Banen zoeken

bv. functie, bedrijf, niveau
Uitgebreid zoeken
De nieuwste banen in je mailbox?

Maak een job-alert aan en ontvang de nieuwste banen direct in je mailbox.

Job-alert aanmaken

ThuisBaas

Amsterdam, Noord-Holland


Bedrijfsinformatie ThuisBaas

ThuisBaas Over ThuisBaas

ThuisBaas wil iedereen helpen die zijn of haar huis energieneutraal wil maken. In een energieneutraal huis wordt het gas afgesloten en wordt alle energie die nodig is duurzaam opgewekt, op eigen dak of perceel. Zo kunnen we samen de overgang naar 100% duurzame energie versnellen, wat hard nodig is om de gevolgen van klimaatverandering tegen te gaan. Met die missie beginnen wij in 2012 als belangrijk project van duurzaamheidsorganisatie Urgenda.

We maken tijdens onze eerste jaren allerlei huizen energieneutraal. Van vrijstaande stolpen en twee-onder-een-kap huizen tot rijtjeswoningen. Eerst op Texel en daarna in de Zaanstreek. Ieder huis krijgt een op maat gemaakte oplossing en verschillende innovatieve duurzame technieken.

We laten zien dat een gemiddeld huis van een gemiddeld huishouden energieneutraal gemaakt kan worden voor €35.000 incl. BTW.

Dit bedrag – €35.000 – geven Nederlanders in 15 jaar uit aan hun energierekening. Wanneer u dat bedrag vooraf in één keer investeert in een energieneutraal huis dan heeft u meteen daarna geen energierekening meer. Dat maakt het een slimme investering. Bovendien zijn er verschillende subsidies en aantrekkelijke leningsfaciliteiten beschikbaar.
Vanaf 2016: een zelfstandige, maar geen standaard onderneming

In 2016 groeien we uit tot een volwassen, zelfstandige organisatie. ThuisBaas BV. We kunnen steeds meer mensen tegelijk helpen en we verbreden ons werkveld naar Midden-Nederland. Maar dat maakt ons geen standaard bedrijf. We zijn een sociale onderneming en nog steeds staat onze missie voorop, niet het streven naar winst.

Zo bepaalt onze missie ook onze aanpak. Dat betekent bijvoorbeeld dat we een huis in één keer energieneutraal maken en niet kiezen voor een stapsgewijze aanpak. Dat is beter voor het klimaat en dus voor ons allemaal. Bovendien is in één keer energieneutraal ook financieel aantrekkelijker voor u als bewoner.

Het betekent ook dat we de kosten voor de bewoners zo laag mogelijk willen houden, zodat het voor zo veel mogelijk mensen haalbaar is om mee te doen. Hoe meer mensen mee doen, hoe sneller we overgaan op 0% aardgas en 100% zonne-energie.

Adresgegevens

ThuisBaas
Distelweg 451
Amsterdam, Noord-Holland
https://www.thuisbaas.nl/vacatures/
0204357557

Geen Vacatures van ThuisBaas

ThuisBaas heeft nog geen vacatures geplaatst.

TechnischeVacaturebank.nl - Nieuwe technische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe technische baan of nieuwe collega's? Op de TechnischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

TechnischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank