Banen zoeken

bv. functie, bedrijf, niveau
Uitgebreid zoeken
De nieuwste banen in je mailbox?

Maak een job-alert aan en ontvang de nieuwste banen direct in je mailbox.

Job-alert aanmaken

CORPUS

Oegstgeest, Zuid-Holland


Bedrijfsinformatie CORPUS

CORPUS CORPUS ‘reis door de mens’ & CORPUS Congress Centre CORPUS is een uniek en spectaculair belevingscentrum over het menselijk lichaam en daaraan gerelateerde gezondheidsvraagstukken gericht op een breed publiek. De bezoeker ‘reist’ door dit 35 meter hoge ‘menselijk lichaam’ en leert zo spelenderwijs de functies van het eigen lichaam beter kennen. In feite heeft de bezoeker het gevoel dat hij in zijn eigen lichaam loopt! In de Medische Infotheek kunnen bezoekers meer informatie vinden over preventie, gezond leven en de Founding Fathers van CORPUS. Belangrijkste pijlers van CORPUS zijn veel bewegen, verantwoord eten en gezond leven.

Adresgegevens

CORPUS
Willem Einthovenstraat 1
Oegstgeest, Zuid-Holland
http://www.corpusexperience.nl
071 - 751 02 08

1 Vacature van CORPUS

Hieronder vindt u alle vacatures geplaatst door CORPUS.

 • Medewerker Technische Dienst

  Plaatsingsdatum: 11-03-2019
  Plaats: Oegstgeest
  Dienstverband: Tijdelijk contract

   CORPUS is op zoek naar een enthousiaste medewerker voor de technische dienst. Het gaat hier om een functie in een dynamische omgeving waarbij naast technisch onderhoud en reparaties aan de attractie, ook audiovisuele...

  Topbaan

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank