Banen zoeken

bv. functie, bedrijf, niveau
Uitgebreid zoeken
De nieuwste banen in je mailbox?

Maak een job-alert aan en ontvang de nieuwste banen direct in je mailbox.

Job-alert aanmaken

Hooymans Products

Roelofarendsveen, Zuid-Holland


Bedrijfsinformatie Hooymans Products

Hooymans Products Hooymans Products
Productontwikkeling
Metaal- en kunststof bewerking
Productie

Hooymans Products ontwikkelt en produceert sinds 1984 nieuwe producten en concepten. De flexibele organisatie produceert zowel groot als klein. Van een eenmalig ontwerp of onderdeel tot (terugkerende) serieproducten. Het meedenken over en ontwikkelen van nieuwe ideeën is de passie en drijfveer van ons als meedenkende makers.

Hooymans Products heeft de mogelijkheden om de productie van begin tot eind uit handen te nemen en levert een uitgebreid scala aan diensten. Van het idee tot de ontwerptafel, tot en met het gecoate, gemonteerde en verpakte eindresultaat Onze producten vinden hun weg door heel Europa.

Dit leidt tot het werken voor verschillende branches en uiteenlopende opdrachtgevers. In nauw overleg met de klant wordt nagedacht over een innovatief product of passende oplossing voor een (constructie)probleem. Met behulp van CAD software 2-D en 3-D worden de producten uitgewerkt en getekend. In de werkplaats wordt als tweede stap van de productontwikkeling een prototype ontwikkeld. Dit prototype wordt getest en getoetst - ook dit gebeurt in overleg met de klant - waarna het in productie wordt genomen.

Adresgegevens

Hooymans Products
Cilinderweg 6
Roelofarendsveen, Zuid-Holland
http://www.hooymansproducts.nl
071-3315082

Geen Vacatures van Hooymans Products

Hooymans Products heeft nog geen vacatures geplaatst.

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank