Banen zoeken

bv. functie, bedrijf, niveau
Uitgebreid zoeken
De nieuwste banen in je mailbox?

Maak een job-alert aan en ontvang de nieuwste banen direct in je mailbox.

Job-alert aanmaken

Auto Plaza Westpoort / Bosch Car Service

's-Graveland, Noord-Holland


Bedrijfsinformatie Auto Plaza Westpoort / Bosch Car Service

Auto Plaza Westpoort / Bosch Car Service Bij Auto Plaza Westpoort is geen dag hetzelfde! In teamverband werken wij aan de meest uiteenlopende reparaties en onderhoudswerkzaamheden. Ben jij iemand die voldoening en plezier haalt uit het oplossen van problemen van personenautos (grotendeel) of bedrijfswagen en wil je werken aan nieuwe voertuigen ? Lees dan nu verder!

Kleine en grote onderhoudsbeurten, reparaties en storingen; Jij draait je hand er niet voor om: Als eerste autotechnicus heb jij bij Bosch Car Service / Auto Plaza Westpoort een afwisselende baan. Je spoort zowel mechanische als technische storingen op. Dat kan door de boordcomputer uit te lezen, maar ook door te sleutelen aan de personenauto`s. Een groot deel van je werk bestaat uit onderhoudswerkzaamheden, maar ook werk je samen aan complexe reparaties. Hierbij houdt je altijd rekening met de wensen van de klant!

Bosch Car Service groeit en dat komt mede door goed voor onze klanten en personeel te zorgen. Hierdoor kom je te werken in een prettige werkomgeving en bieden wij jou een marktconform salaris.

Auto Plaza Westpoort vindt het belangerijk dat jij ook groeit! Daarom kan je deelnemen (niet verplicht) aan het Bosch Car Service opleidings - en trainingsprogramma; waardoor je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen van diverse merken en modellen. Onze werkplaats is voorzien van de beste apparatuur en kwaliteitsgereedschap.
Een geldige APK bevoegdheid is een pre. Als je deze nog niet hebt maar bereid bent deze te halen kan dit op de kosten van de zaak!

Soort dienstverband: Fulltime, Stage, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd
Salaris: €2.250,00 tot €3.000,00 /maand

Adresgegevens

Auto Plaza Westpoort / Bosch Car Service
Accason 3
's-Graveland, Noord-Holland
https://westpoort.boschcarservice.nl/
020-6144449

1 Vacature van Auto Plaza Westpoort / Bosch Car Service

Hieronder vindt u alle vacatures geplaatst door Auto Plaza Westpoort / Bosch Car Service.

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank