Elektromonteur

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maintec Noordoost Nederland
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 14-09-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Onze opdrachtgever in het oosten van het land is op zoek naar een innovatieve techneut die zich wil blijven ontwikkelen en verbeteren. Als (allround) elektromonteur ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van bedrijfsinstallaties. D.m.v. tijdig uitvoeren van preventief en correctief onderhoud zorg jij samen met een team dat deze fabriek draaiend blijft. 

Als (allround) elektromonteur bij onze opdrachtgever sta jij centraal. Je werkt met een team van 20 monteurs in de 5 ploegendienst en zorgt dat de fabriek dag en nacht draaiend blijft. Jij bent het hart van het proces. Zonder jou draait de boel niet. Door jouw technische prestaties zijn het behalen van de KPI's geen probleem en denk je altijd actief mee aan verbeteringen aan de processen of installaties. Je wilt jezelf immers altijd blijven verbeteren. Je hebt veel afwisseling in het werk en geen dag zal hetzelfde zijn.

Gestelde eisen

- Jij hebt ervaring in de elektrotechniek en bezit kennis van besturingstechniek.
- Je bent innovatief en zelfstandig.
- Kennis van NEN3140.
- Kennis van elektrisch schakelen is een vereiste.
- Kennis van 5S.
- ervaring in de mechatronica is een pré.
- Je wilt jezelf en daarmee ook het proces altijd verbeteren.

Kandidaten met een andere opleiding en/of achtergrond maar wel met affiniteit met Mechatronica zijn welkom om te reageren.

Uren

40

Salaris

€2000 - €2600 bruto per maand

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

- Een goed salaris tussen de € 2500 - € 3500 bruto per maand ex. 28% ploegentoeslag.
- Ruim 40 zonnige vakantiedagen.
- Bij snipperen kost 14 dagen vrij je maar 6 vakantiedagen.
- Het voordeel van werken in de 5 ploegen is dat je voor jezelf veel vrije tijd hebt. 
- Reiskostenvergoeding.
- Pensioenopbouw. 
- Bij goed functioneren kans op een vaste baan. 
- Ben je ambitieus? Doorgroeimogelijkheden in functie d.m.v. opleidingen en of cursussen.
- Wanneer je niet over de volgende certificaten beschikt, de kans om deze te behalen:
Hef-reachtruck, hoogwerker en vca.
- Leuke collega's die bereid zijn je altijd te helpen en na een geslaagde dag graag een borrel met je drinken. Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in bovenstaande en ben jij klaar om jouw carrière een boost te geven? Reageer dan snel via onderstaand mailadres of telefoonnummer. 

noordoost@maintec.net

Griffeweg 9, 9724 GE Groningen

+31 50-313 9018

Informatie over Maintec Noordoost Nederland

Op het terrein bevind zich één van de grootste en meest geavanceerde zoutproductiefabrieken ter wereld. In totaal werken er zo'n 330 vaste medewerkers. Op het terrein staat ook een moderne warmte-krachtcentrale voor opwekking van stoom en elektriciteit.Je werkt volgens een onderhoudsschema en zorgt continu voor verbetering aan installaties. Door scherp inzicht, leiderschap en een sterke drive om jezelf maar ook de installaties te verbeteren zorg je er voor dat je als team slaagt.

Maintec Noordoost Nederland
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Technische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Technische.
 • Installatiemonteur

  Vandaag geplaatst door Maintec Zuidoost Nederland

  AlsInstallatiemonteur werk je o.a. zelfstandig of in teamverband aan diverse installaties.Natuurlijk kunnen de werkzaamheden per opdrachtgever verschillen. Je zit veelin de auto omdat je bij verschillende klanten langs moet gaan. Reizen moet voorjou dus geen probleem zijn.

  Maintec
 • BBL-Leerlingen

  Vandaag geplaatst door Maintec Zuidoost Nederland

  Afhankelijk van de gekozen opleiding voer je passende werkzaamheden uit. Je wordt op je werkplek altijd begeleid in de werkzaamheden door een ervaren vakman. 

  Maintec
 • Servicemonteur

  Vandaag geplaatst door Maintec Zuidoost Nederland

  Alsservicemonteur werk je voornamelijk zelfstandig vanuit je service bus. Eens inde zoveel tijd heb je storingsdienst en zal je ook buiten werktijd of in hetweekend moeten werken. De werkzaamheden kunnen per opdrachtgever verschillen.

  Maintec
 • Meetvoorbereider

  Vandaag geplaatst door VanNesenPlaisier

  Functieomschrijving Voor een fulltime functie in de regio Schiedam zijn wij wegens drukte bij onze opdrachtgever op zoek naar een meetvoorbereider in een 3-ploegendienst met procesmatig inzicht, die verantwoordelijk is voor het bewaken van de kwaliteit en planning. Als meetvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparaties en montages vanuit tekeningen en specificaties, conform regelgeving van het VCA en KAM. Je controleert als meetvoorbereider de toegewezen...

 • E&I Technician - Industrie

  Vandaag geplaatst door ConnetixB.V.

  De organisatie is een technische dienstverlener die door hun wereldwijde omvang en brede specialisme niet meer weg te denken is uit het huidige bedrijfsleven. De organisatie streeft dagelijks om het werk samen met de klanten gedaan te krijgen en daarbij rekening te houden met de leefomgeving en het milieu. Functiebeschrijving In de functie van E&I Technician zul jij verantwoordelijk zijn voor het realiseren, onderhouden en reviseren van de meest uiteenlopende industriële projecten. Je bent...

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank