Fulltime baan als logistiek medewerker in Raamsdonksveer

Baan gegevens

 • Bedrijf: YoungCapital
 • Plaats: Breda
 • Plaatsingsdatum: 18-06-2019
 • Werkniveau: LBO / VMBO, MBO
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wat ga je doen?

Het bedrijf Dopharma in Raamsdonksveer produceert op grote schaal dierengeneesmiddelen. Wij zoeken een logistiek medewerker die graag als ondersteunend medewerker aan de slag wilt gaan. Je zult je dan bezig houden met het vervoeren van grondstoffen naar de mengmachines. Ook zul je soms meedraaien in de productie, dan ga je verpakkingen controleren, stickeren en inpakken.

Het is dus echt een afwisselende functie waarbij je altijd fysiek bezig bent. De grondstoffen maar ook het eindproduct worden verpakt in grote emmers en/of zakken. Laat die spierballen maar zien! Want het is dus belangrijk dat je deze kunt tillen.

Wij zoeken iemand die per direct fulltime kan starten. Je kunt sowieso tot eind 2019 werken en mogelijk ook nog langer als alles goed verloopt!

Werktijden: 07:30 - 16:15 uur.

Wat wij bieden

 • Een salaris van €10,22 per uur;
 • Een afwisselende functie (mogelijk voor langere tijd);
 • Een baan waar je op korte termijn kunt starten;
 • Een kans om bij een internationaal bedrijf te werken;

Wat wij vragen:

 • Minimaal een middelbareschooldiploma;
 • Je bent per direct beschikbaar;
 • Je beschikt over eigen vervoer (niet bereikbaar met OV);

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Gestelde eisen

Zie de informatie bij omschrijving en details.

Uren

38 - 40 uur

Bedrijfsprofiel

YoungCapital brengt jou, als veelbelovend talent, in contact met bedrijven. Als jong talent ben jij het kapitaal van elk bedrijf dat wil blijven vernieuwen. Daarom helpen wij jou als student, pas afgestudeerde of young professional om je plek op de arbeidsmarkt te veroveren. We staan voor ambitie, innovatie, kennis en kwaliteit. Onze missie? Jou aan de juiste baan te helpen én zo goed mogelijk begeleiden in je carrière.

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • Constructeur

  Gisteren geplaatst door Ingenieursbureau Boorsma

    Als constructeur werk je aan uiteenlopende en toonaangevende projecten. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en berekenen van diverse typen constructies. Tevens verzorg je de coördinatie en toetsing van tekenwerk.

  Bind HR Solutions
 • Junior Specialist Geotechniek (40 uur)

  Gisteren geplaatst door Maandag® Den Haag

  De ondergrond is van grote invloed op de bouwbaarheid, kosten en risico's van civieltechnische en maritieme projecten. In Nederland zijn we gewend om op slappe bodem te bouwen, maar elders ter wereld vormen bijvoorbeeld rotsachtige bodems een uitdaging. De geotechnici ondersteunen projectteams in binnen- en buitenland met geotechnisch advies- en ontwerpwerk: vanaf het voorontwerp tot het uitvoeringsontwerp en de uitvoeringsbegeleiding. De bouwbaarheid van onze ontwerpen staat altijd...

  Stad Vacaturebank
 • Directievoerder Civiele Techniek

  Gisteren geplaatst door Maandag® Den Haag

  De directievoerder stuurt inhoudelijk, door heldere en proactieve communicatie, op draagvlak en resultaten. Je zorgt voor de organisatie en planning van de uitvoering van (voornamelijk) civieltechnische projecten in de openbare ruimte (waterkeringen, riolering, civieltechnische kunstwerken, wegen en openbare verlichting), inclusief de afstemming en communicatie met de omgeving. Op een energieke wijze is ben jij in staat projecten naar een optimaal en duurzaam eindresultaat te leiden. Jij hebt...

  Stad Vacaturebank
 • Werkvoorbereider E

  Gisteren geplaatst door Maandag® Maastricht

  Ben jij de juiste schakel als Werkvoorbereider E? Voor Waterschapsbedrijf Limburg zijn we op zoek naar versterking.Als Werkvoorbereider E ga je aan de slag met de planning van alle NEN 3140 werkzaamheden, inclusief keuren en onderhoud vermogensautomaten. De inspectiewerkzaamheden ga je voorbereiden en geeft opvolging aan de inspecties en rapportages. Je fungeert daarnaast als toezichthouder op de werkzaamheden en gaat een tweetal monteurs aansturen.Ik kijk er naar uit om samen met jou de...

  Stad Vacaturebank
 • Fulltime ''Aspirant'' Planner in Kerkrade

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Janshen Hahnraths Group in Kerkrade is sinds 1959 één van de toonaangevende bedrijven in de Nederlandse speelautomatenbranche. De kernactiviteiten van Janshen Hahnraths Group zijn de ontwikkeling, exploitatie en verkoop van kansspel- en behendigheidsautomaten en de exploitatie van debekende Fair Play casino's. Zij bieden werkgelegenheid voor ruim 600 medewerkers en hun grootste interne klant is Fair Play. Fair Play beschikt over bijna 40 vestigingen in...

  Stad Vacaturebank

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank