te werken?! Geen saaie kantoren of werkplaatsen, maar een spectaculaire omgeving, waar jij ervoor zorgt dat alle attracties kunnen draaien. Doordat jij vakkundig alle attracties smeert, draait alles als een geoliede machine, letterlijk. Dus ben je op zoek naar een technische uitdaging met eventuele doorgroeimogelijkheden, dan zijn wij op zoek naar jou!Als Hulpmonteur (Smeerder) in de Technische Dienst werk je elke...

  Stad Vacaturebank
 • Vakantiewerk Magazijnmedewerker

  Gisteren geplaatst door Effect Personeelsdiensten

  Bij het bedrijf waar je komt te werken als vakantie magazijnmedewerker zijn de werkzaamheden zeer divers. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:Inrichten van de opslaglocatieAfvoeren van artikelen waar onvoldoende voorraad van isBarcodes aanmaken en bestickeren Verwerken van binnenkomende en uitgaande goederenEventueel bestelspecificaties verwerken in Excel

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank