Banen zoeken

bv. functie, bedrijf, niveau
Uitgebreid zoeken
De nieuwste banen in je mailbox?

Maak een job-alert aan en ontvang de nieuwste banen direct in je mailbox.

Job-alert aanmaken

Hospitality Group Interim & recruitment

Amersfoort, Utrecht


Bedrijfsinformatie Hospitality Group Interim & recruitment

Hospitality Group Interim & recruitment Een top team is ongelofelijk belangrijk voor succesvolle dienstverlening. Hospitality Group helpt u graag uw team versterken met professionals in hospitality, facility management, inkoop en huisvesting. Onze oplossingen variëren van interim management en detachering tot executive search. Allemaal op HBO+ niveau. Met onze neus voor talent, toegang tot relevante netwerken en aansprekende navigatietools vinden we voor u altijd de beste kandidaat. Snelheid, kwaliteit en passie kenmerken ons proces.

Jaarlijks vullen wij zo’n 50 vaste en 100 tijdelijke functies in binnen het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs, de overheid en maatschappelijke organisaties. U kunt hierbij denken aan functies als teamleider servicedesk, facility manager, accountmanager, inkoopmanager, contractmanager, manager huisvesting, bouwprojectmanager en directeur bedrijfsvoering. Opdrachtgevers waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een 8.3.

Adresgegevens

Hospitality Group Interim & recruitment
Smallepad 13-15
Amersfoort, Utrecht
https://www.hospitality-group.nl/
0334625556

Geen Vacatures van Hospitality Group Interim & recruitment

Hospitality Group Interim & recruitment heeft nog geen vacatures geplaatst.

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank