Projectleider Bouw

Baan gegevens

 • Bedrijf: Marqant Bouwmeesters
 • Plaats: Bosschenhoofd
 • Plaatsingsdatum: 28-05-2021
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving


MarQant groeit hard, wij zijn dan ook doorlopend op zoek naar nieuwe medewerkers die onze teams kunnen komen versterken. Ben je net klaar met je opleiding? Ook dan hebben wij mogelijkheden. Middels een intern opleidingsprogramma maak je kennis met alle afdelingen binnen onze organisatie om uiteindelijk als werkvoorbereider / projectleider of uitvoerder aan het werk te gaan. Wij komen graag met je in contact.

Wie zijn wij:
Wij zijn MarQant Bouwmeesters, een jong en dynamisch bedrijf. Gestart vanuit een passie voor de bouw, met zeer ervaren werknemers in de bouwsector en met een vernieuwende kijk op bouwprojecten. Wij nemen projecten aan in de woningbouw, utiliteitsbouw en bedrijfspanden maar we verzorgen ook kleinschalige verbouwingen vanuit onze afdeling bouwservice.

Wat ga jij doen?
Als projectleider werk jij samen met het team aan uitdagende projecten in utiliteitbouw, bedrijfspanden en woningbouw. In deze functie ben jij eindverantwoordelijk voor de gehele organisatie, coördinatie en leiding van meerdere bouwkundige projecten.

Dit doe je door te zorgen voor een tijdige en (technisch) correcte afwikkeling van de projecten. Je houdt dan ook nauwlettend de planning, budget en voortgang in de gaten en neemt op tijd actie waar nodig. Jij ondersteunt en verbind de bouwplaats met het kantoor. Je geeft daarbij leiding aan het bouwteam. Je onderhoudt nauw contact met onderaannemers en leveranciers en stelt contracten op waar nodig. Je leidt bouwvergaderingen en zorgt voor een tijdige oplevering van het project.

Gestelde eisen

 
Wat wij vragen:
Je bent minimaal in het bezit van een hbo diploma richting bouwkunde of vergelijkbaar. Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamververband te werken, je bent een natuurlijk leider en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent daarbij resultaatgericht, oplossingsgericht en gestructureerd ingesteld. Je hebt tenminste 3 jaar werkervaring als projectcoördinator of projectleider. Je beschikt over een gedegen kennis van bouwprojectmanagement inclusief technische inhoud.

Uren

40

Meer informatie

 
Wat wij bieden:
Wij bieden je een uitdagende functie als projectleider, waarin je de komende jaren verder kunt ontwikkelen. Het volgen van opleidingen en trainingen is vanzelfsprekend. We hebben een informele bedrijfscultuur met gezellige collega’s. Naast een concurrerend salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Bouw & Infra ontvang je een auto van de zaak, laptop en telefoon.

Interesse?
Ben jij degene die wij zoeken? Wij zien jouw CV en pakkende motivatie graag tegemoet via info@marqantbouw.nl of https://www.marqantbouw.nl/werken-bij. Mocht je vragen hebben dan horen wij die uiteraard graag. Je kunt dan contact opnemen met Aukje de Wit via 06-52473125.

Informatie over Marqant Bouwmeesters

Marqant combineert jarenlange ervaring in de bouwsector met een vernieuwende kijk op bouwprojecten. Wij vinden dat bouwen ánders kan. Beter. Prijstechnisch interessanter. En vooral ook klantgerichter. Wij werken vanuit een passie voor de bouw en de ijzersterke overtuiging dat door slimme samenwerking en een platte organisatie elk bouwproject een succes kan worden.

Marqant Bouwmeesters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • Projectleider Duurzaamheid

  Toegevoegd op 22-07-2021 door Independent Engineering

  Wil jij bijdragen aan het verduurzamen van Nederland? Weet jij van aanpakken en ben jij een echte verbinder? Voor een snelgroeiende scale-up in het verduurzamen van (nieuwbouw)woningen ben ik op zoek naar een Projectleider! Ervaring in de bouw- en/of installatiebranche is een eis.Lees snel verder en wie weet draag jij binnenkort bij aan het verduurzamen van de Nederlandse Woningmarkt.Als Projectleider zorg jij voor de dagelijkse aansturing van de afdeling Project services. In deze afdeling...

  Independent Engineering
 • Automation Business Analyst

  Toegevoegd op 22-07-2021 door Independent Engineering

  Have you always wanted to be a part of a Brownfield Masterplan within food production industry? For a global top leader within medical nutrition we're looking for an Automation Business Analyst!Can you advise both the business and the engineer on a strategic level? Apply now or read along!You are the linking pin between engineering and business. This means you can translate the strategic needs, but also speak the language of technical specialists. For exaplme solving problems before solutions...

  Independent Engineering
 • Product Specialist Trillingsisolatie

  Toegevoegd op 22-07-2021 door Independent Engineering

  Voor een multinationale engineeringpartner op het gebied van Trillingsisolatie ben ik op zoek naar een Product Specialist!Ben jij een engineer en specialist (to be) binnen trillingsisolatie in hart en nieren, en lijkt het jou een uitdaging om in een internationaal bedrijf met vele mogelijkheden te werken? Solliciteer dan nu! Als Product Specialist zal jij bezig zijn met zowel engineering als sales en accountmanagement. Gemiddeld zal je 50% van je tijd aan engineering besteden, 30% aan...

  Independent Engineering
 • Product Specialist Afdichtingstechniek

  Toegevoegd op 22-07-2021 door Independent Engineering

  Voor een multinationale engineeringpartner op het gebied van afdichtingstechniek ben ik op zoek naar een Product Specialist!Ben jij een engineer en specialist (to be) binnen afdichtingstechniek in hart en nieren, en lijkt het jou een uitdaging om in een internationaal bedrijf met vele mogelijkheden te werken? Solliciteer dan nu! Als Product Specialist zal jij bezig zijn met zowel engineering als sales en accountmanagement. Gemiddeld zal je 50% van je tijd aan engineering besteden, 30% aan...

  Independent Engineering
 • Specialist Procesautomatisering

  Toegevoegd op 19-07-2021 door Independent Engineering

  Voor een toonaangevende (semi-overheids-)organisatie actief in de waterwinning voor de regio Haaglanden zoeken wij een Specialist Procesautomatisering. Heb jij plezier in het vinden van technische oplossingen in multidisciplinaire projecten en wil jij jouw oplossingen toepassen in de productie van drinkwater? Pak jij de uitdaging aan om de functionele eisen van papier om te zetten naar een procesautomatiseringssysteem in de praktijk? Wij komen graag met je in contact!De functie:Specialist...

  Independent Engineering

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank