Banen zoeken

bv. functie, bedrijf, niveau
Uitgebreid zoeken
De nieuwste banen in je mailbox?

Maak een job-alert aan en ontvang de nieuwste banen direct in je mailbox.

Job-alert aanmaken

Museumwerf Vreeswijk

Nieuwegein, Utrecht


Bedrijfsinformatie Museumwerf Vreeswijk

Museumwerf Vreeswijk Dankzij haar unieke ligging aan het belangrijkste knooppunt van de Nederlandse binnenwateren, was Vreeswijk eeuwenlang het bruisende middelpunt van de binnenvaart, (zand- en grind)handel en werfactiviteiten. Eén van deze werven is behouden als Museumwerf. De geschiedenis van het schippersdorp, de Museumhaven en de nog steeds functionerende werkende werf zijn hier te beleven. De Museumwerf Vreeswijk is een stichting en heeft als doel het faciliteren van het behoud van varend erfgoed en het communiceren daarover voor een breed publiek.
We onderscheiden daarin drie belangrijke activiteiten:
1) Het museum met publieksactiviteiten, tentoonstellingen, lezingen, evenementen over het schippersdorp Vreeswijk en de eeuwenoude ambachten die op het kruispunt van vaarwegen werden bedreven. Het gaat dus zowel om materieel als immaterieel erfgoed.
2) De scheepswerf. Hier worden op onze eigen scheepshelling de schepen geconserveerd, gerepareerd en gerestaureerd zodat het varend erfgoed op de Nederlandse rivieren en in de havens zichtbaar blijft en niet vergaat.
3) De haven. Hier tonen we een canon van museale schepen die hier thuishoren. Zo zorgen we voor sfeer, decor en ligplaatsen voor schepen.
Kengetallen: omzet 3,5 a 4 ton, personeel 8 man (4,5 fte), 100 vrijwilligers, 15.000 bezoekers

Adresgegevens

Museumwerf Vreeswijk
Wierselaan 113
Nieuwegein, Utrecht
http://www.museumwerf.nl
06 29500660

Geen Vacatures van Museumwerf Vreeswijk

Museumwerf Vreeswijk heeft nog geen vacatures geplaatst.

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank