Banen zoeken

bv. functie, bedrijf, niveau
Uitgebreid zoeken
De nieuwste banen in je mailbox?

Maak een job-alert aan en ontvang de nieuwste banen direct in je mailbox.

Job-alert aanmaken

AVN Slijpmaterialen BV

Halsteren, Noord-Brabant


Bedrijfsinformatie AVN Slijpmaterialen BV

AVN Slijpmaterialen BV AVN Slijpmaterialen B.V. is actief op het gebied van diverse slijpmaterialen. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van technisch advies en het leveren van verschillende producten. Door samenwerking, ervaring, flexibiliteit en innovatie te combineren worden er praktische oplossingen gecreëerd.

Door een intensieve technische ondersteuning optimaliseren we samen met de klant diverse slijpbewerkingen. Flexibiliteit en onze brede ervaring in de sector zijn belangrijke hoekstenen van het bedrijf. Onze organisatie is dusdanig flexibel gestructureerd waardoor advies, contacten en orderafwikkeling etc. probleemloos verlopen. Indien u naast onze voorraadproducten bepaalde specials regelmatig gebruikt kunnen deze na afspraak voor u op voorraad gehouden worden.

Het innovatieve karakter van AVN Slijpmaterialen B.V. kenmerkt zich door moderne technologieën te gebruiken in zowel het product als de toepassing ervan.Ook wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied.Doordat we de mogelijkheid hebben af te wijken van standaards kan een continu verbeteringsproces gevoed worden.

Adresgegevens

AVN Slijpmaterialen BV
Steenspil, 30
Halsteren, Noord-Brabant
http://www.avnslijpmaterialen.nl
165521197

Geen Vacatures van AVN Slijpmaterialen BV

AVN Slijpmaterialen BV heeft nog geen vacatures geplaatst.

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank