(Eerste) Autotechnicus

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maintec Noordwest Nederland
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 12-01-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Je bent in staat zelfstandig het onderhoud en de Apk uit te voeren, diagnose te stellen van mechanische en elektrotechnische storingen, met daarbij het uitvoeren van de daaruit vloeiende reparaties aan verschillende merken voertuigen. Complexe reparaties zie jij niet als een probleem, maar juist als een uitdaging. Hiermee laat jij zien dat je oplossingsgericht bent. Je bent besluitvaardig, maar aarzelt bij twijfel niet om je team hierbij te betrekken. Daarnaast ben je bereid om je opgedane kennis te delen met je collega’s in onze werkplaats én op de receptie. Je bent communicatief vaardig en representatief waardoor je in staat bent om in onze open werkplaats de klanten uitleg te geven over de uit te voeren reparaties. Je uitstraling geeft onze klanten het gevoel dat zijn of haar auto bij jou in goede handen is. Verder ben je ook bereid om minder gecompliceerde werkzaamheden aan te pakken.

Gestelde eisen

Je bent in het bezit van het diploma eerste autotechnicus. Je hebt ruime ervaring als monteur. Je hebt je Apk papier, of je bent bereidt om deze te halen. Je bent flexibel en hebt geen 8-5 mentaliteit. Je hebt een grote passie voor de autotechniek en neemt zelf het initiatief om je kennis ''up to date te houden''. Je bent zelfstandig en resultaatgericht. 

Uren

40

Salaris

2500

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Een zeer afwisselende baan in een dynamische werkomgeving. Bij een opdrachtgever die oog heeft voor een veilige werkomgeving. Je word beloond met een goed salaris (in overeenkomst met leeftijd en ervaring volgens CAO motorvoertuigen- en tweewielerbedrijf). Je kunt er dus van uit gaan dat de beloning en overige voorwaarden prima in orde zijn! Daarnaast heb je prima opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. 

Je bouwt pensioen op bij een fonds. Bij Maintec bouw je pensioen op vanaf 26 gewerkte weken via STIPP pensioenfonds. Wanneer je in dienst treed bij onze opdrachtgever krijg je een pensioenaanbod via hun pensioenfonds. 

Bij goed functioneren is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een contract voor onbepaalde tijd. Sollicitatieprocedure

Interesse? Stuur je cv + motivatie naar noordwest@maintec.net of bel ons op 0513-653434.

Informatie over Maintec Noordwest Nederland

Onze opdrachtgever onderscheidt zich van andere bedrijven door de gemoedelijke sfeer en persoonlijke benadering. Deze dealer garage heeft een groot klantenbestand. Daarnaast wordt onze werkplaats gevuld door een grote groep vreemd merk rijders die hun auto aan ons toevertrouwen voor onderhoud en reparatie. Het bedrijf telt 10 medewerkers. De werkplaats bestaat uit 3 ervaren monteurs, aangevuld door een allround medewerker en een zaterdagkracht/stagiair. Binnen het bedrijf hangt dagelijks een goede sfeer, waarin hard werken en plezier in het werk centraal staat.

Maintec Noordwest Nederland
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • Allround Schadehersteller

  Toegevoegd op 15-01-2019 door Maintec Automotive

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een allroundSchadehersteller. Je hebt ervaring met voorbewerken, montage, demontage,plaatwerk, richtwerk en spuiten. Je gaat werken aan verschillende en exclusieveautomerken. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je werken in eenmooi en gezond bedrijf? Hecht jij veel waarde aan goed werkgeverschap en eencollegiale werksfeer binnen het team? Reageer dan nu!

  Maintec
 • Technisch specialist automotive (BBL)

  Toegevoegd op 15-01-2019 door Maintec Zuidwest Nederland

  Als technisch specialist bedrijfsauto’s ben je gespecialiseerd in het opsporen van de oorzaak van storingen bij bedrijfsauto's. Het gaat dan om onduidelijke klachten (geluid, trilling, rij-eigenschappen) waarvan de oorzaak niet eenvoudig te vinden is. Er is tegenwoordig veel technische (elektronische) apparatuur die je bij het opsporen van mankementen als hulpmiddel kunt gebruiken, maar je zult een zeer goede technische vakkennis moeten bezitten. Je bent een zeer waardevolle medewerker voor...

  Maintec
 • Werkplaatsmonteur koeltechniek

  Toegevoegd op 15-01-2019 door Maintec Zuidwest Nederland

  Je gaat aan de slag als monteur, je onderhoud en monteert de koelinstallaties voor diverse voertuigen van vrachtwagens tot bestelbussen.Wanneer een koelinstallatie een storing geeft weet jij deze op te sporen en op te lossen door middel van reparatie. Uiteraard verlies je de kwaliteit en de wensen van de klant niet uit het oog. Je krijgt te maken met zwak en krachtstroom, hydrauliek, dieseltechniek, en koudetechniek. Het kan voorkomen dat een bestelbus of truck onderweg een storing krijgt aan...

  Maintec
 • Autotechnicus

  Toegevoegd op 14-01-2019 door Maintec Noordwest Nederland

  Je voert zelfstandig onderhoud en reparatiewerkzaamheden uit aan personenauto's. Daarnaast stel je diagnoses op en spoor je mechanische en elektrische storingen op. Ook voer je APK keuringen uit. Kortom een afwisselende en uitdagende functie waarin geen dag hetzelfde zal zijn!

  Maintec
 • Bedrijfswagenmonteur

  Toegevoegd op 14-01-2019 door Maintec Noordwest Nederland

  Benieuwd wat je precies gaat doen? Je gaat je onder andere bezighouden met:Werkzaamheden aan diverse trucks: bijvoorbeeld het uitvoeren van reparaties en onderhoudsbeurten;Het opstellen van (eenvoudige) diagnoses.

  Maintec

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank