Constructiebankwerker

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maintec Zuidwest Nederland
 • Plaats: Vlissingen
 • Plaatsingsdatum: 16-09-2018
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Als Constructiebankwerkerbij Maintec verrichtje zelfstandig fabricaties, bewerken en construeren van kleine tot zeer grotewerkstukken in de industrie, scheepsbouw of constructiebouw.

Je bent bekent met knippen, buigen, zetten, lassen, kanten, zagen, boren, vijlen,slijpen, enz.

Gestelde eisen

·        Jebeschikt over een afgeronde LTS en/of MTS metaal opleiding of gelijkwaardig

·        Jehebt 0 tot 3 jaar relevante werkervaring als (constructie) bankwerker

·        Jebent bekent met diverse metaal bewerkingsprocessen

·        Jehebt aanvullende cursussen gevolgd zoals lassen, verspanen, tekening lezen

·        Jebeschikt over een VCA basis certificaat

Uren

40

Salaris

12 - 14

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Als professional bijMaintec kun je rekenen op een nette en tijdige betaling van een aantrekkelijksalaris, verschillende branchegerichte opleidingen en de zekerheid vanlangdurige opdrachten.

Je ontvang naast jegoede salaris tevens reiskosten, 24 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag, ADVdagen en andere vergoedingen adhv de te volgen CAO.

De persoonlijkebegeleiding bij Maintec zorgt ervoor dat je snel antwoord krijgt op vragen dieje hebt en dat knelpunten bij de opdrachtgever snel opgelost worden door jouwcontactpersoon.

Een vast contract isbespreekbaar bij onze opdrachtgevers op werving en selectie basis of na voorafbepaalde detachering periode.

Je bent bij Maintecdan ook aan het juiste adres voor een stimulerende werkomgeving, waarcollegialiteit en een goede werksfeer voorop staan.

Bij ons is hetmogelijk je vaardigheden uit te breiden middels het volgen van een cursus en/ofeen opleiding in jou vakrichting. Door deze opleidingsmogelijkheden staat jepersoonlijke ontwikkeling centraal en kunnen wij je een goed toekomstperspectief bieden. De doorgroeimogelijkheden bij ons of de opdrachtgever zijndan ook oneindig.

Informatie over Maintec Zuidwest Nederland

Maintec Zeeland is détechnisch detacheerder in de regio Zeeland. Onze opdrachtgevers zijn zowelgrote landelijke installateurs in Nederland en België als lokaal sterkeMKB-bedrijven. 

Maintec Zuidwest Nederland
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • Metaalbewerker

  Vandaag geplaatst door Maintec Zuidoost Nederland

  Als metaalbewerkerwerk je o.a. zelfstandig of in teamverband aan diverse complexemachineonderdelen. Natuurlijk kunnen de werkzaamheden per opdrachtgeververschillen. 

  Maintec
 • Fietstechnicus

  Gisteren geplaatst door Maintec Bikeflex

  -Je voert reparatie uit op locatie en in de werkplaats.-Je maakt fietsen rijklaar- Je voert preventief onderhoud uit- Je zorgt voor de voorraad van fietsen en de onderdelen

  Maintec
 • Kantbank specialist

  Gisteren geplaatst door Maintec Zuidoost Nederland

  Als Kanter ben je verantwoordelijk voor het gehelekantproces. Aan de hand van tekeningen stel je de kantmachines in voor dejuiste besturing. Vervolgens bedien je zelfstandig de kantbank om het plaatmateriaalte bewerken. Je controleert het eindproduct op beschadigingen encheckt of het voldoet aan de tekening en gestelde normen. Je sluit het procesaf door een aantal administratieve handelingen om de kwaliteit te kunnen waarborgen.De voortgang en kwaliteit van het werk bespreek je met...

  Maintec
 • Constructieplaatwerker

  Gisteren geplaatst door Maintec Zuidoost Nederland

  Als constructieplaatwerker bouw je zelfstandigconstructies op door het leggen van diverse lasverbindingen, zoals: MIG / MAGen TIG. Aan de hand van de tekening en lasinstructies en selecteer je de juistemethode en bijbehorende afmetingen.Als plaatwerker is het ook je taak om het eindproduct tecontroleren conform tekening. Uiteraard draag je zorg voor het onderhoud van degebruikte machines en gereedschappen. Je hebt inzicht en kan zelfstandig afwijkingen enproblemen oplossen.

  Maintec
 • Puntlasser

  Gisteren geplaatst door Maintec Zuidoost Nederland

  Als operator van de puntlasmachine ben je verantwoordelijkvoor het gehele proces. Je start met het instellen van de puntlasmachine en denutmachine aan de hand van de aangeleverde werkorders en tekeningen.Je bedient de machine met precisie om de plaatwerk productensamen te stellen. Het eindproduct meet je na en controleer je op de kwaliteitvan het product.Uiteraard draag je als puntlasser zorg voor de gebruiktemachines.   

  Maintec

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank