Banen zoeken

bv. functie, bedrijf, niveau
Uitgebreid zoeken
De nieuwste banen in je mailbox?

Maak een job-alert aan en ontvang de nieuwste banen direct in je mailbox.

Job-alert aanmaken

Sollas Holland BV

Wormer, Noord-Holland


Bedrijfsinformatie Sollas Holland BV

Sollas Holland BV Sollas Holland BV, gevestigd in Wormer, is een internationaal georiënteerde onderneming die in een diverse en stabiele markt hoogwaardige en innovatieve folieverpakkingsmachines bouwt voor tal van industrieën, variërend van de parfumerie, farmaceutische en cosmetica industrie tot de papier-, tabaks- en levensmiddelenindustrie.
In ons team van 90 enthousiaste medewerkers werken wij aan de continue (internationale) groei van de organisatie, door de ontwikkeling en productie van de klant specifieke machines in Wormer en de productielocatie in Oldenzaal. Met verkoop- en servicekantoren in Duitsland, Groot Brittannië en Frankrijk is de internationale groei gewaarborgd. Door onze range van high-tech producten bieden wij uitdagende carrière mogelijkheden voor gepassioneerde professionals.

Adresgegevens

Sollas Holland BV
Bruynvisweg 1
Wormer, Noord-Holland
http://www.sollas.com
0756284751

Geen Vacatures van Sollas Holland BV

Sollas Holland BV heeft nog geen vacatures geplaatst.

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank